mergaites,o piesimui teptuku,turi buti kazkokie specialus dazai,ar tinka tie patys pvz americolor dazai,kuriuos i mase imaisom? jei tinka šie,juos reikia dar su kazkuo atskiesti?
ateinu su savo torciukais, vis paganau akis, o pati neturiu kada ideti savuju
1 krutine,:Juopdasis princas", kita sampaninis tortas> Papuosimas pastiliazas+ plikytas kremas.
Sapmaninis, puosta beze
Paraelo svajone, pastiliazas, geles taip pat is jo.
Sampaninis tortas, puosta beze, figureles ir geles is pastiliazo.
Gal kas darete gerberas??? man tai panasiau i ramunes
1 krutine,:Juopdasis princas", kita sampaninis tortas> Papuosimas pastiliazas+ plikytas kremas.
Sapmaninis, puosta beze
Paraelo svajone, pastiliazas, geles taip pat is jo.
Sampaninis tortas, puosta beze, figureles ir geles is pastiliazo.
Gal kas darete gerberas??? man tai panasiau i ramunes
QUOTE(daividija @ 2011 01 13, 16:30)
Idesiu dar viena pastiliazo recepta,as visada darau pagal si recepta:
15g zelatinos,
60ml vandens,
30ml gliukozes
15g zelatinos,
60ml vandens,
30ml gliukozes
atleiskit man,tundrai,bet kokia čia gliukozė dedama,skysta? nes až žinau tik miltelių pavidalu
QUOTE(vaura @ 2011 01 15, 17:02)
kaip smagu matyti tiek daug iskeptu graziu tortu . papuosiau ir as viena savo torta. Daug trukumu dar,bet tikiuosi dar viskas pasiseks,kadangi dar gedijuos lygintis i jusu sedevrus su savo pirmuoju tortu tai idedu tik nuoroda paziureti (ideja kopijuota),Tortas medutis.
neprisiregistravusiems feisbuke neatidaro,dėkite foruman
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 15, 21:37)
vakarelio tema angelai ir demonai, tai bandziau atspindeti siame torciuke:
snickersas ir MMG....
tobulas,tobulas....
QUOTE(mulatux @ 2011 01 16, 13:41)
mergaites,o piesimui teptuku,turi buti kazkokie specialus dazai,ar tinka tie patys pvz americolor dazai,kuriuos i mase imaisom? jei tinka šie,juos reikia dar su kazkuo atskiesti?
žinoma,tinka galima atskiesti degtine (aš ir taip,ir taip darau)
Labai,labai smagu vėl matyti Cipciuką su meno kūriniais
Ir Daividija trumpam pasirodė
kažkodėl prisiminiau vienintelį vyruką,jeigu tokie stebuklai vyksta,gal ir Žaismingas Stiklas sugrįš?
Sveikutes! Gal neizbrokysit ir mano neaptasytos personos ir priimsit i savo talentu(tik kur jau man) bureli? Ilgai is jusu mokiaus kol isdrysau jusu teismui atsiduoti Prisistatau su sestadienine "Teletabiu pievele"-Rafaelo biskvitai,plombyrines varskes kremas,Rududu sviestinis kremas su bananais,papuosimas-cukrine mase,pirktas vanilinis kremas.
O cia dar pora ankstasniu:
Rafaelo svajone,papuosimas- cukrine mase,vanilinis kremas
Du "Snikers'ai"
Atleiskit uz isiverzima Zavekit ir kantrybes mokinant tokias nemoksas naujokeles
O cia dar pora ankstasniu:
Rafaelo svajone,papuosimas- cukrine mase,vanilinis kremas
Du "Snikers'ai"
Atleiskit uz isiverzima Zavekit ir kantrybes mokinant tokias nemoksas naujokeles
Tik primenu jog tai pirmas mano torciukas puostas pirkta dengimo mase
Sveika,Vaura! Labai grazus sventinis torciukas!Matau ir pati nuo Airijos puses,gal pasidalinsi kokia mase perki ir kur?
QUOTE(Divia @ 2011 01 16, 14:13)
Sveika,Vaura! Labai grazus sventinis torciukas!Matau ir pati nuo Airijos puses,gal pasidalinsi kokia mase perki ir kur?
Masių (ready to roll icing) yra pirkt visose Airijos parduotuvėse
As pati dar tik pradedu mokintis puosti tortus,todel dar visas priemones tik bandau,o perku dunes stores parduotuvej ir ''ideas insperation'' ar kazkaip panasiai ta parduotuve vadinasi ( jei sudomins pasitikslinsiu kaip ji istikruju vadinasi. ten yra ir formeliu visokiu pirkti,dazu bei kitokiu priemoniu
QUOTE(vaura @ 2011 01 16, 15:35)
As pati dar tik pradedu mokintis puosti tortus,todel dar visas priemones tik bandau,o perku dunes stores parduotuvej ir ''ideas insperation'' ar kazkaip panasiai ta parduotuve vadinasi ( jei sudomins pasitikslinsiu kaip ji istikruju vadinasi. ten yra ir formeliu visokiu pirkti,dazu bei kitokiu priemoniu
As ir is pradedanciuju As ir ta mase neseniai visai netycia atradau(visalaik darydavau pati)-vyras nupirkoja vietoj cukraus pudros,tai teko isbandyt .Visai patiko,viskas lipdosi puikiai(beje-teletabiukai ir is jos)
QUOTE(Divia @ 2011 01 16, 16:50)
Sveikutes!
Grazus tavo tortukai
man tik va klausimas iskilo, o kodel tu teletabiu neaptepei degtine? juk tada nebutu matyt tu baltumu nuo pudros.
Beje kokius dazus naudoji ir ar ta cukrine mase pati gaminaisi ar pirkai?
Divia, paziurejus tavo tortus neatrodo jog tik pradedi. . Pirkta tortu dengimo mase man ir patiko,tik turbut ne viena torta teks ''nuglostyti'' kol ismoksiu graziai ja uzdeti ant torto,nesinori det labai storo sluoksnio o plonesniam dar praktikos truksta. Svarbiausia,kad man noras nedingtu,bet kolkas nepanasu,esu labai uzsidegus tuo reikalu
QUOTE(MO @ 2011 01 16, 16:07)
žinoma,tinka galima atskiesti degtine (aš ir taip,ir taip darau)
aisku