Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 15, 14:35)
drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

sveiki sugrįžę  wub.gif  aš tai nuolatinė jūsų tortų sekėja  ax.gif  bet kaip smagu jus matyti čia  wub.gif

aš ir vieną atnešu  blush2.gif  žiauriai norėjau išbandyt tokią formą... aišku susimoviau (per savo tingėjimą)  doh.gif  o snikeris pirmam aukštui jau antrą kartą mane paveda  doh.gif  vis noriu grietinėlės nepagailėt ir vis ji man pakiša koją  cool.gif  ir dabar į nuorauką žiūriu ir galvoju.. kodėl aš tūndra nenusipirkau pabarstukų normalių g.gif  nu gyveni ir mokais  biggrin.gif  draugės tėvams čia  biggrin.gif  tai beveik savi... tai ir leidžia mokintis  biggrin.gif visas tortas baltas o detalės tai natūroj normaliau perliškai atrodo  rolleyes.gif

perlinės vestuvės  rolleyes.gif  snikeris, rafaelo ir mmg  rolleyes.gif

Labai gražu wub.gif ..... tik ten kur raudona , man nesusidėlioja ( tavo mintys ) ... grietinėlė , tundra , normalūs pabarstukai , nerandu kuom juos surišti tuos sakinukus .

Pavedė grietinėlės gausa , nes tu tundra ten normalių pabarstukų neįpylei ? ....man taip susideda unsure.gif
Atsakyti
pasaka o ne tortai tease.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 15:01)
Pavedė grietinėlės gausa , nes tu tundra ten normalių pabarstukų neįpylei ? ....man taip susideda  unsure.gif

lotuliukas.gif blush2.gif

i snikerį visada nepagailiu grietinėlės.. kadangi nedarau sutvirtinimų tai jis visada man pasėda doh.gif nors dedu vieną ant kito tik po paros....

o pabarstukai būtų gražiau buvę vietoj tų aisingo burbuliukų biggrin.gif
Atsakyti
O ... dabar viskas aišku , o man Snikersas vienas iš standesnių tortų , ir be sutvirtinimų .
Atsakyti
Tortas „Šypsenėlės”
Mergaitei 11 gimtadienio proga, 11 šypsenėlių, šviesus ir riešutiniai biskvitai, grietinėlės su filadelfijos sūriu kremas, į vieną dėta želė tarkuota, vienas traškus sluoksnis, svoris 2,5 kg. Torto spalvą parinkau violetinę, nes dovana mergaitei violetinės spalvos. Natūroje visai gražiai žiūrėjosi ta violetinė spalva. Nesiseka nepriekaištingai uždengti tortą mase.
user posted image
Atsakyti
lb grazus tortukai thumbup.gif o,apie cypciu is vis kalbos dovana ateme doh.gif ohmy.gif 2.gif
Atsakyti
sios dienos darbas
tailandietiskas bananu.mmg ir aisingas
user posted image

tailandietiskas bananu.beze ir mmg
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Puse dienos prasedejau prie kompo, kol viska perskaiciau ir tokius grozius apziurejau doh.gif Mano pasiekimai- saldytuve stovi meducio tortas su trupininiu apdengimu ir sokoladiniais papaisymais tongue.gif bigsmile.gif
O jus tai saunuoles, lenkiu galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 14:22)

Ačiū, Cipciuk wub.gif
Cipciuko šedevrų grožis realybėje dar įspūdingesnis, nei nuotraukose thumbup.gif
Atsakyti
Na ir grozybiu prisiziurejau mmmmmm wub.gif

O cia radau ideja ateinantiems drakono metams tongue.gif .
user posted image
Daugiau foto ČIA smile.gif

Man tai neiveikiama, bet gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, merginos, aš apšalus, kiek tortų gražių thumbup.gif vasara tikrai kvepiau jau wub.gif

Cimpciuk, smagu, kad grįžai, tikrai tavęs pasiilgom biggrin.gif

Atnešu Gummy Bear sulieknėjusį lotuliukas.gif Medutis su avietėm, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 15, 17:30)
Oi, merginos, aš apšalus, kiek tortų gražių thumbup.gif vasara tikrai kvepiau jau wub.gif

Cimpciuk, smagu, kad grįžai, tikrai tavęs pasiilgom biggrin.gif

Atnešu Gummy Bear sulieknėjusį lotuliukas.gif Medutis su avietėm, pastilažas.
user posted image

neli, super thumbup.gif thumbup.gif

Cipciuk, tavo tortai tiesiog nereal8s wub.gif
Atsakyti