kaip smagu matyti tiek daug iskeptu graziu tortu . papuosiau ir as viena savo torta. Daug trukumu dar,bet tikiuosi dar viskas pasiseks,kadangi dar gedijuos lygintis i jusu sedevrus su savo pirmuoju tortu tai idedu tik nuoroda paziureti (ideja kopijuota),Tortas medutis.
http://www.facebook....100000338612539
Papildyta:
Siandien dar bandziau beze krema daryti,visiskas pravalas gavosi teks bandyt kita karta
Oi, nemoku jau nikų rašyti Atsiprašau
Labas visoms
Sergu gripu, ojojoj kaip sunku, tortu nedarau, o kaip tuos purskiamus perlu blizgesius parsiusti is UK, jei raso, kad "lustre spray colourings cannot be shipped by Air Mail as aerosols are not permitted in aircraft. UK CUSTOMERS ONLY ! ! !" ??????
Sergu gripu, ojojoj kaip sunku, tortu nedarau, o kaip tuos purskiamus perlu blizgesius parsiusti is UK, jei raso, kad "lustre spray colourings cannot be shipped by Air Mail as aerosols are not permitted in aircraft. UK CUSTOMERS ONLY ! ! !" ??????
Vaura man nerodo tavo torto, neleidzia ieit.
gal kas turite minciu , kaip papousti torta bitininkui ? ar kepti korio formos torta ir ispaisyti kori kazkaip ir keleta bituciu nulipdyti ar siaip kokiu ideju ?
QUOTE(neli @ 2011 01 15, 16:30)
Oi, merginos, aš apšalus, kiek tortų gražių vasara tikrai kvepiau jau
Atnešu Gummy Bear sulieknėjusį Medutis su avietėm, pastilažas.
Atnešu Gummy Bear sulieknėjusį Medutis su avietėm, pastilažas.
....jei pamatys anūkė , man amen ....teks lipinti tą , iki kaulų čiulpų pažįstamą personą kompas net raudona nuo jo dainų .
Ir tave neli malonu matyti .
..
Šiauliu mamukai,kur musu kaime galima rasti tu šokoladiniu monetu? neapsisprendziu ka MB šefui gimtadienio proga gaminti-ar pinigu maišą,ar bokalą alaus idealiausia butu batas,bet cia kolkas ne man
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 19:32)
Šiauliu mamukai,kur musu kaime galima rasti tu šokoladiniu monetu? neapsisprendziu ka MB šefui gimtadienio proga gaminti-ar pinigu maišą,ar bokalą alaus idealiausia butu batas,bet cia kolkas ne man
Na tai , o ką bosas labiau myli , pinigus ar alų .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 20:47)
Na tai , o ką bosas labiau myli , pinigus ar alų .
aisku,kad pinigus bet is manes tokia meistre,kad bokalas man butu lengviau
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 19:56)
aisku,kad pinigus bet is manes tokia meistre,kad bokalas man butu lengviau
biusta jam padaryk
Cipciuk, sveikute