Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

QUOTE(Čekė @ 2012 04 24, 20:14)
Mes leisimes Barselonoje o nuo Barselonos iki Salou 100km kazkur  mirksiukas.gif , o tai kur jus leisites kad jums taip arti Salou ir is kur skrysite?
Del apartamentu mes irgi buvom jau issirinke Albatros bet kazko persigalvojau  ax.gif

Mes leidziames i reus oro uosta,ziurejau jis yra reus miestely,costa doradoj,iki salou 10km. Skrendam su ryanair is dublino. na tikiuosi musu nenuvils apt sie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neus @ 2012 04 25, 11:48)
Sevilijoje. Cordobai realiai užtenka ir 1 dienos (pvz. iš Sevilla patogu ryte važiuoti į Cordoba ir vakarop grįžti). Granadai - 2. Aišku, viskas priklauso nuo tempo  mirksiukas.gif
Aš visą Sevilla išmaišiau per kokias 3 dienas. Aišku dar ten važiavau ne kartą  blush2.gif  nerealus miestas  thumbup.gif
p.s. į Cadiz dar galite užsukti  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Cadiz yra planuose, kaip ir Setenil (Pueblos Blancos), Ronda, Gibraltaras. Dar Baeza netoli Cordobos. Planuojam išsinuomoti mašiną ir pravažiuoti ratu Andalūziją, iš viso 9 nakvynės, kai kurias noriu iš anksto rezervuoti, bet labai sunku numatyti kiek laiko kur užtruksim. g.gif
Tad kiek laiko užimtų Cadiz apžiūra? g.gif Kas ten gero?

Dar paklausiu ar į muziejus ėjote? Kur? Į kokius? Ar verta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 25 balandžio 2012 - 11:42
QUOTE(mamutas @ 2012 04 25, 11:39)
Ačiū  4u.gif Cadiz yra planuose, kaip ir Setenil (Pueblos Blancos), Gibraltaras. Dar Baeza netoli Cordobos. Planuojam išsinuomoti mašiną ir pravažiuoti ratu Andalūziją, iš viso 9 nakvynės, kai kurias noriu iš anksto rezervuoti, bet labai sunku numatyti kiek laiko kur užtruksim.  g.gif
Tad kiek laiko užimtų Cadiz apžiūra?  g.gif Kas ten gero?

Jei turesit laiko nuvaziuokit i Tarifa.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 04 25, 11:12)
Mes leidziames i reus oro uosta,ziurejau jis yra reus miestely,costa doradoj,iki salou 10km. Skrendam su ryanair is dublino. na tikiuosi musu nenuvils apt sie ax.gif

Salou labai grazus miestelis su daug fontanu wub.gif Pagrindinis vakarais atlieka superine programa. Tikrai verta demesio. Man savotiskai net graziau nei Barselonoje. Iki atrakcionu parko vaziuoja traukinukas. Tik niekaip nepamenu ar jis mokamas ar ne blush2.gif Is oro uosto vaziuoja vietiniai autobusai. Tikrai nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 11:41)
Jei turesit laiko nuvaziuokit i Tarifa.

thumbup.gif pritariu

aš dar, jeigu turėčiau laiko, būtinai po Aracena pasibastyčiau (Sierra de Aracena, Mirador de Aracena) smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamutas @ 2012 04 25, 11:39)
Ačiū  4u.gif Cadiz yra planuose, kaip ir Setenil (Pueblos Blancos), Ronda, Gibraltaras. Dar Baeza netoli Cordobos. Planuojam išsinuomoti mašiną ir pravažiuoti ratu Andalūziją, iš viso 9 nakvynės, kai kurias noriu iš anksto rezervuoti, bet labai sunku numatyti kiek laiko kur užtruksim.  g.gif
Tad kiek laiko užimtų Cadiz apžiūra?  g.gif Kas ten gero?

Dar paklausiu ar į muziejus ėjote? Kur? Į kokius? Ar verta?

Jeigu be pagulėjimo pliaže, tai irgi, manau, apie 1 dieną. Kažkaip aš nelabai laiko skaičiavau, tai man sunku pasakyt..

O į muziejus nelabai ir ėjau. Tik į Alcazar de Sevilla ir į Giralda.

