Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Jetaus Cipciukai kokie nuostabus, nepriekaistingi tavo tortai wub.gif
Atsakyti
lipdymo masei sokoladas+medus butina paguleti per nakti,ar uztenka,kad ji atsaltu?
Atsakyti
Super, Cipciuk. Temele atgijo, kai jus grizot. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 13:28)
lipdymo masei sokoladas+medus butina paguleti per nakti,ar uztenka,kad ji atsaltu?

Šaldytuve , kol tampa akmeniu .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 14:41)
Šaldytuve , kol tampa akmeniu .

aciu,aisku.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 12:49)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dar vienas ....vėl vasara kvepiantis .

Tortas " Slyvos šokolade " , pastilažas , modeliavimo masė , mano gėlių masė .

Ar cia kokia pirktine modeliavimo mase?
Atsakyti
Taip ....MINORDIJOS prekė .....pasaka , ne masė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
K.Lapelyte, taip, tortas iš ties nuostabus ir tam, kad jį pagirti nebūtina cituoti viso Cipciuko posto, pakaktų parašyti: Cipciuk, Jūsų tortas nuostabus........“, neapkraukim temos ir laikykimė susitarimo necituoti nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
O čia ...net nežinau kaip pasakyti unsure.gif , atsiuntė foto va šitą user posted image..... nieko nesupratau , kas čia per daiktas , tik prašė be masės , kreminiu puošimu , na kažką padariau unsure.gif .... tai animacinis japonų filmukas ( taip paaiškino ) , o iš tų rutulių išsirita kažin kokie robotai unsure.gif .

Šokoladinis tortas , grietinėlės kremas , truputis pastilažo , modelevimo masė .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 15, 13:13)
kai pamatai tokius tortus,tai net nebesinori ir savu deti  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 14:20)
nieko nesupratau , kas čia per daiktas ,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

sveiki sugrįžę wub.gif aš tai nuolatinė jūsų tortų sekėja ax.gif bet kaip smagu jus matyti čia wub.gif

aš ir vieną atnešu blush2.gif žiauriai norėjau išbandyt tokią formą... aišku susimoviau (per savo tingėjimą) doh.gif o snikeris pirmam aukštui jau antrą kartą mane paveda doh.gif vis noriu grietinėlės nepagailėt ir vis ji man pakiša koją cool.gif ir dabar į nuorauką žiūriu ir galvoju.. kodėl aš tūndra nenusipirkau pabarstukų normalių g.gif nu gyveni ir mokais biggrin.gif draugės tėvams čia biggrin.gif tai beveik savi... tai ir leidžia mokintis biggrin.gif visas tortas baltas o detalės tai natūroj normaliau perliškai atrodo rolleyes.gif

perlinės vestuvės rolleyes.gif snikeris, rafaelo ir mmg rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 15 sausio 2011 - 14:37
Sveikos,
Malonu, kad Čipsiukas vėl čia ir dar su šedevrais...
Alvilyte labai simpatiškas tortas
Atsakyti
O man tai zinokit,ne tiek grozis torto,ideja,bet idetas darbas,kiekviena detale apmastyta,tiek kruopsciai,atsakingai padaryta,ir cia gali mokytis kiek nori,manau,cia visdelto zmogui yra duota arba neduota,as mokykloj per dailes pamokas nesugebedavau net kiaules nupiest,nu niekaip.O va Cipciukas,Asseni,Olesta,Kirbe,Akvilyte....ziuriu i ju tortus ir zaviuosi,spalvos,formos viskas harmoningai susije. notworthy.gif
Atsakyti