Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 09, 17:55)
as su pirmokiniu klausimu. Kaip suprantu, norint lygiai nudazyt mase, spalva reikia det gaminant mase. O kaip nutaikyt spalva? as bandziau jau uzminkyta dazyti, tai man lygiai niekaip nepasidaro- vis tiek marmuras lieka. daziau pastilaza dengimui  g.gif

Reikai minkyt tol, kol nelieka marmuro.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 09, 19:55)
as su pirmokiniu klausimu. Kaip suprantu, norint lygiai nudazyt mase, spalva reikia det gaminant mase. O kaip nutaikyt spalva? as bandziau jau uzminkyta dazyti, tai man lygiai niekaip nepasidaro- vis tiek marmuras lieka. daziau pastilaza dengimui  g.gif

ne, neapsimoka dažyti visą normą ruošiamos masės iš karto, viena spalva. Nebent tikrai žinot, kad tiek reikia ir sunaudosit.

O dėl to marmuro - tai vadinas, buvo neišminkyta. Jeigu vistiek liko marmuras, tai per kietas pastilažas buvo. Reikia įdėti subrandinto nedažyto pastilažo gabaliuką ir vėl minkyt. Pastilažas tada atsileis šiek tiek. Ir minkyti tol, kol gausis vientisa spalva.. 5 minutes, 10 minučių, iki vientisos spalvos. Jeigu šitas patarimas nepadės, tada jau nežinau kas padės bigsmile.gif
Atsakyti
supratau, aciu. Vadinas patingejau blush2.gif
Atsakyti
o man neaisku kaip tokia intesyvia spalva gaunasi. pvz kad ir pingvinai pas mane gavosi pilki, nors tikrai dejau is keliu sykiu. negi visa bonke reikia suversti. g.gif
Atsakyti
Ikelsiu viena torciuka mergaites 12 metuku gimtadienio proga.

Rafaelo, puosta sviestiniu - morenginiu kremu, marcipano figurelemis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 09, 20:10)
o man neaisku kaip tokia intesyvia spalva gaunasi. pvz kad ir pingvinai pas mane gavosi pilki, nors tikrai dejau is keliu sykiu. negi visa bonke reikia suversti. g.gif

o kokiais dazais dazai?cia Siauliuose pirktais miltukais?gal jie silpniau dazo g.gif
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 09, 20:12)

koks idomus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 09, 19:12)

swoon.gif

vienas linksmiausių ir mieliausių pasktiniu metu čia matytų tortų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, aciu mergaites uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
eda.dita labai grazus ir linksmas torukas mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 09, 21:12)

dievuliau koks gražutis ir nuotaikingas.. net vėjelis prapūtė prošal wub.gif
Atsakyti
tikrai, edita, super thumbup.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 19:17)
o kokiais dazais dazai?cia Siauliuose pirktais miltukais?gal jie silpniau dazo  g.gif

americolor ir miltukais turiu. miltukai stipresni, bet vistiek norint isgauti ryskia spalva reikia gerokai ideti. kas man nelabai patinka...
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 09, 20:49)
americolor ir miltukais turiu. miltukai stipresni, bet vistiek norint isgauti ryskia spalva reikia gerokai ideti. kas man nelabai patinka...

na,mano dazai visi is Sal2 americolor,bet dar nedaug bandziau,tai ne kazin ka galiu pasakyti
Atsakyti