Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 17:23)
kiek ziuriu,turbut tik antra mergaite parode tortuka,dengta ne mmg,o cukrine mase.taip graziai blizga  rolleyes.gif  tikrai reikes isbandyti  rolleyes.gif

Aš visus tortukus tik cukrine mase ir dengiu..kolkas neprisiruošiu išbandyti kitų blush2.gif Nepasitikiu savim ir bijau,kad nesigaus rolleyes.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 01 14, 17:23)
Red69,man nuostabus HellowKitty tortas...ir spalvytes ir lygutelis kaip stiklas....labai gražu....šaunuole....

Ačiū smile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 17:25)
Raudono perlo dezodorantas tai duoda , arba purkšti skysti perlo dažai .

Taip,čia skysti perlo dažai,išbandžiau ir taip patiko,kad visus tortus tik juo ir užbaigiu,o dar bronza man labai gražiai šokoladinę masę ir rožes pagyvina.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 14, 19:26)
blizga ne pati mase,o todel kad apipurkšta spec blizgučiais.....na pati kepejele atsakys,kaip dare,bet nei viena mase pati neblizga,kad ir kokia darytumet.....

aaaa...o as galvojau... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(red69 @ 2011 01 14, 19:36)
Taip,čia skysti perlo dažai

o gal gali imesti nuoroda is kur jie pirkti? ax.gif
Atsakyti
5 nuo viršaus ...... dezodorantai
http://www.surbitona...r_25g_pack.html

Dažų irgi yra pas citriniuką , bet jiems reik turėti spec, aparatą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 sausio 2011 - 18:52
[quote=keno,2011 01 14, 17:21]
[quote=Cipciukas,2011 01 14, 17:14] doh.gif .

-----------------------------------------------------------

Cukraus pudra , ir valdeny ištirpinta želatina , darau iš akies , turi gautis ne visai suminkyto ( pagal minkštumą ) plastilino konsistencijos masė , labai greitai džiūna , laikoma tik maišelyje , dirbti imama nediduką gabaliuką , kas lieka , vėl iminkote į masė , taip viskas susinaudoja .

Šita masė , be galo imli dažams , nekeičia jų atslapvio ( ką daro pastilažas ) , spalva išlieką ryški .
Papildyta:

dukart dariau Jusu mase cry.gif trupa ji nors tu ka :
[/quote]
tai cia kalba eina apie virsutinej temoj "cukrine geliu mase"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 14 sausio 2011 - 19:03
blush2.gif Kokia spalva naudoti:
tortas dvieju aukstu, antras - pagalvele, nelygios teksturos, kelios kalijos, ant pagalves aukstakulne basute. Pirmas aukstas baltas. Reiktu pasteliniu spalvu. Kokios spalvos daryti pagalve ir basute? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 14 sausio 2011 - 19:06
buvo uzsilike cypciuko meducio lakstu smile.gif sutepiau su tokiu "keistu"kremu :hihihi:turetu buti skanu flirt.gif
kremui isplakiau grietine su su cukrumi ir citrinos rugstim,atskirai inde isplakiau sviesta,sudejau rududu,ir dar uzsilikusiu riesutu nuo snicerio drinks_cheers.gif sujungiau abi mases,ir sudejau likusi rududu,kuris plakant neissiplake-liko gabaliukais thumbup.gif ryt vakare ragausim,turetu buti niamnis tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Laimiene,taip cia kalba ejo apie cukrine geliu mase(cypciuko) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bossi @ 2011 01 14, 20:04)
blush2.gif Kokia spalva naudoti:
tortas dvieju aukstu, antras -  pagalvele, nelygios teksturos, kelios kalijos, ant pagalves aukstakulne basute. Pirmas aukstas baltas. Reiktu pasteliniu spalvu. Kokios spalvos daryti pagalve ir basute?  blush2.gif

ooo,bossi,man cia butu aukstasis pilotazas hihihi.gif per mazas mano "stazas" mastau.gif
Atsakyti
Pritrūkau truputį žado po Cipciuko tortų, bet to ir reikėjo tikėtis, kaip visada tobula ir subtilu thumbup.gif

Red, Jūsų tortai irgi labai gražūs thumbup.gif

o Sraigytės nematau šį vakarą verysad.gif
Atsakyti
ir dar klausimas: jei Cypciukas del blizgesio sokoladine mase siulo patepti tamsiu alkoholiniu gerimu, ar patepus degtine negalima gauti blizgesio? Sviesioms masems?
Atsakyti
cyp cyp.. myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 14, 19:31)
ir dar klausimas: jei Cypciukas del blizgesio sokoladine mase siulo patepti tamsiu alkoholiniu gerimu, ar patepus degtine negalima gauti blizgesio? Sviesioms masems?

Ne tik tamsus gėrimas .

QUOTE(naitas @ 2011 01 14, 20:44)
cyp cyp.. myliu wub.gif

Na kaip tu čia dabar unsure.gif ...prie visų ...sarmatą darai user posted image....

Bossi ....

balta , alyvinė ( šilta ) , žalsva .

balta , žalsva , rausva .

Nors tokius pastelinius atspalvius įsivaizduoju , kaip lovos patalynę rolleyes.gif .... manau , nors vienas akcentas turėtų būti tamsesnis .
Atsakyti
kažkada reikėjo man šokoladinę masę padaryt blizgią, degtinė nepadėjo. o tai koks tamsus turi būti gėrimas pvz??? gal galima:)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 14:22)
Labas dienas  smile.gif

Atnešu ir aš , vidurnakčio darbą , visą naktį anūkytė klykė , nežinojom ką daryti  doh.gif , tai protarpiais prišokdavau prie torto , protarpiais prie jos ....gavosi , kas gavosi .

Tema : boružės ramunių pievoje ( taip puoš vaikų kambarį ) , ir prašymas , tik pastelinės spalvos .

Medutis su spalvota žele , pastilažas ( mano ) , ramunės , drugeliai , boružės - cukraus pudra + želatina ( mano masė ) , kas žalia , modeliavimo masė ( MINORDIJOS ) .
user posted image

nerealu, net žinau, kokio kambario stalą puoš, mums bus garbė biggrin.gif
Atsakyti