Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

Oho, Pertallada thumbup.gif Dar vienas argumentas grįžti į Kataloniją ir BCN.

O kad Cobre turėtų dar ko pasiblaškyt, parašysiu apie tai, kad Barselona turi didžiausią gotikinį senamiestį, kuris, mano manymu, yra tiesiog nuostabus. jei nori pajausti "tamsiuosius viduramžius", juk kaip tik ten biggrin.gif thumbup.gif
BCN gothic
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 10, 22:18)
taip, o dabar eik man į Italijos temą patarimų žarstyt  lotuliukas.gif

As ten tik maziuuuuka gabaliuka jos maciau, ir tau tas gabaliukas visai ne i tema manau biggrin.gif Jei labai idomu, tai yra mano fotoreportaziukas maziukas. Is principo, kazka panasaus gal kada ir Barselonoje su draugais pakartotumeme.

QUOTE(Partizanė @ 2011 07 10, 22:40)
Oho, Pertallada  thumbup.gif  Dar vienas argumentas grįžti į Kataloniją ir BCN.

O kad Cobre turėtų dar ko pasiblaškyt, parašysiu apie tai, kad Barselona turi didžiausią gotikinį senamiestį, kuris, mano manymu, yra tiesiog nuostabus. jei nori pajausti "tamsiuosius viduramžius", juk kaip tik ten biggrin.gif  thumbup.gif
BCN gothic

Neisdegs schmoll.gif . O ir paskaiciau, kad Zironoje zydu kvartalas geresnis nei tamsieji viduramziai barselonoje tongue.gif Gal ir ne teisybe, bet as sventai tuo tikiu ir manes neperkalbes niekas, nebent kazkoks atsitiktinumas biggrin.gif Siaip siandien dar visko priskaiciau ir prisideliojau, tai kuo toliau skaitau, tuo maziau noriu i Barselona. Ne dabar dar - nesubrendau as tokiam isbandymui biggrin.gif
Kas liecia Pertallada, tai tu kitu dvieju paminetu kaimu niekaip nerandu g.gif Pervargau gal jau nuo tos Katalonijos siandien biggrin.gif
Atsakyti
A, tiesa, dar norėjau parašyt, kad mūsų kelionės buvo vienos dienos, išvykstant po pusryčių ir grįžtant vakarienei. ir žinoma pažioplinėjant miesteliuose pakeliui. aš tiesiog ne iš tų keliautojų, kur svarbu kilometrų skaičius, ir į kokią katedrą pažiūrint tik 10 minučių...
nesiginčyju dėl to, kiekvienam savo wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 07 10, 21:02)
As ten tik maziuuuuka gabaliuka jos maciau, ir tau tas gabaliukas visai ne i tema manau  biggrin.gif  Jei labai idomu, tai yra mano fotoreportaziukas maziukas. Is principo, kazka panasaus gal kada ir Barselonoje su draugais pakartotumeme.
Neisdegs  schmoll.gif . O ir paskaiciau, kad Zironoje zydu kvartalas geresnis nei tamsieji viduramziai barselonoje  tongue.gif  Gal ir ne teisybe, bet as sventai tuo tikiu ir manes neperkalbes niekas, nebent kazkoks atsitiktinumas  biggrin.gif Siaip siandien dar visko priskaiciau ir prisideliojau, tai kuo toliau skaitau, tuo maziau noriu i Barselona. Ne dabar dar - nesubrendau as tokiam isbandymui  biggrin.gif
Kas liecia Pertallada, tai tu kitu dvieju paminetu kaimu niekaip nerandu  g.gif  Pervargau gal jau nuo tos Katalonijos siandien  biggrin.gif

kaimų bandyk ieškot google mapse gal? va suvesk google mapse šitaip: Peratallada, Forallac, Cherona, Katalonija, Ispanija

o dėl BCN... jai dviejų dienų per mažai. išvyksi neprilaižęs žinai... (tiesiog myliu tą miestą labai biggrin.gif )

o maršrutus nebūtina iš anksto dėliotis, juk vienoj vietoj daugmaž būsit apsistoję, be nakvynių kitur... tai su žemėlapiu geru ten vietoj pasidėliosit wink.gif

Cobre - paskaičiau sakinį apie Milaną, kad nemėgsti didelių miestų - nors BCN su Milanu net nelyginama (pastarojo nenaudai visiškai), bet visgi dėl grandioziškumu taip, ji nemaža, net gotikinis kvartalas ohoho kokio aukščio! todėl jei planas maži kaimiukai, tai aplenkit. bet kadanors aplankykit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 10 liepos 2011 - 21:34
Partizane, aciu uz viska 4u.gif Milanas buvo tiesiog siaubingas blush2.gif
Atsakyti
As viesbucius pirkau is Udriaus (http://superkeliones.lt/), kainos zymiai geresnes nei booking.com ar kituose saituose. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 11, 20:24)
As viesbucius pirkau is Udriaus (http://superkeliones.lt/), kainos zymiai geresnes nei booking.com ar kituose saituose.  thumbup.gif

