Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

kaip smagu matyti tiek daug iskeptu graziu tortu thumbup.gif . papuosiau ir as viena savo torta. Daug trukumu dar,bet tikiuosi dar viskas pasiseks,kadangi dar gedijuos lygintis i jusu sedevrus su savo pirmuoju tortu tai idedu tik nuoroda paziureti (ideja kopijuota),Tortas medutis.
http://www.facebook....100000338612539
Papildyta:
Siandien dar bandziau beze krema daryti,visiskas pravalas gavosi doh.gif blush2.gif teks bandyt kita karta
Atsakyti
Oi, nemoku jau nikų rašyti doh.gif Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Sergu gripu, ojojoj kaip sunku, tortu nedarau, o kaip tuos purskiamus perlu blizgesius parsiusti is UK, jei raso, kad "lustre spray colourings cannot be shipped by Air Mail as aerosols are not permitted in aircraft. UK CUSTOMERS ONLY ! ! !" unsure.gif ??????

Atsakyti
Vaura man nerodo tavo torto, neleidzia ieit.
Atsakyti
gal kas turite minciu , kaip papousti torta bitininkui ? ar kepti korio formos torta ir ispaisyti kori kazkaip ir keleta bituciu nulipdyti ar siaip kokiu ideju ?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 15, 16:30)
Oi, merginos, aš apšalus, kiek tortų gražių thumbup.gif vasara tikrai kvepiau jau wub.gif

Atnešu Gummy Bear sulieknėjusį lotuliukas.gif Medutis su avietėm, pastilažas.

....jei pamatys anūkė , man amen unsure.gif ....teks lipinti tą , iki kaulų čiulpų pažįstamą personą doh.gif kompas net raudona nuo jo dainų .

Ir tave neli malonu matyti smile.gif .
Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 15 sausio 2011 - 19:11
Bomba , į SOS eik įdėsiu .
Atsakyti
Šiauliu mamukai,kur musu kaime biggrin.gif galima rasti tu šokoladiniu monetu? neapsisprendziu ka MB šefui gimtadienio proga gaminti-ar pinigu maišą,ar bokalą alaus mastau.gif idealiausia butu batas,bet cia kolkas ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 19:32)
Šiauliu mamukai,kur musu kaime  biggrin.gif  galima rasti tu šokoladiniu monetu? neapsisprendziu ka MB šefui gimtadienio proga gaminti-ar pinigu maišą,ar bokalą  alaus mastau.gif  idealiausia butu batas,bet cia kolkas ne man  smile.gif

Na tai , o ką bosas labiau myli , pinigus ar alų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 20:47)
Na tai , o ką bosas labiau myli , pinigus ar alų  biggrin.gif .

aisku,kad pinigus biggrin.gif bet is manes tokia meistre,kad bokalas man butu lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 19:56)
aisku,kad pinigus  biggrin.gif  bet is manes tokia meistre,kad bokalas man butu lengviau  biggrin.gif

biusta jam padaryk laugh.gif

Cipciuk, sveikute 4u.gif
Atsakyti