Na nesuprantu, ka ne taip darau, bet ir vel nesigavo man sokolado mase rozems daryt
Dar paziurejau i jusu grazuolius torciukus, tai visai nevykus pasijutau...
Gal netinka medus naturalus, reikia dirbtinio?
Ar reikia idejus medu dar palaikyti siltam vandenyje sokolada su medum? As Laikau vandenyje ir maisau kol susoka i gabala viena. Bet va palaikiau saldytuve, man jis trupa, kaip sokoladas butu, o ne kaip koks plastelinas
Ir dar klausimelis, noriu padaryti sokoladine tvorele, tai pries ja dedant kuom sonus aptept reiketu? Torciukas Rafaelo
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 17:50)
5 nuo viršaus ...... dezodorantai
http://www.surbitona...r_25g_pack.html
Dažų irgi yra pas citriniuką , bet jiems reik turėti spec, aparatą .
http://www.surbitona...r_25g_pack.html
Dažų irgi yra pas citriniuką , bet jiems reik turėti spec, aparatą .
Aš pigiau perku
http://www.cake-stuf...00ml-p-198.html
QUOTE(Reduke27 @ 2011 01 14, 22:57)
Na nesuprantu, ka ne taip darau, bet ir vel nesigavo man sokolado mase rozems daryt
Ar reikia idejus medu dar palaikyti siltam vandenyje sokolada su medum? As Laikau vandenyje ir maisau kol susoka i gabala viena. Bet va palaikiau saldytuve, man jis trupa, kaip sokoladas butu, o ne kaip koks plastelinas
Ir dar klausimelis, noriu padaryti sokoladine tvorele, tai pries ja dedant kuom sonus aptept reiketu? Torciukas Rafaelo
Aš visada tik naminį medų ir naudoju.Būna ir man sušoka trupinukais,bet tarp rankų minkau kol sušyla ir suminkštėja.Kartais įmetu porai sekundžių į mikrobangę,sušyla ir gerai.Bet pastebėjau,kad sušoka tada,kai šiek tiek perkaitinu šokoladą.
O maišau aš tol,kol sušoka į vieną gabalą ir nelimpa prie indo sienelių.Į šaldytuvą kartais visai nededu,palaikau kambario temp.per naktį ir ryte jau galiu gaminti rožytes.
Prieš dedant šokoladinę tvorelę aptepk tuo pačiu torto kremu ir viskas Tada apjuosk dekoracija ir ji prilips.
Parašiau viską taip,kaip pati darau.Gal kitos atsakys kitaip
QUOTE(Tarškutė @ 2011 01 14, 23:00)
nerealu, net žinau, kokio kambario stalą puoš, mums bus garbė
...labas vakaras .
---------------------------------------------------------------------------------------
Aš naudoju tik dirbtinį medų gėlėm , ir kaitinu ant garų , o ne ant vandens , nereikia , kad indas siektų vandenį .
Ir kam save nuvertini , dėl tokio menkniekio , va aš - nepadarau vieno daikto , su tam skirtu įrankiu jau metai laiko , bet dėl to tikrai save nemenkinu ....ateis laikas ir padarysiu .
Cipciuk, kokiu gėrimu tepi tą šokoladinę masę? ryt darau tokį tortą, pablizgiinčiau
ačiūkas
Reduke 77 kas dėl rožių, aš senai, bet dariau su natūraliu medum ir man tikrai viskas gavosi, dariau kaip parašyta. kuo tau padėti nežinau
ačiūkas
Reduke 77 kas dėl rožių, aš senai, bet dariau su natūraliu medum ir man tikrai viskas gavosi, dariau kaip parašyta. kuo tau padėti nežinau
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 23:03)
Bossi ....
balta , alyvinė ( šilta ) , žalsva .
balta , žalsva , rausva .
Nors tokius pastelinius atspalvius įsivaizduoju , kaip lovos patalynę .... manau , nors vienas akcentas turėtų būti tamsesnis .
balta , alyvinė ( šilta ) , žalsva .
balta , žalsva , rausva .
Nors tokius pastelinius atspalvius įsivaizduoju , kaip lovos patalynę .... manau , nors vienas akcentas turėtų būti tamsesnis .
dekui
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 15, 01:00)
Cipciuk, kokiu gėrimu tepi tą šokoladinę masę? ryt darau tokį tortą, pablizgiinčiau
ačiūkas
ačiūkas
Gyvenime nedariau šokoladinės masės , darau tik pastilažą .
Esate neatidi .... pora puslapių atgal rašiau kuo tepti ..... tamsiu alkoholiniu gėrimu : ROMU , BALZAMU ( bet kokios rūšies ) .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 10:43)
Abipusis .
Aš tuos papuošimus darau iš savo masės gėlėms ( pudra + želatina ) , jie lengvesni kai išdžiūna ( per valandą ) , o ir masės darausi spurgos dydžio , jei daug nereikia .
Aš tuos papuošimus darau iš savo masės gėlėms ( pudra + želatina ) , jie lengvesni kai išdžiūna ( per valandą ) , o ir masės darausi spurgos dydžio , jei daug nereikia .
Kaip malonu matyti taip pazistama nika, daug senose temose jusu patarimu, is kuriu beje daug ka suzinojau, vis skaitydavau tyliai, poto jau keletas menesiu kaip uzsiregistarvus ir po truputi kiek imanoma pabendrauju.
Visi taip lauke ir pagaliau ta diena atejo, kai pirma karta pamaciau nika net du kartus perskaiciau
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 15, 01:44)
Kaip malonu matyti taip pazistama nika, daug senose temose jusu patarimu, is kuriu beje daug ka suzinojau, vis skaitydavau tyliai, poto jau keletas menesiu kaip uzsiregistarvus ir po truputi kiek imanoma pabendrauju.
Visi taip lauke ir pagaliau ta diena atejo, kai pirma karta pamaciau nika net du kartus perskaiciau
...ir man ...
Aš noriu perspėti , yra mergaitės Cipsiukas ..... nesuklyskite
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 00:32)
Ir kam save nuvertini , dėl tokio menkniekio , va aš - nepadarau vieno daikto , su tam skirtu įrankiu jau metai laiko , bet dėl to tikrai save nemenkinu ....ateis laikas ir padarysiu .
Kažkaip nesitiki, kad jums gali kas nors nesigauti
QUOTE(aize @ 2011 01 15, 09:14)
Kažkaip nesitiki, kad jums gali kas nors nesigauti
Laba diena , patikėk nes tikrai nesigauna , gal ne visai tai , kad nesigauna , bet ne taip turi būti ...................... bet bus , vis tiek įveiksiu .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dar vienas ....vėl vasara kvepiantis .
Tortas " Slyvos šokolade " , pastilažas , modeliavimo masė , mano gėlių masė .
Dėl spalvų .... jos tikrai natūralios , tai AmeriColor dažai .....visi su žodeliu electric , modeliavimo masė balta , net akį veria , labai gerai priima spalvas .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 15, 13:49)
Laba diena , patikėk nes tikrai nesigauna , gal ne visai tai , kad nesigauna , bet ne taip turi būti ...................... bet bus , vis tiek įveiksiu .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dėl spalvų .... jos tikrai natūralios , tai AmeriColor dažai .....visi su žodeliu electric , modeliavimo masė balta , net akį veria , labai gerai priima spalvas .
kai pamatai tokius tortus,tai net nebesinori ir savu deti