Jetaus Cipciukai kokie nuostabus, nepriekaistingi tavo tortai
lipdymo masei sokoladas+medus butina paguleti per nakti,ar uztenka,kad ji atsaltu?
Super, Cipciuk. Temele atgijo, kai jus grizot.
QUOTE(mulatux @ 2011 01 15, 13:28)
lipdymo masei sokoladas+medus butina paguleti per nakti,ar uztenka,kad ji atsaltu?
Šaldytuve , kol tampa akmeniu .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 12:49)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dar vienas ....vėl vasara kvepiantis .
Tortas " Slyvos šokolade " , pastilažas , modeliavimo masė , mano gėlių masė .
Dar vienas ....vėl vasara kvepiantis .
Tortas " Slyvos šokolade " , pastilažas , modeliavimo masė , mano gėlių masė .
Ar cia kokia pirktine modeliavimo mase?
K.Lapelyte, taip, tortas iš ties nuostabus ir tam, kad jį pagirti nebūtina cituoti viso Cipciuko posto, pakaktų parašyti: Cipciuk, Jūsų tortas nuostabus........, neapkraukim temos ir laikykimė susitarimo necituoti nuotraukų
O čia ...net nežinau kaip pasakyti , atsiuntė foto va šitą ..... nieko nesupratau , kas čia per daiktas , tik prašė be masės , kreminiu puošimu , na kažką padariau .... tai animacinis japonų filmukas ( taip paaiškino ) , o iš tų rutulių išsirita kažin kokie robotai .
Šokoladinis tortas , grietinėlės kremas , truputis pastilažo , modelevimo masė .
Šokoladinis tortas , grietinėlės kremas , truputis pastilažo , modelevimo masė .
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 15, 13:13)
kai pamatai tokius tortus,tai net nebesinori ir savu deti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 14:20)
nieko nesupratau , kas čia per daiktas ,
sveiki sugrįžę aš tai nuolatinė jūsų tortų sekėja bet kaip smagu jus matyti čia
aš ir vieną atnešu žiauriai norėjau išbandyt tokią formą... aišku susimoviau (per savo tingėjimą) o snikeris pirmam aukštui jau antrą kartą mane paveda vis noriu grietinėlės nepagailėt ir vis ji man pakiša koją ir dabar į nuorauką žiūriu ir galvoju.. kodėl aš tūndra nenusipirkau pabarstukų normalių nu gyveni ir mokais draugės tėvams čia tai beveik savi... tai ir leidžia mokintis visas tortas baltas o detalės tai natūroj normaliau perliškai atrodo
perlinės vestuvės snikeris, rafaelo ir mmg
Sveikos,
Malonu, kad Čipsiukas vėl čia ir dar su šedevrais...
Alvilyte labai simpatiškas tortas
Malonu, kad Čipsiukas vėl čia ir dar su šedevrais...
Alvilyte labai simpatiškas tortas
O man tai zinokit,ne tiek grozis torto,ideja,bet idetas darbas,kiekviena detale apmastyta,tiek kruopsciai,atsakingai padaryta,ir cia gali mokytis kiek nori,manau,cia visdelto zmogui yra duota arba neduota,as mokykloj per dailes pamokas nesugebedavau net kiaules nupiest,nu niekaip.O va Cipciukas,Asseni,Olesta,Kirbe,Akvilyte....ziuriu i ju tortus ir zaviuosi,spalvos,formos viskas harmoningai susije.