Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laimiene @ 2011 01 09, 19:49)
tikrai, edita, super  thumbup.gif
americolor ir miltukais turiu. miltukai stipresni, bet vistiek norint isgauti ryskia spalva reikia gerokai ideti. kas man nelabai patinka...

As pvz jei dedu daug dazu i mase, tai ji pasidaro kitokios konsistencijos - pradeda trupet. Tarkim galiu duot 98 %, kad juodos intensyvios spalvos pastilazo (lipdymui)neisgausit niekad schmoll.gif na nebent Asseni gautusi, pas ja stebuklai gaunasi biggrin.gif bet va marcipanui tu paciu dazu uztenka keliu lasu ir gaunasi juoda juoda mase... o siaip visad pastilazas pilkas gaunasi, kiek bedetum dazu. Bent man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 09, 19:12)
Ikelsiu viena torciuka mergaites 12 metuku gimtadienio proga.

Rafaelo, puosta sviestiniu - morenginiu kremu, marcipano figurelemis.

Super thumbup.gif
Atsakyti
eda.dita,2011 01 09, 20:12

Labai linksmas tortukas

Atsakyti
na, nežinau, man americancolor - super nudažo. visada darau MMG, bet nebūna taip, kad juoda būtų pilka ar raudona - rausva. ir nereikia visos butelkos suverst. juodai spalvai reikia vos kelių lašiukų, aišku aš kalbu apie nedidelį kiekį juodos masės, jei reikia daugiau - dažau paviršių smile.gif
Atsakyti
Begalo grazus tortukas su mergaite thumbup.gif grazi - nauja ideja, ir ispildymas superinis thumbup.gif saunuole

Tiesa, pas mene irgi americolor dazai, na bet ryskesne spalva problema, arba ji nesigauna labai ryski, arba jau labai daug dazu reik idet, kas ir man yra nepriimtina, tada dazo liezuvi ir man iskart zemas lygis.....tai daugiau stengiuosi per daug nedet tu dazu doh.gif dar sie dazai pastoveje suintensiveja
juodos spalvos as nepadarau...va kazkas rase kad su marcipanu gerai, gal reikia isbandyt g.gif tada gal kas paaiskintu ar marcipanas buna vienos rusies, ar buna astkirai lipdymui, dengimui...
tamsiai tamsiai ruda beveik juoda as darau i sokoladine- saldainiu mase idedu kelis lasus juodu dazu thumbup.gif gaunasi riski tamsi spalva ir skonis sokoladinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DONRA: 09 sausio 2011 - 21:25
idesiu kelis tortukus darytus dar ankciau nespejau pasirodyti smile.gif
pilaite
user posted image
melodija Happy Birthday
user posted image
siap tortas su gelemis
user posted image
sokoladinis
user posted image
su kokosu gelytes sokoladas
user posted image
nauju metu
user posted image
fotbolo megejui
user posted image
visi tortai puoshti pirktine mase,pagaliau isigijau Tylo miltelius super,iminkai i mase ir ji tampa tooookia elastinga paklusni ,rekomanduoju:super
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 09, 18:12)
Ikelsiu viena torciuka mergaites 12 metuku gimtadienio proga.

Rafaelo, puosta sviestiniu - morenginiu kremu, marcipano figurelemis.

[

labai grazus torciukas, toks linksmas ir nematytas. puiku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 09, 20:37)
pilaite

visi tortai puoshti pirktine mase,pagaliau isigijau Tylo miltelius super,iminkai i mase ir ji tampa tooookia elastinga  paklusni ,rekomanduoju:super

oi kiek daug torciuku, cia per karta tiek iskepta ? kaip tiek gali suspeti, darbo ideta. tas su pilaite man graziai ziurisi. kiti labai skaniai atrodo toki valgomi kur be mases thumbup.gif
O kur tu perki ta mase ir tuos miltelius ten pat pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 09, 22:37)

ohoho kiek pasidarbuota thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kreipiuosi su prasymu, tikiu, kad jau visoms atsibodo klausimai apie puosyba, bet gal kuri atsakysite 4u.gif
Noriu dukrytes 1 - am gimtadieniui iskepti meduti, drugelio formos, puosiu ji minimaliai spalvotomis kokoso drozlemis ir pabarstukais. Mano klausimas butu ar juos barstyti, kai aptepsiu torta grietinele, ar galima torta aptepti ir islyginti kazkokiu kitokiu kremuku, pvz. sviestiniu-kondensuotu ir tada barstyti???
Atsakyti
QUOTE(sandra0615 @ 2011 01 09, 23:12)
Labas vakaras,

