Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

štai nuorodai kaip padaryti bijuna http://forum.say7.info/topic8480.html smile.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus,vis dėl to padariau mmg smile.gif esu beveik patenkinta blush2.gif tikiuosi visiems patiks (foto kol kas nedariau nes dar šiandien net nežiūrėjau torto doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
O man dzin, kad man dar toli toli. lotuliukas.gif Situo be mases labai esu patenkita, nes pirmas gavesis lygus (ne lygiausias is visu buvusiu).

Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu 4u.gif Ragavu trupinuku, dieviskas skonis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 08, 11:35)

Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu 4u.gif Ragavu trupinuku, dieviskas skonis blush2.gif

user posted image

niamu niamu, kaip noreciau gabalelio rolleyes.gif net seile istyso. nors sakiau nebekepsiu jokiu saldumynu, bo bliamba per rudeni dar viena baranka ant pilvo uzsivyniavo doh.gif
Atsakyti
buvau radusi kaip daryti bijuna su foto pazinksniui ir kazkada seniau ikeliau blush2.gif
va vel radau biggrin.gif

http://www.sugarcraf...ssons/peony.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 08 sausio 2011 - 12:31
dovana draugei user posted image
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 08, 14:19)
dovana draugei

grazu,tvarkinga . tik vel savo nekuklia nuomone pasakysiu,jei nesupyksi ax.gif
man kazkaip atrodo nelabai reikalinga ta antra mazoji geliu puokste. veitoj jos ,asmeniskai man,noretusi arba kokio uzraso,arba skaiciaus...kazko visai nemasyvaus. bet velgi,cia tik man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu wub.gif ir tikroviška 4u.gif šaunuolė, kad stengiesi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Donra - labai, labai... thumbup.gif

O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.
Snickersas ir MMG.
user posted image
Atsakyti
mačiau jau šitą gražuolį, labai labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 14:43)

O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.

nu tu tai kaip visada pribloski bigsmile.gif

kur perkat visokias vielutes?jos turi buti kazkokios specialios ,ar is kokios kanceliarijos?
ziuriu Dainockos bututes ant vieluciu,o ir kiti papuosimai buna kartais su jom...
o pvz tokiu smulkiu gyvuneliu kaip pelytes,boruzeles...,usus ,ragiukus darot irgi is vieluciu?
Atsakyti
stebukliukas13 grazus lygus tvarkingas tortukas,saunuole,draugei turetu labai patikti smile.gif
wau Dianocka,koks grozis,nu kaip is multiko :)labai labai patiko thumbup.gif
o tas karamelinis su sokoladuku mmm zinau kad labai skanus kremas,net uzsimanaiu gabaliuko torto biggrin.gif
Atsakyti