Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

QUOTE(Bajoraitė @ 2011 01 02, 19:55)
Įdomu viskas,svarbiausia kaip susisiekimas nuo orouosto iki Alikantės,kiek tai kainuoja,ar naktimis irgi vyksta autobusai nuo Alikantės iki oro uosto? Atgalinis skrydis 6 val ryto,tai rūpi ar neteks naudotis taxi paslauga.Ačiū,jei nepatingėsite parašyti.

Is orouosto vaziuoja autobusas i Alicantes centra, jei neklystu, kas 20min, kaina, lyg 2.50€ g.gif Pirmas autobusas orouosto link pajuda 6.20 ryto, paskutinis: 22.40 o is orouosto i Alicantes centra pirmas 6.50, o paskutinis 22.50 mirksiukas.gif Taigi ryte be taxi neapsieisit mirksiukas.gif

Siaip Alicantes regionas grazus, issinuomavus masina galima pavazineti, ir aplankyti Benidorma, Altea, Calpe, Guadalest“a...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukui: 03 sausio 2011 - 12:05
QUOTE(Kristukui @ 2011 01 03, 11:59)
Is orouosto vaziuoja autobusas i Alicantes centra, jei neklystu, kas 20min, kaina, lyg 2.50€ g.gif  Pirmas autobusas orouosto link pajuda 6.20 ryto, o is orouosto i Alicantes centra paskutinis 22.50  mirksiukas.gif Taigi ryte be taxi neapsieisit  mirksiukas.gif

Siaip Alicantes regionas grazus, issinuomavus masina galima pavazineti, ir aplankyti Benidorma, Altea, Calpe, Guadalest“a...

o pacioj Alicantej yra ka pamatyt? Kaip ten papludimys? ar patogu su mazais vaikais. Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 03, 12:03)
o pacioj Alicantej yra ka pamatyt? Kaip ten papludimys? ar patogu su mazais vaikais. Aciu uz atsakymus  4u.gif

Alicante nedidele, todel apsistojus centre lengvai bus galima viska pasiekti pestute... Pliazas paciame miesto centre, vasara buna uzkistas turistais, nes visi i ji ir eina.. Geresni pliazai jau uz Alicantes, jie gerokai didesni, svaresni... Bet jau reikia masinos, arba taip pat galima su traukinuku pavaziuoti i salia esanti El Campello...
Pati Alicante, bent man, grazi.. Pilis, senamiestis, centras grazus... Bet ji nedidele, per diena viska apeiti galima... Bet atostogom, manau, tikrai puiki vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukui: 03 sausio 2011 - 12:10
Pritariu, Alicante tikrai gražus miestas. Jei yra galimybė, tai siūlyčiau nuomuotis mašiną ir apsistoti ne pačiam mieste. Labai patogu. Pati važiavau su vaikais. Planovom aplankyti Benidormo atrakcionų parką, bet vaikams geriau už jūrą nieko nebuvo. O cetrinis pležas tikrai buvo užkištas, mes važiavom į San Juano (lyg tai toks pavadinimas). Tikrai labai didelis paplūdymys, mačiau kad ir traukiniai ten važinėja. Dar buvo pasiekę Cartageną, labai gražs senamiestis. pilis. O su konkretesniais klausimais siūlau kreiptis į Ispaniukes mamytes jų forumo temoj. Jos ten šaunuolės, man labai daug padėjo.Jei ką, galit rašyt į až, padėsiu kuom galėsiu.
Papildyta:
bajoraite, va ką užtikau http://kernius.net/p...enas-ispanijoje, gal ką naudingo perskaitysi
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2011 01 03, 11:59)
Is orouosto vaziuoja autobusas i Alicantes centra, jei neklystu, kas 20min, kaina, lyg 2.50€ g.gif  Pirmas autobusas orouosto link pajuda 6.20 ryto, paskutinis: 22.40 o is orouosto i Alicantes centra pirmas 6.50, o paskutinis 22.50  mirksiukas.gif Taigi ryte be taxi neapsieisit  mirksiukas.gif