O dėl vertės tai žinot - jeigu tik yra laiko ir noro, tai žinoma, kad verta mirksiukas.gif

Gibraltaras irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neus @ 2012 04 25, 13:04)
thumbup.gif  pritariu

aš dar, jeigu turėčiau laiko, būtinai po Aracena pasibastyčiau (Sierra de Aracena, Mirador de Aracena) smile.gif
Papildyta:
Jeigu be pagulėjimo pliaže, tai irgi, manau, apie 1 dieną. Kažkaip aš nelabai laiko skaičiavau, tai man sunku pasakyt..

O į muziejus nelabai ir ėjau. Tik į Alcazar de Sevilla ir į Giralda.

O dėl vertės tai žinot - jeigu tik yra laiko ir noro, tai žinoma, kad verta  mirksiukas.gif

Gibraltaras irgi  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Į Araceną gal kitą kartą užsuksime, labai nepakeliui biggrin.gif , o pležintis neteks, nes planuojame keliauti dar tik gruodžio mėnesį. biggrin.gif Tęsim savo kasmetinę tradiciją per Naujųjų atostogas pabėgti nuo lietuviškų silkučių ir mišrainių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 04 25, 11:41)
Salou labai grazus miestelis su daug fontanu  wub.gif  Pagrindinis vakarais atlieka superine programa. Tikrai verta demesio. Man savotiskai net graziau nei Barselonoje. Iki atrakcionu parko vaziuoja traukinukas. Tik niekaip nepamenu ar jis mokamas ar ne  blush2.gif  Is oro uosto vaziuoja vietiniai autobusai. Tikrai nebrangiai.

As lb noriu tuos fontanus paziureti ax.gif pasiskaiciau apie juos,tai db ir svaigstu biggrin.gif gal dar ka patartumet paiureti? Nes busim tik 7d,tai ir paguleti norisi,bet ir paziureti.
Atsakyti
Sveikos, gal esate kuri ilsėjusis gegužės vidury-pabaigoj? Ar galima jau pasilepinti saulute ir pasimaudyti, kiek laipsnių maždaug vanduo ir oras? Galvojam 05.17-27 apsistosi Salou, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 04 26, 09:52)
Sveikos, gal esate kuri ilsėjusis gegužės vidury-pabaigoj? Ar galima jau pasilepinti saulute ir pasimaudyti, kiek laipsnių maždaug vanduo ir oras? Galvojam 05.17-27 apsistosi Salou, dėkui 4u.gif

Mes vaziuojam geguzes gale birzelio pradzioj,kiek ko klausinej (yra pazistamu ir ispanijoj gyvenanciu) tai sake jau tikrai saules bus pakankamai. O vidutininskus orus kai ziurejau,rase kad geguzes buna apie 25,birzelio 26-27
kaip realiai,nzn. tikiuosi bus jau gerai silta.
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 04 25, 11:41)
Salou labai grazus miestelis su daug fontanu  wub.gif  Pagrindinis vakarais atlieka superine programa. Tikrai verta demesio. Man savotiskai net graziau nei Barselonoje. Iki atrakcionu parko vaziuoja traukinukas. Tik niekaip nepamenu ar jis mokamas ar ne  blush2.gif  Is oro uosto vaziuoja vietiniai autobusai. Tikrai nebrangiai.

Salou teko atostogauti , prieš pora metų, bet fontano tai ir nemačiau blush2.gif į Barseloną važiavom žiūrėti.
Atsakyti
As dar noreciau uzduoti klausima,kurie buvo Salou,ir lankesi port aventuros parke ir aquapolio vandens atrakcionu parke. Paziurejau,kad Port Aventuros parke ir gi yra dalis,su vandens atrakcionais. Ar verta i juos i eiti,nes kaina gaunasi nemaza,tikrai brangesne nei Aquapolyje. Kur yra geresnes vandens atrakcijos?
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 04 26, 10:52)

Buvau balandzio gale-geguzes pradzioje. Oras nebuvo labai karstas, bet saulute jau buvo galima pasilepinti. Seip oras buvo itin tinkamas keliavimui, ekskursijoms wink.gif
Atsakyti