QUOTE(pantera83 @ 2011 10 05, 11:31)
del oru alicanteje, mums pasitvirtino Weather.com prognozes, rugsejo 16-30 d. buvo apie 30 silumos nuo ryto iki vakaro, tai siltesniu drabuziu visai neprireike, uzteko vien trumpom rankovem, dabar vakarui galit isidet koki viena kita siltesni drabuzeli
Ačiū Jums
Kadangi mes būsime labai trumpai, tai įsivaizduoju, kad pasižiūrėjus orų prognozę prieš pat skrydį, labai daug kas nepasikeis ...labai norėčiau ir aš nors kojas į jūrą pamerkt Prieš šių metų vasaros atostogas Graikijoje ir pradėjau orus žiūrinėti, o ten jei ne lietus, tai lengvas lietutis ...šeima buvo bepradedanti nusivilti tokiu suplanuotu laiku...o aš nepraradau optimizmo, ir rezultatas-nė vieną dieną nė lašo lietaus mūsų atostogų zonoje
QUOTE(linole @ 2011 10 05, 11:29)
Mes jau penktadieni - Barselona - Costa Brava. I lektuva pirmu numeriu uzsiregistravau.
Kazkaip tai laaaabai laukiu. Nezinau, ar cia gerai, ar blogai.
Kazkaip tai laaaabai laukiu. Nezinau, ar cia gerai, ar blogai.
Manau, kad mes visi laukiame tiek trumpesnių, tiek ilgesnių atostogų ...kitu atveju jų neplanuotume Tikiu, kad viskas bus gerai ir grįšite tik su teigiamais įspūdžiais ir pavykusia kelione. Aš jau ir norėčiau šį penktadienį išskristi, bet teks dar savaitėlę luktelėti