Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

Šiandien Gandia jau vėsiau, prieš valandą +23 rodė.
Atsakyti
Tegul issilaiko karstis ir saulute, nes pirmadieni jau skrendam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 05, 10:33)
Na, gera nuotaika jau savaime aisku  mirksiukas.gif  Mes antradieni isskrendame, lygiai po savaites  smile.gif

Ar skrydžiui jau pasiruošę???Gerų orų ir įspūdžių Jūsų šeimai.Nepamirškite pasiimti su savimi svarbiausio- geros nuotaikos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 10 spalio 2011 - 11:32
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 10, 13:31)
Ar skrydžiui jau pasiruošę???Gerų orų ir įspūdžių Jūsų šeimai.Nepamirškite pasiimti su savimi svarbiausio- geros nuotaikos thumbup.gif 4u.gif

Dar ne biggrin.gif Kadangi man pries kiekviena skrydi panika buna (bijau as blush2.gif ), tai net vyrui sakiau, kad jei neskristumeme, tai nesupykciau biggrin.gif

Siaip zemelapis yra, jame sudelioti taskai ir informacija apie juos. lagaminai stovi, bet tusti dar blush2.gif kalnas rubu ir klausimas kas butina ir kas ne, nes nutariau be registuotu vaziuoti vistik ax.gif
Nuotaika bus, kai ikelsiu koja i viesbuti, tada jau busi rami, iki tol man visada dreba sirdis. Keliones su masina siuo klausimu mane labiau zavi, nurimstu nuo tada, kai isedu i masina, o kai kertam siena, tai dziaugiames, kaip vaikai biggrin.gif Na, bet lektuvas, tai sutaupytas laikas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 10, 12:47)
Dar ne  biggrin.gif Kadangi man pries kiekviena skrydi panika buna (bijau as  blush2.gif ), tai net  vyrui sakiau, kad jei neskristumeme, tai nesupykciau  biggrin.gif

Manau čia normalus jausmas mirksiukas.gif Aš jau taip seniai skridus, kad pradėjau tokius košmarus sapnuoti doh.gif -vienas iš "gražesnių"-vis į lėktuvą nespėju. blush2.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 10 10, 12:47)
Keliones su masina siuo klausimu mane labiau zavi, nurimstu nuo tada, kai isedu i masina, o kai kertam siena, tai dziaugiames, kaip vaikai  biggrin.gif Na, bet lektuvas, tai sutaupytas laikas.

drinks_cheers.gif Man su automobiliu ir viskas paprasčiau ax.gif -nors juo pagal visokias tikimybių teorijas nesaugiausia, bet man taip neatrodo schmoll.gif ...bet su aukščiu man dar viskas tvarkoje, bet su keltu-taip ir liko šiais metais Kalėdos paaukotos Švedijoje-galiu porą valandų paplaukioti, bet naktį, kažkokioje kajutėje praleisti-dar nepasiruošus blush2.gif
O iš tiesų, viduje tikriausiai abi žinome, kad viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 10 spalio 2011 - 11:55
Koks yra atstumas nuo Kosta bravos iki Barselonos? Kiek laiko trunka kelione autobusu? gal kas zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 10, 22:44)
Koks yra atstumas nuo Kosta bravos iki Barselonos? Kiek laiko trunka kelione autobusu? gal kas zinot biggrin.gif

kosta brava tai visas regionas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 10, 22:44)

Ziurint, kur apsistosite Costa Bravoje. Pan.gali buti 60-100 km. Tarkime, Lloret de Mar kurortas nuo Barselonos apie 80 km, transfera is oro uosto uztruko iki val. Santa Susanna, Meresme - arciau, apie 60-70 km nuo Barselonos, Tossa de Mar - apie 100 km.
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2011 10 11, 07:12)
Ziurint, kur apsistosite Costa Bravoje. Pan.gali buti 60-100 km. Tarkime, Lloret de Mar kurortas nuo Barselonos apie 80 km, transfera is oro uosto uztruko iki val. Santa Susanna, Meresme - arciau, apie 60-70 km nuo Barselonos, Tossa de Mar - apie 100 km.

