Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

QUOTE(SAMas23 @ 2012 07 10, 21:52)
*Aisku kad toks varinatas geresnis, bet labai abejoju ar tai dauguma daro  smile.gif

**Tai kad dar nebuvot tuose tikruose Ispanijos kalnuose, kaip minejau tie prie kurortu tai tik kalveles, bet nekalnai.  smile.gif

***Kaip minejau norint pigiau galima per kempingus. Na sudek ne tik kelione bet ir viesbucio kainas ir tada palygink su kempingu kainom. As nebandziau skaicuoti ar tai pigiau ar ne.

Siais laikais be galo daug besinuomojanciu masinas. Gal kai nesinaudojate tuo, tai nelabai ir zinote. Ir is keliavusiu su nuomotom masinom pernai gavau nemazai patarimu mirksiukas.gif . Bet as tai suprantu ir tuos, kurie nori tik guleti, maudytis ir lepintis siluma biggrin.gif dejo jie ant musu keliautoju... biggrin.gif
Nebuvau ir nesakiau, kad buvau. Puikiai zinau, kas yra prie kurortu. Kalnus as maciusi, na juk Katalonija, tai ne vienintele vieta, kurioje buvusi biggrin.gif O ir dabar esu Norvegijoje. Bet jei jus sakote, kad neverta vaziuoti prie Vidurzemio juros, reikia lekti prie Atlanto, tai pagal ta pacia logika neverta gaisti laiko vienam kudam kriokliui ir aplamai Pirenams, o reikia tiesiai ir Sveicarija, Austrija ar Norvegija varyti biggrin.gif

284 eurai 7 naktys su HB. Maitinimas geras, bet apie tai rasiau pasakojime, jei idomu, skaitykite, nesikartosiu. O kiek kainuotu seimai diena maitintis, jei nesigamintum maisto pats ax.gif ? Mums uzkasti be 20 euru niekaip nesigavo Siemet bus brangiau vesbutis, nes pilnas maitinimas ir daugiau dienu.

Daugiau kaip ir nera prasmes diskutuoti, tikriausiai tik varginam kitus tokiom kalbom blush2.gif nemanau, kad kitiems skaitantiems labai jau daug naudos, daugiau i kazkoki beprasmiska ginca panasu: jus tik uz kempingus, Pirenus ir Atlanta. O uz tai, kad kur bebutum, jei noras yra, tai visada rasi labai graziu ir ivairiu objektu.

Tiesa, didziausias Europos krioklys Norvegijoje ax.gif . Dvigubai biggrin.gif
Atsakyti
Labas

skaičiau, skaičiau diskusiją, ir nebesusiturėjau... blush2.gif
SAMas23 jūs be reikalo viską teigiat kategoriškai. Atostogos toks individualus dalykas, kad tai kas jums atrodo geriausia (o jūs vis pabrėžiat, kad tai ne kitaip bet geriausia visu 100 proc.), kitam gali būti blogiausias atostogų scenarijus cool.gif
QUOTE(SAMas23 @ 2012 07 10, 21:52)
*Tose vietoves dar nedavaziavau, bet manau kad buten ir nuo ten prasideda.
keletas nuotraukyciu is keliones prie aukciausio europos krioklio kuris randasi Pyrenu kalnuose bet prancuzijos puseje

**Aisku kad toks varinatas geresnis, bet labai abejoju ar tai dauguma daro  smile.gif
Tai kad dar nebuvot tuose tikruose Ispanijos kalnuose, kaip minejau tie prie kurortu tai tik kalveles, bet nekalnai.  smile.gif

***Kaip minejau norint pigiau galima per kempingus. Na sudek ne tik kelione bet ir viesbucio kainas ir tada palygink su kempingu kainom. As nebandziau skaicuoti ar tai pigiau ar ne.

****Na 350-400 km nuo jusu kurorto skaitot netoli? Nepamirskim vaziuojant kalnais juk nepaleksit greitai tai dar val. pailgeja

*****Tai ir yra didziausia klaida kai lyginama kokia baltojos ar vidurzemio juros kurortu bangos. Maciau jusu nuotraukytes kaip vaikas uzsidejas apsaugas, tai atlanto vandenyne ju nereikia (na gal ir yra vietoviu kur ir reiketu).

