Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

QUOTE(pantera83 @ 2011 10 05, 11:31)
del oru alicanteje, mums pasitvirtino Weather.com prognozes, rugsejo 16-30 d. buvo apie 30 silumos nuo ryto iki vakaro, tai siltesniu drabuziu visai neprireike, uzteko vien trumpom rankovem, dabar vakarui galit isidet koki viena kita siltesni drabuzeli 4u.gif

Ačiū Jums 4u.gif
Kadangi mes būsime labai trumpai, tai įsivaizduoju, kad pasižiūrėjus orų prognozę prieš pat skrydį, labai daug kas nepasikeis ax.gif ...labai norėčiau ir aš nors kojas į jūrą pamerkt wub.gif Prieš šių metų vasaros atostogas Graikijoje ir pradėjau orus žiūrinėti, o ten jei ne lietus, tai lengvas lietutis lotuliukas.gif ...šeima buvo bepradedanti nusivilti tokiu suplanuotu laiku...o aš nepraradau optimizmo, ir rezultatas-nė vieną dieną nė lašo lietaus mūsų atostogų zonoje thumbup.gif

QUOTE(linole @ 2011 10 05, 11:29)
Mes jau penktadieni - Barselona - Costa Brava. I lektuva pirmu numeriu uzsiregistravau.  lotuliukas.gif
Kazkaip tai laaaabai laukiu. Nezinau, ar cia gerai, ar blogai.  biggrin.gif

Manau, kad mes visi laukiame tiek trumpesnių, tiek ilgesnių atostogų ax.gif ...kitu atveju jų neplanuotume mirksiukas.gif Tikiu, kad viskas bus gerai ir grįšite tik su teigiamais įspūdžiais ir thumbup.gif pavykusia kelione. Aš jau ir norėčiau šį penktadienį išskristi, bet teks dar savaitėlę luktelėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 05 spalio 2011 - 10:45
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 05, 10:37)
Ačiū Jums  4u.gif
  ...labai norėčiau ir aš nors kojas į jūrą pamerkt wub.gif :

Manau tikrai pamerksit, jei vasara musu Baltijoj maudotes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi kiekviena diena tikrinu orus Salou miestelyje. 4u.gif Tai aktualiausia man dabar tema. Noriu normaliu atostogu su saulute ir dar kad galeciau issimaudyti juroje. Vaziuosime tik su rankiniais bagazais, ebt db imu galvoti, gal deretu pasiimti viena registruota g.gif beje, uzsisakem,kad is orouosto i viesbuti ir is viesbucio i oruosta shuttle bus. paaiskinkit man varlei, kaip as ji ten atpazinsiu,kuris musu, juk ju speju ten daug bus? Ar ves iki pat viesbucio, ar kokiam atskaitos taske mus paliks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 10 05, 17:06)
Manau tikrai pamerksit, jei vasara musu Baltijoj maudotes  4u.gif

O taip...na man +14 yra manau riba-žemesnėje temperatūroje nebandžius, bet jau ir nenorėčiau rolleyes.gif
Ačiū už gražius paguodžiančius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 05 spalio 2011 - 16:28
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 05, 16:21)
O taip...na man +14 yra manau riba-žemesnėje temperatūroje nebandžius, bet jau ir nenorėčiau rolleyes.gif
Ačiū už gražius paguodžiančius žodžius 4u.gif

Baikit panos, jura dar gerokai virs +20 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2011 10 05, 17:20)
Sveikutes, as irgi kiekviena diena tikrinu orus Salou miestelyje.  4u.gif  Tai aktualiausia man dabar tema. Noriu normaliu atostogu su saulute ir dar kad galeciau issimaudyti juroje. Vaziuosime tik su rankiniais bagazais, ebt db imu galvoti, gal deretu pasiimti viena registruota  g.gif beje, uzsisakem,kad is orouosto i viesbuti ir is viesbucio i oruosta shuttle bus. paaiskinkit man varlei, kaip as ji ten atpazinsiu,kuris musu, juk ju speju ten daug bus? Ar ves iki pat viesbucio, ar kokiam atskaitos taske mus paliks  4u.gif

bent jau musu lauke su musu vardu-plakatu ir nuveze tiesiai iki viesbucio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2011 10 05, 17:47)
bent jau musu lauke su musu vardu-plakatu ir nuveze tiesiai iki viesbucio mirksiukas.gif

Ech tikiuosi ir mums taip bus, o tai imu pergyventi del to. smile.gif Beje, ka patartumete vienai dienai tiesiog privaloma pamatyti siame regione? Nes viena diena esam pasiryze praleisti pacioje Barselonoje... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2011 10 05, 18:12)
Ech tikiuosi ir mums taip bus, o tai imu pergyventi del to. smile.gif Beje, ka patartumete vienai dienai tiesiog privaloma pamatyti siame regione? Nes viena diena esam pasiryze praleisti pacioje Barselonoje... 4u.gif

Pacioj Barsoj: Park Guell, Sagrada Familia, Gaudi sedevrus ir pan. mes dar per ta 1 d. prasiejome Las Ramblas, kurios gale galima pakilti i Kolumbo paminklo virsu, pamateme katedra, Arc de Triomf, Parc de la Ciutadella ir pan. Dar, jei turesit laiko, idomus fontanu reginys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 05, 10:10)
Apie realu ora siuo metu -
Yra dar tikrai pakankamai silta, maziau 25 diena nebuna, ant saules kiek daugiau. I darba einu basutem ir be rankoviu/trumpom. Apie 8.30 buna lyg vesoka, bet diena tikrai silta, jei tenka islysti is ofiso ir pavaikscioti su reikalais, tai net per karsta smile.gif Todel manau jum bus tikrai dar pakankamai silta atvykus. Zmoniu pliazuose savaitgaliais ypac dar nemazai, vanduo siltas, pagal pojucius gal apie 25, praeita savaitgali paskutini kart maudziausi.
Vakare jau darosi vesiau, todel kazko uzsimesti reikes.
Jei imti 2 poras batu imciau basutes ir nestorus kokius nors sportbatukus (jei planuojama daugiau kazkur pavaikscioti, lankyti).
Cia apie ALC 4u.gif

Sėdžiu va dabar prie Alikantės su šortais ir maike lauke, ir karšta netgi sakyčiau smile.gif
Vėsoka tik paryčiais. Prieš porą dienų Valensijoje maudėmės apie 22 val., LT pajūryje vasaros viduryje taip šilta nebūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncia @ 2011 10 06, 01:33)
Sėdžiu va dabar prie Alikantės su šortais ir maike lauke, ir karšta netgi sakyčiau smile.gif
Vėsoka tik paryčiais. Prieš porą dienų Valensijoje maudėmės apie 22 val., LT pajūryje vasaros viduryje taip šilta nebūna smile.gif

...mmm smile.gif kaip tau gerai smile.gif Mes gruodyje skrisim trumpam,tai noretusi,kad bent kazkiek silumos tos butu.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 10 07, 15:30)
...mmm smile.gif  kaip tau gerai smile.gif Mes gruodyje skrisim trumpam,tai noretusi,kad bent kazkiek silumos tos butu.

Gruodi gerom dienom buna ant saules apie 20 kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncia @ 2011 10 06, 01:33)

Kaip fainai! Mes is Tossa de Maro grizom rugsejo 18d. Oras buvo liux, ne maziau 32 laipsniu diena, nakti 25. Tik nepabuvom Barselonoj, kitamet butinai vaziuosim.
Atsakyti