is kokios mases daryti torta-fermentini suri,kad ta mase butu tokia panasesne i suri,t.y. tokia truputi blizgi,lyg slapia..? nu gal supratot ko klausiu
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 21:20)
geras manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros baisiai norėčiau tokį padaryt
viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 15:43)
O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.
fainulis
QUOTE(mamy <3 @ 2011 01 09, 00:55)
bandau ir aš pasirodyti, nors buvau tik stebėtoja-skaitytoja
jungiuosi prie žaliųjų
jungiuosi prie žaliųjų
labai gražus tortas
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 09, 01:46)
velnias.. bus pretekstas prisipirkt alaus su nuolaida
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 12:47)
O man Dianockos tortas grazus labai, bet man ant kiekvieno torto, ant kurio tos spyruokles, gadina visa vaizda...
o tai kaip pakelti bitutes? koks variantas būtų?
QUOTE(naitas @ 2011 01 09, 13:48)
o tai kaip pakelti bitutes? koks variantas būtų?
Be biciu mano toks variantas... man tos sprandzinkes kazkaip ne i tema... arba jos butu bent kiek blankesnes spalvos...
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 12:13)
is kokios mases daryti torta-fermentini suri,kad ta mase butu tokia panasesne i suri,t.y. tokia truputi blizgi,lyg slapia..? nu gal supratot ko klausiu
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 15:11)
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
Balta mase liks rusva
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 15:11)
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
matos kas ka vartoja as irgi kai atsiranda koks snapso buteliukas namie, nusipilu, nes kai prireikia - nera
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 15:15)
Balta mase liks rusva
tai cia kuno spalva gerai isgauti butu?
QUOTE(Bossi @ 2011 01 08, 12:35)
Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu Ragavu trupinuku, dieviskas skonis
norečiau gauti "bananu rojaus" torto receptuka
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 08, 17:15)
ačiū už formelių gamybą
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 16:15)
Balta mase liks rusva
jei mano mase bus geltona,tai brendis gal labai nesugadins "sūrio"
QUOTE(laimiene @ 2011 01 09, 16:24)
matos kas ka vartoja
QUOTE(mulatux @ 2011 01 08, 19:56)
apie ka cia kalba eina? as vis nerandu per ka cia geriau uzsisakyti
ir va tokio http://cgi.ebay.co.u...=item53e59b1b3a
ir va tokio http://cgi.ebay.co.u...=item53e59b1b3a
aga, toki turiu
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 11:47)
O man Dianockos tortas grazus labai, bet man ant kiekvieno torto, ant kurio tos spyruokles, gadina visa vaizda...
aciu:) zinok man spyruokles tai patinka, todel ir dedu jas...na aisku cia skonio reikalas, bet man zaismingiau torciukas atrodo su bitutem spyruokliuojanciom o dar siandeina kaip tik vaikuciai smagiai nurinkinejo tas bitutes...mat labai jiems patiko:)
Papildyta:
QUOTE(niurkadanyla @ 2011 01 09, 11:27)
Sveikos,as dar naujoke ir nielabai suprantu,jus namuosia pagaminot toki sedevra?
torciukas pagamintas namu salygomis
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 09, 13:53)
geras manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros baisiai norėčiau tokį padaryt
viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas
viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas
na gal ir didokas...bet taip jau gaunasi man tos proporcijos to parsiuko kai darysiu 100-aji parsiuka - manau jau bus tinkamu proporciju
Papildyta:
[quote=*M*,2011 01 09, 11:18]
tikra pasaka,vaikams tik vienas klausimas iš ko tas spyruokles padarė
spyruokles - paprasta vielute, kuria gelem dazniausiai naudoja...apsukta aplink piestuka kad isgauti susukima ir viskas
as su pirmokiniu klausimu. Kaip suprantu, norint lygiai nudazyt mase, spalva reikia det gaminant mase. O kaip nutaikyt spalva? as bandziau jau uzminkyta dazyti, tai man lygiai niekaip nepasidaro- vis tiek marmuras lieka. daziau pastilaza dengimui