* Matyt Prancūzijos nuotraukas reiktų dėti į Prancūzijos temą, Ispanijos į Ispanijos. Ir jei turit stebuklingų Ispanijos vaizdų nuotraukų, ne vienas tūlas lietuvis ( ar bent jau tūla super mama tongue.gif ) jums padėkos , jei jas parodysite ir nupasakosite, kur tą vietovę rasti.

**Daro kiekvienas taip kaip jam geriau. Bet su nuomotu automobiliu keliaujančių irgi netrūksta. Reik pavyzdžių? Mes su šeima taip keliaujame kasmet. Kiekvieną naktį praleidžiame vis kitame miestelyje. .Pernai pietinėje Ispanijoje susukom 3000 km, nakvojome 8 skirtingose vietose. Man asmeniškai tai vienas puikiausių variantų, bet jei kažką užknisa gyventi ant lagaminų, ir nuolatinis bėgimas, dėl papildomo įspūdžio, vargina, tai jam tai tikrai nebus tobuliausios atostogos. Prasikeisk ir mane prakeiks už tokį patarimą smile.gif
Tiesa aš nors ir kvaiša lietuvė, bet tokių Solau ar Bodrumų vengiu iš tolo. Tačiau jei kitas keliautojas trokšta ne ramybės, o paaugliškų siautulių,nesvajoja apie atostogas toliau nuo rusų ar vokiečių turistų nematau kodėl turėčiau jam aiškinti, kad Bodrumas jam nepatiks. jei jus "veža" Palango, "veš" ir Solou su Bodrumu bei kiti tipiniai Ispanijos kurortais.

***Sakot pigiau? Kai Ispanijos įspūdinguose, turistų nelankomuose miesteliuose (jo nukrypti kuo toliau nuo įprastų turistų maršrutų, aš mėgstu tikrai nemažiau nei jūs) gali pasiimti tobulus apartamentus už 30 eur., kempingų pigiau neradau schmoll.gif O sąlygos visgi nepalyginamos.
Antra savos mašinos nudrožimas per kokius 9000 km (tiek man išeitų pirmyn, atgal, ir pasivažinėti po šalį), tarpinės nakvynės, mokami keliai ir dabar lengvai gaunami pigūs bilietai (100 eur.) nu niekaip, niekaip negali lygiuotis. Skristi dabar tikrai kur kas pigiau.

**** drinks_cheers.gif va čia tai sutinku, 300 km per kalnus tikrai laabai daug. Ypač nemokamais keliais. Važiuoji, važiuoji serpantinais, o pagal faktą beveik stovi vietoje doh.gif

*****Kadangi prieš dvi savaites gryžau nuo Atlanto vandenyno, tai manęs, kad jame nereikia vaikui apsaugų, neįtikinsit. Reikia ne tik vaikui. Ir mane pačią tos vandenyno bangos vietomis taip vertė iš kojų, kad apsaugos būt neprošali. cool.gif Tiesa šį kart buvau Portugalijoje. Kokioje Tarifoje gal jų ir nereikia g.gif , bet nuo jos tolstant Ispanijos pakrante link Portugalijos vertėtu vaikus prižiūrėti ne prasčiau nei prie Baltijos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 11 liepos 2012 - 07:57
QUOTE(Cobre @ 2012 07 11, 01:13)
Siais laikais be galo daug besinuomojanciu masinas. Gal kai nesinaudojate tuo, tai nelabai ir zinote. Ir is keliavusiu su nuomotom masinom pernai gavau nemazai patarimu  mirksiukas.gif . Bet as tai suprantu ir tuos, kurie nori tik guleti, maudytis ir lepintis siluma  biggrin.gif  dejo jie ant musu keliautoju...  biggrin.gif
Nebuvau ir nesakiau, kad buvau. Puikiai zinau, kas yra prie kurortu. Kalnus as maciusi, na juk Katalonija, tai ne vienintele vieta, kurioje buvusi biggrin.gif  O ir dabar esu Norvegijoje. Bet jei jus sakote, kad neverta vaziuoti prie Vidurzemio juros, reikia lekti prie Atlanto, tai pagal ta pacia logika neverta gaisti laiko vienam kudam kriokliui ir aplamai Pirenams,  o reikia tiesiai ir Sveicarija, Austrija ar Norvegija varyti  biggrin.gif