Na, man kaina manau ir taip juokinga gavosi. O ir man svarbu, kad nereiktu pinigu is anksto moketi ir butu galimybe jei kas tai atsaukti pries pat skrydi. Pirma karta pasinaudojau bookingu, bet jis kartais labai gerai buna irgi. Tiesiog ziurint ko kam reikia. Su Udriumi kitais atvejais pasibendrauju ir kitiems rekomenduoju drinks_cheers.gif
Bet uz jus irgi dziaugiuosi, kad radote sau tinkama varianta. O ka uzsisakei ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 11, 19:58)
Na, man kaina manau ir taip juokinga gavosi. O ir man svarbu, kad nereiktu pinigu is anksto moketi ir butu galimybe jei kas tai atsaukti pries pat skrydi. Pirma karta pasinaudojau bookingu, bet jis kartais labai gerai buna irgi.  Tiesiog ziurint ko kam reikia. Su Udriumi kitais atvejais pasibendrauju ir kitiems rekomenduoju  drinks_cheers.gif
Bet uz jus irgi dziaugiuosi, kad radote sau tinkama varianta. O ka uzsisakei ir kokia kaina?

mes rugseji skrisim, tai tris dienas pinedoj praleisim merce hotely tryse su HB uz 500Lt. Likusias 5 dienas barselonoj.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 11, 21:03)
mes rugseji skrisim, tai tris dienas pinedoj praleisim merce hotely tryse su HB uz 500Lt. Likusias 5 dienas barselonoj.

Be vaiku? Tos dienos Pinedoje poilsiui skirtos, ar lankysites kazkur? Kodel Pineda pasirinkote? Merginos cia del to gelezinkelio pasisake, tai as atmeciau visus miestelius, per kuriuos eina gelezinkelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 11, 20:26)
Be vaiku? Tos dienos Pinedoje poilsiui skirtos, ar lankysites kazkur? Kodel Pineda pasirinkote? Merginos cia del to gelezinkelio pasisake, tai as atmeciau visus miestelius, per kuriuos eina gelezinkelis  unsure.gif

vyksim su vienu vaiku (4meciu), pinedoj mano draugai eile metu atostogauja ir labai patenkinti. ner ten ko bijot gelezinkelio. Pasirinkom greiciausiai del kainos, nes tris dienas norim prie juros pagulinet ir skaniai pavalgyt, o kitas dienas labiau pazintines pasidarysim. Nors jau trecia karta barselonoj, bet vistiek labai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 11, 21:35)
vyksim su vienu vaiku (4meciu), pinedoj mano draugai eile metu atostogauja ir labai patenkinti. ner ten ko bijot gelezinkelio. Pasirinkom greiciausiai del kainos, nes tris dienas norim prie juros pagulinet ir skaniai pavalgyt, o kitas dienas labiau pazintines pasidarysim. Nors jau trecia karta barselonoj, bet vistiek labai smagu smile.gif

O jums clever hotel ir hotels4u daugiau skaiciuoja nei Udrius? man tai gavosi net po trupineli maziau g.gif Nors as aisku jusu datu nezinau, bet siaip primeciau is akies tik.

http://www.hotels4u....rchResults.aspx
http://www.clever-ho...e-accommodation

Na man tiesiog siaip idomu, ar tikrai pas Udriu pigiau gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 11, 20:45)
O jums clever hotel ir hotels4u daugiau skaiciuoja nei Udrius? man tai gavosi net po trupineli maziau  g.gif  Nors as aisku jusu datu nezinau, bet siaip primeciau is akies tik.

http://www.hotels4u....rchResults.aspx
http://www.clever-ho...e-accommodation

Na man tiesiog siaip idomu, ar tikrai pas Udriu pigiau gaunasi  g.gif

jus teisi, jusu nuorodose kaina siek tiek zemesne nei pas Udriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 11, 21:55)
jus teisi, jusu nuorodose kaina siek tiek zemesne nei pas Udriu smile.gif

Na, ne tiek, kad reiktu nagus grauzti, bet vistik biggrin.gif Mano atveju viesbuciai per bookinga irgi ne daug brangiau gaunasi nei per sias. Va uz ta avanso nemokejima ir galimybe atsaukti ir moku kiek daugiau. Bet irgi ne tiek, kad nagus grauzciau biggrin.gif Siaip pasilieku sau galimybe pakeisti uzsakyma, jei netycia atsiras koks greitas pasiulymas per bookinga, ar kurioj kitoj rezervacinej bus kokia akcija netycia (situo variantu kazkaip abejoju biggrin.gif ).

Ar kazkas lankesi Gnomu parke? Kas ten per daiktas?
Atsakyti