O as papriestarausiu gal kiek
visu pirma del keliavimo su masina is Lietuvos.
sudejus kuro kaina iki Ispanijos, nakvyne pakeliui ir maitinimasi, o pagaliau ir sugaistas laikas kelyje, tai gaunasi, kad skristi ir nuomotis auto apsimoka labiau. pernai taip ir dareme, siemet irgi pasirinkome ta pati.
Pernai gyvenome Llorete, siemet renkames Cap Salou. Abu kurortai tinkami keliavimui po apylinkes, abu rinkausi del viesbuciu kainos. Zmoniu mases nebaugina, nes pernai vykome spali, siemet irgi pacia spalio pradzia pasirinkome. Viesbuciai su maitinimu. Taip pigiau ir tauposi laiko - kiek teko maitintis kavinese, tai seimai gaunasi nemenkos sumos, o jei gamintis patiems, tai gaistasi laikas ir pagaliau norisi atsipusti nuo gaminimo. Galime iki vakaro turistauti ir grizti tiesiai prie stalo. Jei jau isalkdavom, tai pietus pavalgydavom ir kazkur pakeliui kavinukese.
Abu kart rinkdamasi viesbuti, ziurejau ir i jo vieta papludymio atzvilgiu. siemet issirinkome viesbutuka ant juros kranto, pernai irgi ziurejau, kad butu kuo arciau vandens, bet rinkausi ne pagrindini papludymi.
Nera taip jau blogai tie populiarieji kurortai. Keliauti jie netrukdo, o del daugybes viesbuciu, galima rasti kazka uz labai gera kaina.
Vandenynas gerai, bet Ispanija didele, jei vyksi prie vandenyno, tai nepamatysi kitu vietu. Pradejom nuo Katalonijos ir judesim pamazu vis tolyn. Ne iskart viska pamatysim, bet pasimegaudami, pamazu... ateis eile ir vandenynui
O kempingai gerai, smagu, patinka man jie. Bet jei skrendi su lektuvu, tada neapsikrausi visa turistine manta juk
Velgi, tada tektu rinktis arba maitinimasi kavinese, arba gamintis maista patiems. As linkusi, kad mane ir mano seima pamaitintu viesbutyje
Na atostogos juk
o ir kitas tokio pasirinkimo priezastis jau isvardijau. Pernai labai sociai ir skaniai papusryciave viesbutyje, negaisdami laiko islekdavome su automobiliu, tai kazkur keliauti, tai tiesiog iki kokio grazaus papludymio
Gal cia koks stereotipas, kad jei vyksti i populiariuosius kurortus, tai niekur is ju ir nelendi?