Kreipiuosi su prasymu, tikiu, kad jau visoms atsibodo klausimai apie puosyba, bet gal kuri atsakysite  4u.gif
Noriu dukrytes 1 - am gimtadieniui iskepti meduti, drugelio formos, puosiu ji minimaliai spalvotomis kokoso drozlemis ir pabarstukais. Mano klausimas butu ar juos barstyti, kai aptepsiu torta grietinele, ar galima torta aptepti ir islyginti kazkokiu kitokiu kremuku, pvz. sviestiniu-kondensuotu ir tada barstyti???

Nežinau, kaip kitoms, bet man pabarstukai ant grietinėlės tirpsta g.gif siūlyčiau tepti viršų iš sivestinio kremo ir tada barstyti, arba ant grietinėlės pabarstyti jau nešant ant stalo.
Atsakyti
editos labai nuotaikingas tortas, o vaidulytes tikrai visi gražūs smile.gif tai kas ten per milteliai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2011 01 09, 16:26)
norečiau gauti "bananu rojaus" torto receptuka 4u.gif
ačiū už formelių gamybą 4u.gif

idesiu i tortu tema mirksiukas.gif ryt poryt

QUOTE(naitas @ 2011 01 09, 20:35)
dievuliau koks gražutis ir nuotaikingas.. net vėjelis prapūtė prošal  wub.gif

aha priariu, suknele atrodo taip ir plaikstosi thumbup.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 09, 22:37)
idesiu kelis tortukus darytus dar ankciau nespejau pasirodyti

thumbup.gif grazu. O kas pilies bokstu viduje?
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 09, 22:18)
Begalo grazus tortukas su mergaite thumbup.gif  grazi - nauja ideja, ir ispildymas superinis thumbup.gif  saunuole

Tiesa, pas mene irgi americolor dazai, na bet ryskesne spalva problema, arba ji nesigauna labai ryski, arba jau labai daug dazu reik idet, kas ir man yra nepriimtina, tada dazo liezuvi ir man iskart zemas lygis.....tai daugiau stengiuosi per daug nedet tu dazu doh.gif  dar sie dazai pastoveje suintensiveja
juodos spalvos as nepadarau...va kazkas rase kad su marcipanu gerai, gal reikia isbandyt g.gif  tada gal kas paaiskintu ar marcipanas buna vienos rusies, ar buna astkirai lipdymui, dengimui...
tamsiai tamsiai ruda beveik juoda as darau i sokoladine- saldainiu mase idedu kelis lasus juodu dazu thumbup.gif  gaunasi riski tamsi spalva ir skonis sokoladinis

drystu teigti kad siek tiek spalvotyroje nusimanau, tai paaiskinsiu truputi apie tai kodel gaunasi pilka.

pilka yra bet kokiu salvu maisymo galas. pamenu kaip reikejo pet tapybos paskaitas daryti spalvu rata ir tokia isvestiniu spalvu palete (trumpai apie tai uzgriebta virutineje temoje, tad nesiplesiu) tai maisant spalvas visuomet galutine gausi ne juoda ar kokia kitokia, o butent negrazia pilka.

logiskai mastant juodos spalvos niekad neisgausi dazydamas balta mase, tik pilka. juoda deti i sokoladine mase, geras sprendimas, bet ko gero tai daranti jau pastebejo kad tai ne visai jau tokia juoda. taip yra todel, kad ruda yra silta spalva, ir ji proporcingai dominuoja misinyje, juodos tik keli lasai. pacia ta tikraja juoda isgauti galima ilasinus melynos spalvos. teoriskai turetu uztekti siek tiek melynos i ruda mase, be juodos, bet spalva bus tokia kaip varno sparno, su tokiu melynu atspalviu, o idejus dar ir juodos truputi, turetu tikrai gautis juodai juoda spalva mirksiukas.gif

tikiuos aiskiai parasiau ir kam nors pravers
Atsakyti