už keturių dienų skrendam į Almerią, tai jau laukiu baisiausiai, net naktim sapnuoju

QUOTE(Cobre @ 2011 07 01, 11:46)
Spaliui rezervavau si viesbuti
http://www.booking.c...oking_confemail
Kaina tinka, nieko moketi nereikia is anksto, atsaukimas nemokamas, tai pagriebiau greituteliai daug maz tinkama varianta, toliau jau ziuresiu ramiai ir jei rasiu ka geriau, tai pasikeisiu. Bet jei netyciukais liktumeme prie sio varianto, tai gal galite pasakyti ar labai nusigrybavau su miesteliu?
http://www.booking.c...oking_confemail
Kaina tinka, nieko moketi nereikia is anksto, atsaukimas nemokamas, tai pagriebiau greituteliai daug maz tinkama varianta, toliau jau ziuresiu ramiai ir jei rasiu ka geriau, tai pasikeisiu. Bet jei netyciukais liktumeme prie sio varianto, tai gal galite pasakyti ar labai nusigrybavau su miesteliu?

Nu kiek tave įsivaizduoju, tau neturėtų patikt. tas geležinkelis...
Tossa nuostabus miestas, bet skaičiau, kad jau buvai. Kažkur buvau radusi labai nice hotel tossoj, bet ant kalno, nu ne prie pat pliažo. kai rasiu vėl - parašysiu.
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 07, 22:40)
Nu kiek tave įsivaizduoju, tau neturėtų patikt. tas geležinkelis...
Tossa nuostabus miestas, bet skaičiau, kad jau buvai. Kažkur buvau radusi labai nice hotel tossoj, bet ant kalno, nu ne prie pat pliažo. kai rasiu vėl - parašysiu.
Jau pakeiciau i kita

http://www.booking.c...ffc478184b0acec
sita emiau 6 naktim
O sita
http://www.booking.c...30860f618a16dX2
pirmai nakciai (kaip graziai nuskambejo

emiau abu su tokia mintimi: atvyksime velai, tai ant vakarienes jau nespejame. O Acapulco uzsakiau su pusryciais ir vakariene, kurios vistiek negauciau atvykusi pirma vakara, nes bus per velu jau. Tai nutariau, kad galiu nuvykti i Tossa, ten pernakvojam, pavakarojam, papusryciaujam, pasitasom dar iki pietu-po pietu mazdaug ir vakarienei varom i Loret.
Acapulko emiau del vietos ir kainos. Pradzioje ieskojau ant juros kranto, o paskui pamasciau, kad gal neverta, juk neaisku koks oras bus spalio 11-18 dienom. Gal tos juros net nebereiks jau. O cia viesbutis pakrastyje, netoliese yra mazesnis paludimys, jei jau silumos dievulis nors truputi duos. Nuomosimes visai savaitei auto, tai manau nemazai vazinesim (gal). Tai Tossoje kaip ir nera prasmes apsistoti labai, kiek ten jos matysi, jei vazinesi, o kaina jau visai kita, nei Loret gaunasi. Na ir visokie kitokie dalykai smulkus susidejo, tai kol kas sitoks pasirinkimas lieka. Bet viskas su atsaukimo galimybe, jei kas, tai keisiu viska

QUOTE(Cobre @ 2011 07 08, 01:41)
Ziuriu, 1 nakti kaimynemis pabusime.

Del oro, as tai tikiuosi jo visokio. Nes buvau Maljorkoje, tik antroje spalio puseje, tai gavome visokio oro.
QUOTE(linole @ 2011 07 09, 08:48)
Mes i Xaine Sun apartamentus spalio 8-13 d. Veliau i Barselona kelsimes.
Ieskojau labiau Lloret'o centre, nes keliausime visuomeniniu. Bet dabar abejoju, gal vertejo kokiu metru i sali, maziau triuksmo butu. Bet tai paprastai nusikalusi krintu i lova ir nieko nebegirdziu.
Del oro, as tai tikiuosi jo visokio. Nes buvau Maljorkoje, tik antroje spalio puseje, tai gavome visokio oro.

mes pernai buvom spalio 13ta-23cia tai maudytis jau neteko, dazniausiai ejome su bliuzonais, nors drauge buvo spalio 1-6ta tai dar labai karsta buvo. zodziu kaip pasiseks

QUOTE(linole @ 2011 07 09, 09:48)
Mes i Xaine Sun apartamentus spalio 8-13 d. Veliau i Barselona kelsimes.
Ieskojau labiau Lloret'o centre, nes keliausime visuomeniniu. Bet dabar abejoju, gal vertejo kokiu metru i sali, maziau triuksmo butu. Bet tai paprastai nusikalusi krintu i lova ir nieko nebegirdziu.

Susitinkam?

QUOTE(Forgete @ 2011 07 09, 11:43)
mes pernai buvom spalio 13ta-23cia tai maudytis jau neteko, dazniausiai ejome su bliuzonais, nors drauge buvo spalio 1-6ta tai dar labai karsta buvo. zodziu kaip pasiseks 

Tai as jau ir siunciuosi pamazu rubus tinkamus vesesniam orui, sukneliu ant petneseliu nebeperku

Laba.
As vis ikisu trigrasi su sita savo oru nuoroda, bet man ji superine (tik kad viska rodytu, reikia didesni miesta imt pvz Barselona, sevilia).Gali paziureti daugelio metu orus, susidelioti keliones laika, labiausiai man patinka skiltis Travel planner-
My Webpage

My Webpage
QUOTE(Caca* @ 2011 07 09, 13:02)
Laba.
As vis ikisu trigrasi su sita savo oru nuoroda, bet man ji superine (tik kad viska rodytu, reikia didesni miesta imt pvz Barselona, sevilia).Gali paziureti daugelio metu orus, susidelioti keliones laika, labiausiai man patinka skiltis Travel planner-
My Webpage

My Webpage
Dekui. gal nenumirsiu nuo salcio

QUOTE(Cobre @ 2011 07 09, 11:32)
Susitinkam?
Tai as jau ir siunciuosi pamazu rubus tinkamus vesesniam orui, sukneliu ant petneseliu nebeperku
O kiek mazdaug laipsniu buvo?

dienomis uzkildavo iki 23, bet toks vejas saltokas.
QUOTE(Cobre @ 2011 07 09, 11:32)
Susitinkam?

Pries kelione galesim apsikeisti tel. numeriais. O ten jau pagal aplinkybes ziuresim.

Ziuriu, ko gero net ir tuo paciu lektuvu grisim.

QUOTE(Forgete @ 2011 07 09, 14:43)
dienomis uzkildavo iki 23, bet toks vejas saltokas.
Man teko buti spalio 3 - 19 d. Valencijoje. Tad temperatura buvo netoli 30, o vandens 25. Zinoma pliaze buvome keistuoliai - nes tokiu metu niekas nesidegina nei maudosi, nebent koks turistas. Nors per tas dienas buvome ir Barselonoje - tai centriniame papludimyje zmoniu kaip Palangoje.
Na gal Valencija, Malaga - siltesnis regionas. Tik vakarais reikdavo bliuzona uzsimest, nes kalnuose gyvenom, tai vesoka. O jokio lietaus negavom. dar ne sezonas buvo. Siemet anksciau vykstame rugpjucio 26 - rugsejo 9, tikiuosi bus silta. Gero pilsio vosoms

QUOTE(linole @ 2011 07 09, 15:51)

Pries kelione galesim apsikeisti tel. numeriais. O ten jau pagal aplinkybes ziuresim.

Ziuriu, ko gero net ir tuo paciu lektuvu grisim.

tuo paciu