QUOTE(kremsoda @ 2011 08 16, 17:00)
Na va, skrendam rugsejo 11d. i Girona. Busim 7 d., su 1.5 metu vaiku. Gal turit pasiulymu, koki viesbutuka imti ir su kokiu maitinimu geriau, ar HB, ar AI? Noretusi, kad butu pakranteje. Kur ir ka patartumet aplankyti, planuojam nuomuotis auto. Gal turit marsruta siom apylinkem. Tolimu kelioniu nesinoretu su maziuku vaiku. Aciu uz patarimus ir idejas
Pasidalinsiu sava patirtimi
Mes pernai šiose apylinkėse buvom su 1m. 3 men. pupa. Pirma su tokiu vaiku visgi patarčiau auto nuomotis iš anksto internetu, pasiimti oro uoste, gražinti oro uoste. Gironos oro uoste yra visos automobiliu nuomos kompanijos, tad rinktis tikrai yra iš ko. Tuo labiau, kad automobilių nuoma Ispanijoje viena pigiausių europoje.
Tarp Gironos ir Barselonos įsikūre vien kurortiniai miesteliai. Tad apsistoti galit bet kuriam iš jų, panašiai taip ir ieškočiau geriausio pasiūlymo, neprisirišdama prie vieno iš jų. Iš esmės jie visi panašūs. Tiesa vieni judresni, kiti ramesni, per patį sezoną į tuos super triukšmingus su vaiku nelysčiau, bet rugsėji sezonas į pabaigą, neturėtų ir juose būti labai judru.
Kadangi mes užsienyje daug keliaujam, tai jau kokie 8 metai, kai maitinimo tipo AI nesirenkam. Na viešbutyje apart pusryčių nevalgom vistiek. Jei savo vaiką jau pilnai maitinat valgyklų maistu, ir visuomet grįžinėsit pietų miegelio į viešbutį, tada galit apsvarstyti ir AI varianta, tiesiog vertinkit kainos skirtuma, kiek jums to reik ir pan.
Dėl lankytinų objektų lyskit į Barselonos temą, kadangi būsit šiame regione tai vistiek pagrindiniai lankytini objektai bus tenai. Mane asmeniškai su vaiku la rambla erzino, ypač kai maniškė visur eina pati, o ten tokiam špingalietui būti sutryptam nedaug reikia
Aš net Barsoj bėgau nuo tokių gatvių, bet Guelio parkas, Famillia Sagrada, šokantys fontanai tikrai verti dėmesio. Kaip jau minėjau Barselonos temoje tikrai rasit labai daug info. Jei 200 km iki lankytino objekto jums su vaiku yra įveikiama (mums ir 800 buvo
), tai būtinai, būtinai nuvažiuokit į Monserat vienuolyną. Ten praleiskite visą dieną, tikrai kerinti vieta. Ir 12 val. lygiai giedantis bernelių choras, ir nerealūs vaizdai atsiveriantys nuo kalnų. Vietoje yra ir kur pavalgyti. Va į Monserat aš dar būtinai gryšių
Tiesa jei būsite su mašina nusiteikite, kad stovėjimas visur kainuos apie 3 eur. už valandą, bet atostogauti papigiai neverta tikėtis, o patogumas, kad bet kada kai vaikas jau nebenorės vaikštinėti, jūs galit iškart šokti į mašiną ir leisti jam pailsėti man labai reikšmingas.
Jei dar kas domina klauskite.