Dar pakartosiu niekur as nerasiau kad nuomotis masian blogai as tik sakau, norint daugiau pamatyri geriau vaziuoti sava.
Krioklys nera jis toks kudas pirma reikia iki jo dasikapstysti, visa esme ne krioklys bet atrakcija pasivaiksiojime ir kelione iki jo, nes ne vien kriokli pamatai. Kalnai tikrai nera vienodi kiekvienoj saly vis kitaip, net tie patys Pirenu kalnai skiriasi, vienoj vietoj vienaip kitoj kitaip. Praita vasara buvau ir sveicarijo i norvegija vis neprisiruosiu, nors brolis pastoviai kviecia i svecius.
284 eurai 7 naktys su HB. Maitinimas geras, bet apie tai rasiau pasakojime, jei idomu, skaitykite, nesikartosiu. O kiek kainuotu seimai diena maitintis, jei nesigamintum maisto pats ax.gif ? Mums uzkasti be 20 euru niekaip nesigavo Siemet bus brangiau vesbutis, nes pilnas maitinimas ir daugiau dienu.

cia jus turbut vaziuojat pensininku sezonu metu kad tokios kainos, pacios vasaros ikarstyje tikrai kokie 3 kartus brangiau.
Tiesa, didziausias Europos krioklys Norvegijoje  ax.gif . Dvigubai  biggrin.gif

Gal ir taip, nes as ta informacija istraukiau is interneto, tik as rasiau kad aukciausias, bet ne didziausias biggrin.gif O kur yra tas didziausias?

QUOTE(Loxxy @ 2012 07 11, 06:53)

* Matyt Prancūzijos nuotraukas reiktų dėti į Prancūzijos temą, Ispanijos į Ispanijos. Ir jei turit stebuklingų Ispanijos vaizdų nuotraukų, ne vienas tūlas lietuvis ( ar bent jau tūla super mama  tongue.gif ) jums padėkos , jei jas parodysite ir nupasakosite, kur tą vietovę rasti.

Pirenu kalnai yra perskirti i dvi dalis prancuzams viena puse priklauso ispanams kita, taip kad nutolus nuo ispanojos sienos kokius 10 km, nemanau kad nuodeme smile.gif

Tiesa aš nors ir kvaiša lietuvė, bet tokių Solau ar Bodrumų vengiu iš tolo. Tačiau jei kitas keliautojas trokšta ne ramybės, o paaugliškų siautulių,nesvajoja apie atostogas toliau nuo rusų ar vokiečių turistų  nematau kodėl turėčiau jam aiškinti, kad Bodrumas jam nepatiks. jei jus "veža" Palango, "veš" ir Solou su Bodrumu bei kiti tipiniai Ispanijos kurortais.

Tai as tai ir minejau kas nori naktinio gyvenimo tai tokie Salou ir yra tinkamas variantas, tik koks tikslas vazuoti i antra palanga. Gal geriau zmogu perspeti kad tai ne patys geriausi variantai yra ir geresniu. As kai pirma karta domejausi ar atvaziavau i Ispanija man ir daug kas siule ar sake kad i Salou puse geriausi kurortai schmoll.gif. Viena karta pabuvoti reikia, bet antra kart vaziuoti tai tikrai neverta. O kad rusu daug tas tai tiesa toks ipudis kad randiensi rusijoje.

***Sakot pigiau? Kai Ispanijos įspūdinguose, turistų nelankomuose miesteliuose (jo nukrypti kuo toliau nuo įprastų turistų maršrutų, aš mėgstu tikrai nemažiau nei jūs) gali pasiimti tobulus apartamentus už 30 eur., kempingų pigiau neradau  schmoll.gif O sąlygos visgi nepalyginamos.
Antra savos mašinos nudrožimas per kokius 9000 km (tiek man išeitų pirmyn, atgal, ir pasivažinėti po šalį), tarpinės nakvynės, mokami keliai ir dabar lengvai gaunami pigūs bilietai (100 eur.) nu niekaip, niekaip negali lygiuotis. Skristi dabar tikrai kur kas pigiau.

