Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 2 tema

Laba diena visoms 4u.gif
Gal galite pasakyti ar važiuoja kažkokie autobusai iš Girona miestelio į Tossa de Mar miestelį? Girona oro uoste būsime 21.30val.
Ar kokiu kitokiu būdu galima pasiekti Tossa de Mar?

Atsakyti
QUOTE(savaitgale @ 2011 05 08, 16:19)
Laba diena visoms 4u.gif
Gal galite pasakyti ar važiuoja kažkokie autobusai iš Girona miestelio į Tossa de Mar miestelį? Girona oro uoste būsime 21.30val.

as uzsisakiau per cia http://www.shuttledi...ttle_direct.php

bet negaliu pasakyti kas ir kaip vyskta smile.gifsmile.gif nes pati 15 diena tik skrisiu smile.gifsmile.gif mes orouoste busime dar veliau o sitas transportas nuveza iki pat nurodyto viesbutuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riuke @ 2011 05 08, 19:23)
as uzsisakiau per cia http://www.shuttledi...ttle_direct.php

bet negaliu pasakyti kas ir kaip vyskta smile.gifsmile.gif nes pati 15 diena tik skrisiu smile.gifsmile.gif mes orouoste busime dar veliau o sitas transportas nuveza iki pat nurodyto viesbutuko smile.gif

Oi grize merginos pasakysit kaip orai ten. As tik birželio 3 skrendu, bet jau laukiu nesulaukiu tu atostogu. Atostogausiu irgi Tosa del mar..
Atsakyti
QUOTE(savaitgale @ 2011 05 08, 16:19)
Laba diena visoms 4u.gif

Mes tai planuojam užsisakyti per agentūrą pervežimą, nors viską organizuojamės patys: skrydį, viešbutį.
Gal 17 d. skrendat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridkam @ 2011 05 09, 13:15)
Mes tai planuojam užsisakyti per agentūrą  pervežimą, nors viską organizuojamės patys: skrydį, viešbutį.
Gal 17 d. skrendat  bigsmile.gif

Labai ačiū visoms už atsakymus 4u.gif. Mes skrendam Gegužės 31d. mirksiukas.gif

Atsakyti
Atostogausime Kosta Bravoje. Esu girdejusi, kad kazkur toje Ispanijos puseje, arciau Prancuzijos yra pauksciu flamingu plantacija ar tai perejimo vieta. Atsiliepimai superiniai, vazdai atseit stulbinantys. Gal kas zinote kur tai tiksliai yra. Nepavyksta surasti internmete.
Atsakyti
QUOTE(Zydre14 @ 2011 05 09, 08:25)
Oi grize merginos pasakysit kaip orai ten. As tik birželio 3 skrendu, bet jau laukiu nesulaukiu tu atostogu. Atostogausiu irgi Tosa del mar..

Puikūs ten orai. Birželį gal net per karšta bus unsure.gif Aš šiąnakt grįžau iš Costa Bravos, buvom savaitę, tai temperatūra vidutiniškai buvo 25 laipsniai šilumos. Net ir naktimis tik plonus megztukus užsimesdavom - nebuvo šalta.
Atsakyti
QUOTE(Etra @ 2011 05 16, 10:36)
Puikūs ten orai. Birželį gal net per karšta bus  unsure.gif Aš šiąnakt grįžau iš Costa Bravos, buvom savaitę, tai temperatūra vidutiniškai buvo 25 laipsniai šilumos. Net ir naktimis tik plonus megztukus užsimesdavom - nebuvo šalta.

Man ir orai labai rupi,skrendam i Tosa de mar geguzes 22d.Sakykit,o kaip vandens temperatura?Jau maudosi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2011 05 17, 10:37)
Man ir orai labai rupi,skrendam i Tosa de mar geguzes 22d.Sakykit,o kaip vandens temperatura?Jau maudosi blush2.gif ?

Taip, maudosi. Tiesa, nedaug kas, bet maudosi.
Atsakyti
QUOTE(*MARY @ 2011 05 12, 15:57)
Atostogausime Kosta Bravoje. Esu girdejusi, kad kazkur toje Ispanijos puseje, arciau Prancuzijos yra pauksciu flamingu plantacija ar tai perejimo vieta. Atsiliepimai superiniai, vazdai atseit stulbinantys. Gal kas zinote kur tai tiksliai yra. Nepavyksta surasti internmete.

Gal tai galėtų būi ši vieta g.gif Bet tai būtų Malagos regionas 4u.gif
http://es.wikipedia....uente_de_Piedra
Atsakyti
Oru prognoze 10-iai dienu Kosta Bravoje ne kokia-kasdien lietu pranasauja....
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 05 18, 11:12)
Oru prognoze 10-iai dienu Kosta Bravoje ne kokia-kasdien lietu pranasauja....

Mažiau tikėkit tom prognozėm - mes pernai važiavom birželio pradžioj, orus rodė tragiškus... bet nebuvo nei vienos prastos dienos - orai labai greitai keičiasi, čia trumpas lietus nulijo, čia vėl kepina smile.gif tiesa, vanduo buvo vėsokas, maudėmės, nes įpratę prie Baltijos temperatūros, bet norėjosi šiltesnio vandens.
Atsakyti