Labai tikiuosi,kad autobusų maršrutas bus paderintas,nes Ryanair pradeda tik balandį tiesiogiai skraidyti,gal pasistengs paderinti ir paankstinti susisiekimą su oro uostu.Nelabai norisi taxi išlaidauti unsure.gif

etiu,ačiū,straipsnis geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajoraitė: 03 sausio 2011 - 13:48
QUOTE(Bajoraitė @ 2011 01 03, 13:46)
Labai tikiuosi,kad autobusų maršrutas bus paderintas,nes Ryanair pradeda tik balandį tiesiogiai skraidyti,gal pasistengs paderinti ir paankstinti susisiekimą su oro  uostu.Nelabai norisi taxi išlaidauti unsure.gif

Na, sita mintim nesiguosciau, nes abejoju, kad autobuso laika koreguotu vien del skrydzio is LT g.gif Juk ir dabar anksti rytais skrydziu yra, o autobusas nevaziuoja... ax.gif
Orouostas nera toli nuo miesto, bet taxi, manau, kokius 20€ tikrai turetu kainuoti... g.gif Niekada nesinaudojau taxi paslaugom, tai tiksliai negaliu pasakyt...
Atsakyti
Ruošiuos kokią gegužę ar birželį į Ispaniją. Dar niekada nebuvus, kaip manot kur geriausia pirma karta - ar į Katalonijos regioną, ar į Andalūzijos? Keliausiu tikriausiai per kelionių agentūrą, o nesavarankiškai.
Atsakyti
Čia sunku patarti. Ispanijoj teko būti Katalonijos regione, dar svajonėsė yra ir Andalūzija. Siūlau paskaitinėti fotoreportažus apie abu regionus. Mane užkabino Andalūzija, gal dėl to, kad Katalonijoj jau buvau.
Atsakyti
QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 04, 17:29)
Ruošiuos kokią gegužę ar birželį į Ispaniją. Dar niekada nebuvus, kaip manot kur geriausia pirma karta  - ar į Katalonijos regioną, ar į Andalūzijos? Keliausiu tikriausiai per kelionių agentūrą, o nesavarankiškai.

As buvau ir Katalonijoj, ir Andaluzijoj.Pirmiau buvau Andaluzijoj. wub.gif
Jei keliauciau is naujo- pirmiau vaziuociau i Katalonija- joje, mano akimis, labai grazi gamta, taciau ispaniskos dvasios maziau, o Andaluzija turi abieju per akis.
Nors siaip mano "meile" islieka Portugalija. ax.gif
Atsakyti
Aš Porgugalijoj dar nebuvus, bet irgi ją jau myliu:)
O žiūrėkit kurioj dalyje daugiau gamtos? Ir kur patogiau su visokiom vietinių agentūrom pakeliauti (ta prasme į ekskursijas) arba visuomeniniu transportu, nes patys kaip ir nesiruošiam vairuoti.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 05, 11:28)
O žiūrėkit kurioj dalyje daugiau gamtos? Ir kur patogiau su visokiom vietinių agentūrom pakeliauti (ta prasme į ekskursijas) arba visuomeniniu transportu, nes patys kaip ir nesiruošiam vairuoti.Ačiū

Ir ten, ir ten gamtos pakankamai, laukiniu pliaziuku man truko abiejose dalyse, kalnai vienokie ar kitokie yra taip pat abiejose, tik nemanau, kad agenturos labai veza i gamta.Mes visur patys vairuojam. ax.gif
(PT zymiai labiau "laukine" gamta wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 05, 11:28)

Del Andaluzijos nezinau, bet Katalonijoje teko keliauti ir savarankiskai traukinuku (pvz. ~60 km iki Barselonos). Mes likome labiau patenkinti (tiek emocine, tiek finansine prasme) nei tie, kurie pasirinko agenturos suplanuotas ekskursijas 4u.gif Siaip, infrastruktura Ispanijoje tiek isvystyta, kad be problemu galima keliauti visuomeniniu transportu.
Atsakyti