Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Griaustinė @ 2011 01 15, 19:10)
Labas visoms  4u.gif
Sergu gripu, ojojoj kaip sunku, tortu nedarau, o kaip tuos purskiamus perlu blizgesius parsiusti is UK, jei raso, kad "lustre spray colourings cannot be shipped by Air Mail as aerosols are not permitted in aircraft.  UK CUSTOMERS ONLY ! ! !" unsure.gif ??????

pasiuysiu dayti taip, susirask drauge uk, kuri tau tuos dazus idetu i autobusa ar mikriuka kur is lietuvos i uk pastoviai vaziuoja, tik tada gal apsimoketu daugiau ko imti ar drauge kad prie siuntinio prisidetu... yra visai patikimu autobusu migruojanciu legaliai paga;l rguliaru grafika beveik (mano sesuo visuomet per juos siuncia)
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 15, 21:08)
biusta jam padaryk laugh.gif

oj ne,neapdengsiu as dar ju graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 21:22)
oj ne,neapdengsiu as dar ju graziai  smile.gif

akropoli yra pati pirkau kur pirmam aukste priesais topo centra saldainiu parduotuve didele va ten rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2011 01 15, 21:46)
akropoli yra pati pirkau kur pirmam aukste priesais topo centra saldainiu parduotuve didele va ten rasi smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 15, 20:08)

Cipciuk, sveikute 4u.gif

Na dar nemirusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 15, 13:13)
kai pamatai tokius tortus,tai net nebesinori ir savu deti  blush2.gif

drinks_cheers.gif unsure.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Cypciuk smagu jus vel matyti smile.gif Jusu tortai tobuli kaip visada wub.gif
Akvilyte idomus perliniu vestuviu torciukas smile.gif

Mano sio savaitgalio darbeliai...

vakarelio tema angelai ir demonai, tai bandziau atspindeti siame torciuke:
snickersas ir MMG....

user posted image

Na ir mano crazy torciukas tiesiogine ta zodzio prasme lotuliukas.gif reikejo neiprasto, idomaus, zodziu visiskai crazy torto...tai va kas gavos...

juodasis miskas ir MMG...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 15 sausio 2011 - 21:41
Dianocka, labai grazus torciukai. Lygus tokie. O antras man i zebru ir tigru tema panasus.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 15, 22:47)
Dianocka, labai grazus torciukai. Lygus tokie. O antras man i zebru ir tigru tema panasus.

Gyvunijos pasaulyjeeeeee!!!
:DDD
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 15, 21:37)
Sveikos merginos,

Cypciuk smagu jus vel matyti smile.gif Jusu tortai tobuli kaip visada wub.gif

..... na gal jau patylėtumei , po savo imestų user posted image................. abu nuostabūs wub.gif

Ir man smagu jus matyti .
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 19:32)
kur musu kaime  biggrin.gif  galima rasti tu šokoladiniu monetu?

"Saldžiuose majuose" bulvare, saldainių kioskelyje praėjime "Saulės mieste", saldainių parduotuvėj prieš "Norfą" "Brukline" ir "Akropolio" "Saldžiuose majuose".
Atsakyti
wub.gif Sios dienos tortai wub.gif TOBULI wub.gif

Vakar dariau ta mase lipdymui kur zaletina, gliukoze ir krakmolas su pudra g.gif o kodel is jos geliu krasteliai tokie aptrupeje iseina, lyg perdaug cukrus pudros butu. Minkyti labai maloni mase, o va iskociojus nekokie krastai gaunasi g.gif Gal ji labiau skirta baibokms? smile.gif
Atsakyti