Na juk masina dauguma perkama ne tik tam kad stovetu garaze, bet ir kelionems. Jei tik tavo vienas tikslas pakliuti i Ispanija vaziuojant vien tik autostradas ir mokamus kelius is Lietuvos tai tikrai ne geriausia variantas. As gi sakau jei nori pamatyti daugiau keliaudamas tu jau net nuo Lenkijos gali pradeti, paskiau Vokietija, Sveicarija jei nori, Pracuzija, na ir keliones tikslas Ispanija, tai dabar paskaicuok kiek tau kainuos aplankyti sitas salis ir paskiau ispanija ir visa tai galima padaryti per vienas vasaros atostogas. Zinoma kiekvienas turi savo polinkius kelionems as cia pateikiu tik viena is galimu variantu,vieniems patinka vazinetis kitiems guleti kokiam pliazie, kitiems zvejoti ir t.t.

*****Kadangi prieš dvi savaites gryžau nuo Atlanto vandenyno, tai manęs, kad jame nereikia vaikui apsaugų, neįtikinsit. Reikia ne tik vaikui. Ir mane pačią tos vandenyno bangos vietomis taip vertė iš kojų, kad apsaugos būt neprošali.  cool.gif Tiesa šį kart buvau Portugalijoje. Kokioje Tarifoje gal jų ir nereikia  g.gif , bet nuo jos tolstant Ispanijos pakrante link Portugalijos vertėtu vaikus prižiūrėti ne prasčiau nei prie Baltijos  cool.gif

Nepadetu jums tos apsaugos, gal net blogiau butu, paprasciausi banga tave ismeta i kranta biggrin.gif Zinoma kad atlanto vandenyno papludimiai skiriasi.

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Senkant jurai atsiranda mazi baseiniukai, vaikams tai vienas is magiausiu atrakciju, vandenynui pakilus sita vieta uzlieja jura.
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Cia jau normalios bangytes, bet dar ne pacios didziausios, bet smagiausia maudytis kai jau tokios
mazesnes tai jau kiek nuobodziau butu.
user posted image
user posted image

Papildyta:
Na o cia jau turbut ta riba kai buna didziausios, retai kada as ant tokiu pataikau.
user posted image
user posted image

Srovincius prie kranto ir tuos pasodina ant smelio
user posted image
user posted image

Pasitaiko ir taip kad uzlieja kilancios juros bangos kai kuriu daiktus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SAMas23 @ 2012 07 11, 22:38)
*Dar pakartosiu niekur as nerasiau kad nuomotis masian blogai as tik sakau, norint daugiau pamatyri geriau vaziuoti sava.

**cia jus turbut vaziuojat pensininku sezonu metu kad tokios kainos, pacios vasaros ikarstyje tikrai kokie 3 kartus brangiau.

***Tai as tai ir minejau kas nori naktinio gyvenimo tai tokie Salou ir yra tinkamas variantas, tik koks tikslas vazuoti i antra palanga. Gal geriau zmogu perspeti kad tai ne patys geriausi variantai yra ir geresniu. As kai pirma karta domejausi ar atvaziavau i Ispanija man ir daug kas siule ar sake kad i Salou puse geriausi kurortai  schmoll.gif.
****As gi sakau jei nori pamatyti daugiau keliaudamas tu jau net nuo Lenkijos gali pradeti, paskiau Vokietija, Sveicarija jei nori, Pracuzija, na ir keliones tikslas Ispanija, tai dabar paskaicuok kiek tau kainuos aplankyti sitas salis ir paskiau ispanija ir visa tai galima padaryti per vienas vasaros atostogas.

*Vis dar nesuprantu, kuo per nuosavos mašinos langą vaizdas platesnis nei per išnuomotos? cool.gif

**O ką jūs turit prieš pencininkus? Man asmeniškai atostogauti jų sezonu maloniau, nei per paauglių atostogas. vasarą ir Lietuva turi ką pasiūlyti. Šiltieji kraštai, man, tai galimybė anksčiau pradėti arba vėliau baigti vasaros sezoną.

