QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 06, 09:38)
na belieka tik apsispręsti nuo ko pradėti pažintį su Ispaniją Tik girdėjau, akd daug kur jūra labai greitai gilėja ir nemokantiems plaukti, jaučiu trupoutį nepatogu. Gal galit pasakyt,gal ne visa tokia Ispanijos pakrante.
Taip, gileja, ir meduzos kartais atplaukia, ir vanduo labai surus taciau tai nei kiek netrukdo gerai atostogauti!
QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 06, 08:38)
na belieka tik apsispręsti nuo ko pradėti pažintį su Ispaniją Tik girdėjau, akd daug kur jūra labai greitai gilėja ir nemokantiems plaukti, jaučiu trupoutį nepatogu. Gal galit pasakyt,gal ne visa tokia Ispanijos pakrante.
Labai dideli vandenyno/ juros pakranciu plotai.... tai ir krantai skirias...
pvz paciuose pietuose (Cadiz) tai ner meduzu.... ir papludimys vienas graziausiu Ispanijoj... O kai buvau siaureje (San Sebastian) tai ir vanduo saltesnis, ir gilu iskart... bet miestelis nors ir totaliai kitoks, galbut net prancuzija labiau primenantis, man taip pat labai patiko
Jau apsisprendziau, kad paskuine geguzes savaite skrendu i Kosta Brava, bet ir vel suabejojau savo pasirinkimu...si karta del oro, nes paskaiciau, kad geguze ten tik 21 silumos...na kaip ir neperdaugiausia...ziurekit, kaip ten su tais orais buna, ar jau galima truputeli pasiplezinti ir pasimaudyti tokiu metu, nes po ekskursiju gi noresis ir paguleti truputuka...
QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 16, 19:45)
Jau apsisprendziau, kad paskuine geguzes savaite skrendu i Kosta Brava, bet ir vel suabejojau savo pasirinkimu...si karta del oro, nes paskaiciau, kad geguze ten tik 21 silumos...na kaip ir neperdaugiausia...ziurekit, kaip ten su tais orais buna, ar jau galima truputeli pasiplezinti ir pasimaudyti tokiu metu, nes po ekskursiju gi noresis ir paguleti truputuka...
as buvau birzelio 5-12 tai pasiplezint tikrai buvo galima, va pasimaudyt tai nea
QUOTE(Gile-Pile @ 2011 01 27, 20:00)
O gal galit pasakyt kokios mazdaug Ispanijoj sauskelniu ir vaikisku tyreliu kainos?
Normalios Ispanijoj kainos prekybcentriuose, daug kas pigiau nei LT, visokių higienos prekių mes dar ir namo iš ten parsivežėm....
QUOTE(Ccamelia @ 2011 01 28, 15:51)
Sveikos mamytes norejau paklausti gal kas buvo Ispanijoje Barcelonoi kovo pabaigoje - balandzio pradzioje? mes planuojame tokiu laiku vykti ir idomu kokie orai?
mane taip pat visa tai domina, mes isskrendam kovo 15d., neisivaizduojam kokius rubus imti daug kas raso, kad labai daug shopinasi, ar tikrai ten kainos geresnes nei lietuvoj ir ar verta daugiau rubu ir kitu daiktu nusipirkti ten vietoje, o ne vestis iskart ?
QUOTE(linneka @ 2011 01 29, 14:27)
mane taip pat visa tai domina, mes isskrendam kovo 15d., neisivaizduojam kokius rubus imti daug kas raso, kad labai daug shopinasi, ar tikrai ten kainos geresnes nei lietuvoj ir ar verta daugiau rubu ir kitu daiktu nusipirkti ten vietoje, o ne vestis iskart ?
kainos tai panasios gal kaip pas mus, man tik patinka kad aplankau ten pardes kuriu pas mus nera H&M, PRIMARK ir panasiai. Batus esu nusipirkus kazkokioj pardej, kokybiskus, odinius iki blauzdu vidurio uz 50 euru.