Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

is kokios mases daryti torta-fermentini suri,kad ta mase butu tokia panasesne i suri,t.y. tokia truputi blizgi,lyg slapia..? nu gal supratot ko klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 21:20)

geras biggrin.gif manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros biggrin.gif baisiai norėčiau tokį padaryt biggrin.gif

viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 15:43)
O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.

wub.gif fainulis

QUOTE(mamy <3 @ 2011 01 09, 00:55)
ax.gif  bandau ir aš pasirodyti, nors buvau tik stebėtoja-skaitytoja smile.gif
jungiuosi prie žaliųjų 4u.gif  biggrin.gif

labai gražus tortas wub.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 09, 01:46)
jo po tavo klausymo nuejau ir isbandziau,viskas gavosi super nieko nelinksta. mirksiukas.gif

velnias.. bus pretekstas prisipirkt alaus su nuolaida lotuliukas.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 12:47)
O man Dianockos tortas grazus labai, bet man ant kiekvieno torto, ant kurio tos spyruokles, gadina visa vaizda...

o tai kaip pakelti bitutes? koks variantas būtų?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 09, 13:48)
o tai kaip pakelti bitutes? koks variantas būtų?

Be biciu biggrin.gif mano toks variantas... man tos sprandzinkes kazkaip ne i tema... arba jos butu bent kiek blankesnes spalvos...
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 12:13)
is kokios mases daryti torta-fermentini suri,kad ta mase butu tokia panasesne i suri,t.y. tokia truputi blizgi,lyg slapia..? nu gal supratot ko klausiu  smile.gif

kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima ax.gif
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 15:11)
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima  ax.gif
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?

Balta mase liks rusva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 15:11)
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima  ax.gif

matos kas ka vartoja biggrin.gif as irgi kai atsiranda koks snapso buteliukas namie, nusipilu, nes kai prireikia - nera
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 15:15)

tai cia kuno spalva gerai isgauti butu?
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 08, 12:35)
Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu 4u.gif Ragavu trupinuku, dieviskas skonis blush2.gif

norečiau gauti "bananu rojaus" torto receptuka 4u.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 08, 17:15)

ačiū už formelių gamybą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 16:15)

jei mano mase bus geltona,tai brendis gal labai nesugadins "sūrio"
QUOTE(laimiene @ 2011 01 09, 16:24)
matos kas ka vartoja  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 08, 19:56)
apie ka cia kalba eina? as vis nerandu per ka cia geriau uzsisakyti  g.gif
ir va tokio http://cgi.ebay.co.u...=item53e59b1b3a

aga, toki turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 11:47)
O man Dianockos tortas grazus labai, bet man ant kiekvieno torto, ant kurio tos spyruokles, gadina visa vaizda...

aciu:) zinok man spyruokles tai patinka, todel ir dedu jas...na aisku cia skonio reikalas, bet man zaismingiau torciukas atrodo su bitutem spyruokliuojanciom biggrin.gif o dar siandeina kaip tik vaikuciai smagiai nurinkinejo tas bitutes...mat labai jiems patiko:)
Papildyta:
QUOTE(niurkadanyla @ 2011 01 09, 11:27)
Sveikos,as dar naujoke ir nielabai suprantu,jus namuosia pagaminot toki sedevra?  ax.gif

torciukas pagamintas namu salygomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 09, 13:53)
geras  biggrin.gif  manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros  biggrin.gif  baisiai norėčiau tokį padaryt  biggrin.gif

viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas  ax.gif

na gal ir didokas...bet taip jau gaunasi man tos proporcijos to parsiuko biggrin.gif kai darysiu 100-aji parsiuka - manau jau bus tinkamu proporciju lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=*M*,2011 01 09, 11:18]
wub.gif tikra pasaka,vaikams tik vienas klausimas iš ko tas spyruokles padarė lotuliukas.gif
spyruokles - paprasta vielute, kuria gelem dazniausiai naudoja...apsukta aplink piestuka kad isgauti susukima ir viskas smile.gif
Atsakyti
as su pirmokiniu klausimu. Kaip suprantu, norint lygiai nudazyt mase, spalva reikia det gaminant mase. O kaip nutaikyt spalva? as bandziau jau uzminkyta dazyti, tai man lygiai niekaip nepasidaro- vis tiek marmuras lieka. daziau pastilaza dengimui g.gif
Atsakyti