***Bet kodėl jūs toks tikras, kad kitur geriau. Gal žmogaus tikslas ir yra pabūti Palangoje tik su šiltesnė jūrą. Aš tokio varianto niekada nesirinkčiau, bet nors ir esu ganėtinai kategoriška, niekada nedrystu teikti, kad atostogauti taip, kaip tai darau aš yra geriau. Tai tiesiog yra man priimtinų atostogų modelis, gal kitam reikia rusiško triukšmo, šurmulio, žmonių.
Kad ir jūsų įdėtos paplūdimio nuotraukos, nu tai yra, būtent tai kodėl aš nevažiuoju į Palangą. Man nepatinka savo ranšliuosčiui pasitiesti turėti plotelį metras ant metro. Man reikia erdvės. Ir prie viduržemio (ar kitos) jūros tam ir važiuoju, kad išvengčiau šitos minios, kurią jūs demonstruojat nuotraukose. Nesupratu tik tada, kodėl šitas paplūdimys geriau už Bodrumo? Jei šiknos nėra kur pasidėti, o svetimi vaikai tau į galvą smėlį pila cool.gif

****Norėdama pamatyti daugiau važiuojant per Lenkiją, Vokietiją, Prancuziją, Italiją ir t.t. aš jose turiu praleisti pakankamai laiko. Kitaip vistiek nieko nepamatysiu. Bent šiek tiek pamatyti, man reikia 5 dienų šalyje. Suma sumarum išlipam iš tūlo lietuvio turimų 28 kalendoriinų dienų atostogų. Atostogauti nemokamų atostogų saskaita, ganėtinai brangus pasirinkimas. Todėl, vėl gi, ne geriausia, bet mano atveju man priimtiniausia, apsiriboti vienos ar poros šalių nuodugnesniu ištyrinėjimu, nei bėgte prabėgti per jų eilę. Būtent begte ir gauni apisirboti "must see" objektais, ir būtent toks atostogų variantas manęs netenkina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 12 liepos 2012 - 08:26
QUOTE(Loxxy @ 2012 07 12, 08:24)
*Vis dar nesuprantu, kuo per nuosavos mašinos langą vaizdas platesnis nei per išnuomotos?  cool.gif

**O ką jūs turit prieš pencininkus? Man asmeniškai atostogauti jų sezonu maloniau, nei per paauglių atostogas. vasarą ir Lietuva turi ką pasiūlyti. Šiltieji kraštai, man, tai galimybė anksčiau pradėti arba vėliau baigti vasaros sezoną.

***Bet kodėl jūs toks tikras, kad kitur geriau. Gal žmogaus tikslas ir yra pabūti Palangoje tik su šiltesnė jūrą. Aš tokio varianto niekada nesirinkčiau,  bet nors ir esu ganėtinai kategoriška, niekada nedrystu teikti, kad atostogauti taip, kaip tai darau aš yra geriau. Tai tiesiog yra man priimtinų atostogų modelis, gal kitam reikia rusiško triukšmo, šurmulio, žmonių.
Kad ir jūsų įdėtos paplūdimio nuotraukos, nu tai yra, būtent tai kodėl aš nevažiuoju į Palangą. Man nepatinka savo ranšliuosčiui pasitiesti turėti plotelį metras ant metro. Man reikia erdvės. Ir prie viduržemio (ar kitos) jūros tam ir važiuoju, kad išvengčiau šitos minios, kurią jūs demonstruojat nuotraukose. Nesupratu tik tada, kodėl šitas paplūdimys geriau už Bodrumo? Jei šiknos nėra kur pasidėti, o svetimi vaikai tau į galvą smėlį pila  cool.gif

****Norėdama pamatyti daugiau važiuojant per Lenkiją, Vokietiją, Prancuziją, Italiją ir t.t. aš jose turiu praleisti pakankamai laiko. Kitaip vistiek nieko nepamatysiu. Bent šiek tiek pamatyti, man reikia 5 dienų šalyje. Suma sumarum išlipam iš tūlo lietuvio turimų 28 kalendoriinų dienų atostogų. Atostogauti nemokamų atostogų saskaita, ganėtinai brangus pasirinkimas. Todėl, vėl gi, ne geriausia, bet mano atveju man priimtiniausia, apsiriboti vienos ar poros šalių nuodugnesniu ištyrinėjimu, nei bėgte prabėgti per jų eilę. Būtent begte ir gauni apisirboti "must see" objektais, ir būtent toks atostogų variantas manęs netenkina.