ačiū labai, kad apšvietėt 4u.gif
Atsakyti
Cambrils paskutines 2 dienas labai karšta, vakar ant saulės mačiau, +31, šiandien +32, pavėsyje tuo pačiu metu +27 rodė. Dieną prie jūros per karšta, vanduo šiltas, bet costa blancoje buvo gerokai šiltesnis.
Atsakyti
Sveiki,,,
ruošiantis, kad ir trumpoms atostogėlėms, klausimų vis viena begalė iškyla doh.gif ... sakykite ar galima pačioje Alikantėje išsinuomoti normalius dviračius ( na ta prasme dviračius) ??? unsure.gif Jei taip, kurioje vietoje ir maždaug kokia kaina.
labai laukiu atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 11 spalio 2011 - 18:26
gal kam pravers įspūdžiai. tik įvertinti reiktų, kad Turkijoj nebuvusi aš. ir išvis tai buvo pirmas viešbutis, kuriame mes praleidom tiek daug laiko (visais kitais kartais kelionės būdavo daugiau pažintinės). šios kelionės metu gyvenom 2-uose viešbučiuose

ne sezono metu (10.02-10.06). costa bravos (malgrat) viešbutis Tahiti playa.

baseinai. pats geriausias šio viešbučio elementas. vanduo švarus. visokio gylio (tame tarpe ir 0,5 m). Žodžiu mano vaikams patiko nerealiai. 9 balai (tik todėl kad Jakuzėj vanduo visai nešildytas). Kadangi ne sezonas buvo, tai gultų buvo visada.

maistas. Mes turėjom FB. Visai nieko. Šiaip visada rasdavome ką valgyti. maistas skanus. jo tikrai pakankamai. pusryčiams beveik visada būdavo blynų cool.gif (ko nebuvo antram viešbuty ir dėl ko labai pergyveno mano vaikai). per pietus ir vakarienę reik pirkti gėrimus. soft drinkai - 2 eurai buteliukas. vyno uzbonas - 3 eurai cool.gif tiesiog prievarta skatinamas alkoholizmas biggrin.gif

kambarys. Mes gavom su vaizdu į baseiną. Kambarys mažiukas. bet tilpom. kambarius tvarkydavo kasdien.

šiaip viešbutis tikrai neprabangus. Bet kaip už tokią kainą tai sakyčiau netgi laaaabai apsimokantis. viešbutis paplūdimyje, bet krantas status (2 žingsniai ir virš galvos), smulkaus žvyro. Netoli (reik važiuot su auto) yra labai simpatiškas pliažiukas... ne toks gilus ir sąlyginai smėlėtas...
user posted image

viešbučio vaizdelis pro mūsų balkoną
aušta nauja diena...
user posted image
user posted image

Šio viešbučio didysis minusas, kad miestelis, tai jau labai nūūūūdnas... išeiti tiesiog pasivaikščioti nelabai yra kur...(nugi neisi ta pačia gatve kasdien). tiesa, šalia mačiau yra dviračių nuoma, bet mes ja nesinaudojom, tai negaliu daugiau nieko komentuoti.
Papildyta:
kitas viešbutis tossa beach. Tossa de mar miestelyje.
čia miestelis labai labai man patiko... kažkodėl man labai jaukus pasirodė. pačio viešbučio baseinai su tahičio baseinais nelyginami... Maistas man taip pat labiau patiko tahity, nors tikrai neblogas buvo ir čia... kambarys šitam buvo ženkliai didesnis ir geresnis. čia turėjom AI maitinimą... bet... kava baisi buvo abiejuose viešbučiuose. pastarajam ypatingai... kokteiliai nemokami... tuo viskas ir pasakyta biggrin.gif po šių dviejų viešbučių man atrodo geriau pirkti kokteilį po 4 eurus, bet gerti tikrai skanų...
Atsakyti