QUOTE(SAMas23 @ 2012 07 08, 12:58)
Viska priklausys kiek zmoniu keliaus, nepamirskim tik tai, kad keliaudamas automobiliu pamatai daugiau idomiu vietoviu
O keliaudamas lektuvu tik Salou vietove kuri labai skurdi, net jura nuobodi.
Gyvenu Ispanijoj tai man tie visi Salou lygio kurortai neidomus, cia kaip lietuvoj lietuvui Palanga, dar siek tiek idomesni nedavaziavus Barselonos, bet kaip minejau 2-3 dienom super.
atvykus pas mane ir parodzius kalnu pramoga palieka daug didesnius ispudzius ir geresnius prisiminimus. Kalnu turizmas labai isvystytas. Pilna ivairiu pasivaiksciojimo tekeliu tiek sausu keliuku tiek brendant upe kas palieka dar didesniu ispudzius. Buna takeliu kur reikia i viena gala kokius 7-10 arba daugiau km nueiti iki tikslo (auksciausio europos krioklio, ar kokio kito "arklio uodegos"), net nepastebi kad tiek km suminkai, nuovargi atperka ispudziai.
O keliaudamas lektuvu tik Salou vietove kuri labai skurdi, net jura nuobodi.
Gyvenu Ispanijoj tai man tie visi Salou lygio kurortai neidomus, cia kaip lietuvoj lietuvui Palanga, dar siek tiek idomesni nedavaziavus Barselonos, bet kaip minejau 2-3 dienom super.
atvykus pas mane ir parodzius kalnu pramoga palieka daug didesnius ispudzius ir geresnius prisiminimus. Kalnu turizmas labai isvystytas. Pilna ivairiu pasivaiksciojimo tekeliu tiek sausu keliuku tiek brendant upe kas palieka dar didesniu ispudzius. Buna takeliu kur reikia i viena gala kokius 7-10 arba daugiau km nueiti iki tikslo (auksciausio europos krioklio, ar kokio kito "arklio uodegos"), net nepastebi kad tiek km suminkai, nuovargi atperka ispudziai.
Be abejo, kad pamatai, tas taip. tik norejau pasakyti, kad ir lektuvas+nuomotas automobilis, nei kiek ne prastesnis variantas saliai pamatyti. tam nebutina varyti masinos is Lietuvos. Ypatingai, kol pigiu skrydziu bendroves turi ka pasiulyti. O dar kai siemet forumieciams taip gedo automobiliai keliones metu, tai nuomotam auto tik papildoma pliusa galiu uzdeti .
Kas del zmonius skaiciaus, tai siame forume ko gero vistik didzioji dalis seimu su vaikais.
Lektuvas is Salou vietove, tai juk nereiskia, kad ir visos atostogos bus nepakylant is vieno tasko. Pernai visa savaite vazinejomes po Kosta Brava ir gilyn. Pamatem tikrai daug ir tai, kas mums arciausiai dusios bet nebuvom nei Barselonoje, nei pieciau nuo jos, todel siemet renkames pieciau esancia Katalonijos dali. Gal ir i Barselona nuleksim. Dar planuose vaikams pramogu parkas, nes musiskiai dar nebuve (na, mano vienas, bet dar ir antra seimyna vaziuoja), tai nors viena karta gyvenima ir tokia atrakcija norim jiems padaryti, o tam Salou labai tinka.
Kazkaip atrodo, kad nesusikalbam. Jums atrodo, kad visi Salou renkasi kaip turistini objekta, o as sakau, kad yra tokiu, kurie ta pakrante ir jos kurortus renkasi kaip gyvenama vieta ir tiek. Aplink yra tiek graziu vietu, iki kalnu nulekti visai nesudetinga.
Pagaliau mes truputi bandeme kalnus, na ir nutareme, kad kol kas mums idomiau kiti dalykai, nei kalnu trasos. kopimai ir pan. Mums grazu pasigereti kalnais vaziuojant vaizdingais marsrutais ir tuo musu kalnu alkis buna patenkintas iki soties. Mums patinka grazus papludymiai, viduramziu miesteliai, senoviniai griuvesiai, pilys, vienuolynai... Esu nusiziurejusi ir tarpekli su marsrutu, kuri noreciau isbandyti. Bet praleisti atostogas vien kalnuose ar sokinejant per vandenyno bangas, tai juk ne visoms seimoms tinka. As uz kuo didesne ivairove, nes jei jau atvyksti i kita sali ir pakloji uz tai ne kelis litus, tai norisi kuo ivairesniu ispudziu. Jura ir maudynes joje mums irgi reikalingos, renkames keliones taip, kad ir pamatyti kazka, ir prie juros pasibuti, nes ir paciam relaksas ir vaikui begalinis dziaugsmas juk . Pernai Begure tokias bangas apturejom, kad ilipusiu i vandeni zmoniu net nebuvo, visi lauke ant kranto bangu O kai keliauji i skirtingas salis ir vietoves, tai tu juru, krantu ir bangu pamatai visokiausiu, ivairove tik dziugina. Siemet labai tikiuosi pati pamatyti, kodel ta pakrante vadinama Costa Dorada
O siaip tai jusu pateikiama info labai idomi ir naudinga Tik nereikia taip jau visko skirstyti i juoda ir balta. Reikia ir juros, ir kalnu, ir architekturos, ir senoves balanso. Ir tinkamu kainu Dabar einu tikrintis jusu nuorodu, gal ka pritaikysiu siumetinei musu kelionei
cia musu pernykste kelione, is kurios tik viena diena pilnai skyreme papludymiui gal kam pravers planuojant savo atostogas
http://www.supermama...howtopic=779553