Kazin, man dar ka nors verta rasyti po tokio atsakymo? biggrin.gif drinks_cheers.gif
Dirstelejau i nuotraukas ir pamasciau, gal cia is jaunumo toks kategoriskumas SAM'o biggrin.gif
Nuomota masina puiku - suslapinai pulteli, pasiule kita diena nuvykti i artimiausia nuomos punkta ir pasiimti kita, nes jau kvietem pagalbos automobili, tai kaip ir skaitosi, kad masina su gedimu, galim imti kita lotuliukas.gif
Pensininku sezonas blogai???? Jei tik norisi prie siltos juros vartytis, tada kuo silciau, tuo geriau, neduok die kokia diena apsinausk, ka tada veikti? bet tada bet koks kurortas yra gerai, svarbu vandenukas butu kuo arciau ir maitinimas kuo geresnis. Ir dar jei kondiske... wub.gif o jei nori keliauti, pamatyti nors kazkiek, tada taip, ne sezonas yra puiku, maziau turistu, temperatura labiau tinkama. Kaip ten bebutu, ne sezono metu populiarojo ir nuvalkioto Lloret de Mar kurorto Fenals papludimyje vanduo dar buvo siltas, siuksliu nulis ir zmoniu maziau, nei nuotraukose prie vandenyno. Na, bet SAM'as gal pats mate, jei fotoreportaza ziurejo, o juolab, kad mes i soniuka net neejom, buvo per karsta kazkur klampoti, atsigulem i zmoniu tirstuma ir dar ten, kur kiti katerio lauke pakrante pasiplaukioti doh.gif biggrin.gif Apie kirus papludymius net patyliu, taip gera ir ramu buvo wub.gif
-----
Loxxy, kodel Bodruma minite? jis Turkijoje juk g.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMas23 @ 2012 07 11, 22:38)
Gal ir taip, nes as ta informacija istraukiau is interneto, tik as rasiau kad aukciausias, bet ne didziausias  biggrin.gif O kur yra tas didziausias?

tokie Salou ir yra tinkamas variantas, tik koks tikslas vazuoti i antra palanga. Gal geriau zmogu perspeti kad tai ne patys geriausi variantai yra ir geresniu.

Pasitaiko ir taip kad uzlieja kilancios juros bangos kai kuriu daiktus

Blogai, kai net nezinai ka matai smile.gif Auksciausias ir yra Norvegijoje. Vaziuok pas broli biggrin.gif

Salou yra prie juros. Reikia suvokti, kad jei zmogus renkasi jura, tai kazin, ar jam verta siulyti kalnus, kaip alternatyva biggrin.gif Jei sakote, kad ne Salou, tai tada siulykite zmonems vertesne alternatyva. Ir jei skrenda i Barsa, tai tada prie ko cia Atlantas mirksiukas.gif O kas skrenda i oro uosta, kuris arciau vandenyno ir jiems patogus toks pasirinkimas, tas tikrai nesirenka Salou, nes net logikos tame nera juk doh.gif

Juodkalnijoje apturejom analogiska malonuma, kai tarpas nuo tarpo gulincius ant gulto mus uzliedavo bangos. daiktus teko sukabinti ant skecio nuo saules, nes sudeti ant staliuko nepakako. Sulig kiekvienais keliavimo metais vis maziau nematytu ir negirdetu dalyku smile.gif mirksiukas.gif O keliu metru bangas nors ir vaikas buvau, bet vis dar atsimenu... Japonu juroje tai buvo wub.gif
Zodziu busiu as prie Atlanto, busiu butinai... bet ne tada, kai bilietai nupirkti i Barsa biggrin.gif Noresim Atlanta pamatyti, atakuosim kita oro uosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 12, 23:07)
Loxxy, kodel Bodruma minite? jis Turkijoje juk  g.gif

Nes Loxxy višta, ir jį su Benidormu sumaišė blush2.gif
Alia rezumuojant, nei tas, nei kitas nėra "mano" kurortai biggrin.gif

O dėl diskusijų apie atostogas. Svarbiausia, kad žmogus motyvuotai išsirinktų vieną ar kitą variantą. Kai žinai, kodėl būtent taip pasirinkai, tai ir bus tam kartui geriausia.
Cobre aplink Barsą tikrai yra ką žiūrėti cool.gif O ir viduržemio jūra šiltesnė už Atlantą, prieš dvi savaites anas da šaltas, kaip Baltija vidurvasaryje buvo cool.gif
Į Monserrat vienuolyną būtinai nuvažiuokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 07 13, 07:18)
Nes Loxxy višta, ir jį su Benidormu sumaišė  blush2.gif
Alia rezumuojant, nei tas, nei kitas nėra "mano" kurortai  biggrin.gif

O dėl diskusijų apie atostogas. Svarbiausia, kad žmogus motyvuotai išsirinktų vieną ar kitą variantą. Kai žinai, kodėl būtent taip pasirinkai, tai ir bus tam kartui geriausia.
Cobre aplink Barsą tikrai yra ką žiūrėti  cool.gif O ir viduržemio jūra šiltesnė už Atlantą, prieš dvi savaites anas da šaltas, kaip Baltija vidurvasaryje buvo  cool.gif
Į Monserrat vienuolyną būtinai nuvažiuokite  4u.gif

biggrin.gif Aisku, o as mastau, kaip cia yra dabar biggrin.gif
Man irgi atrodo, kad yra ka ziureti mirksiukas.gif Tik i Montserrat nevaziuosim. Nemazai domejausi, taremes su buvusiais. Ne mums tokios vietos.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 13, 12:45)
biggrin.gif Aisku, o as mastau, kaip cia yra dabar  biggrin.gif 
Man irgi atrodo, kad yra ka ziureti  mirksiukas.gif  Tik i Montserrat nevaziuosim. Nemazai domejausi, taremes su buvusiais. Ne mums tokios vietos.

Nenoriu ikyriai kisti savo trigrasio, bet atmetus kas Jums galetu nepatikti (na kiek sau leidau susidaryti ispudi is Jusu reportazu, atsiliepimu blush2.gif ), tai pati Montserrat vieta - ispudinga tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2012 07 13, 12:52)
Nenoriu ikyriai kisti savo trigrasio, bet atmetus kas Jums galetu nepatikti (na kiek sau leidau susidaryti ispudi is Jusu reportazu, atsiliepimu  blush2.gif ), tai pati Montserrat vieta - ispudinga tikrai  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Cobre o argumentai patarančių kokie? Ten tokia aura... wub.gif Aš juk irgi ne turistų pėdomis sekanti, bet Monsserat wub.gif Neįsivaizduoju, kad užkilus į tuos kalnus, kažkam galėtų nepatikti slampinėti. Pamastykit dar kartą 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2012 07 13, 12:52)
Nenoriu ikyriai kisti savo trigrasio, bet atmetus kas Jums galetu nepatikti (na kiek sau leidau susidaryti ispudi is Jusu reportazu, atsiliepimu  blush2.gif ), tai pati Montserrat vieta - ispudinga tikrai  wub.gif

Anoks cia ir ikyrumas biggrin.gif Nuomones visada svarbu. Tik reikia jas isklausyti, o jau isvadas savas pasidaryti. Tiesiog kai visi sako, kad labai patiko, ar nepatiko kazkas, man labiausiai rupi kodel taip nutiko. Todel deliojausi pliusus ir minusus, ir su vyru nutarem, kad tie minusai mums labai jau sugadintu visa ispudi. Bijau, kad butu kaip su Besalu miesteliu.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 07 13, 12:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Cobre o argumentai patarančių kokie? Ten tokia aura...  wub.gif Aš juk irgi ne turistų pėdomis sekanti, bet Monsserat  wub.gif Neįsivaizduoju, kad užkilus į tuos kalnus, kažkam galėtų nepatikti slampinėti.  Pamastykit dar kartą  4u.gif  cool.gif

Aciu uz patarima. Patare zmones, kurie daugiau ar maziau mus pazista. Net jei jiems ir patiko, tai mums su musu pomegiais, jie beveik garantuoti, kad vertetu rinktis kitas vietas. Zodziu pirmiausia lankysim tai, kas tikrai traukia, o jei kada liks laiko ir bus noro, tai kodel ir ne smile.gif
Atsakyti