[quote=Cipciukas,2011 01 14, 17:14] .
-----------------------------------------------------------
Cukraus pudra , ir valdeny ištirpinta želatina , darau iš akies , turi gautis ne visai suminkyto ( pagal minkštumą ) plastilino konsistencijos masė , labai greitai džiūna , laikoma tik maišelyje , dirbti imama nediduką gabaliuką , kas lieka , vėl iminkote į masė , taip viskas susinaudoja .
Šita masė , be galo imli dažams , nekeičia jų atslapvio ( ką daro pastilažas ) , spalva išlieką ryški .
Papildyta:
dukart dariau Jusu mase trupa ji nors tu ka paskutini kart geles isdziuvusios buvo gerai,bet pradejo tokiais laseliais slapiuoti pudra turejau Dan cuker,tai nesuprantu kodel? pamenu,kazkur skaiciau,kad zelatinos per mazai-bet dejau dideli sauksta tos stipriosios tik pudros daug susinaudojo beveik 2 pok kur dariau klaida?
p.s. kas per tooooortai
Cipciuk, tortai nerealus O sakykit, boružytėse dažai maišyti į masę ant ant viršaus? Kaip tokia sodri spalva gaunasi ir blizga? Dar kažkuo dengta?
Boružėlės viduje baltos , dažytos skystais dažais .... blizga nes turiu lako tam skirto .
-----------------------------------------------------------------------
Kas dėl cukrinės masės , jei ji trupa , želatinos mažai , bus jos per daug , tampysis kaip guma ....abu variantai prasti , ji kaip pastilažas , tik be medaus ir aliejaus , todėl greitai džiūna , o minkštumas .... kaip pastilažo , toks pats ir tamprumas .
Kas dėl cukrinės masės , jei ji trupa , želatinos mažai , bus jos per daug , tampysis kaip guma ....abu variantai prasti , ji kaip pastilažas , tik be medaus ir aliejaus , todėl greitai džiūna , o minkštumas .... kaip pastilažo , toks pats ir tamprumas .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 15:35)
Boružėlės viduje baltos , dažytos skystais dažais .... blizga nes turiu lako tam skirto .
Labai ačiū
Laba diena,
Labai smagu,kad Cipsiukas Grįžo
Mano nuomone,tai Moteris turinti auksines rankas ir tokią pat didelę auksinę širdį.Paprašius patarimo,labai greitai jo sulaukiau,kaip ir iš Asseni bei Kirbės,Ačiū Jums labai,kad dalinatės savo patirtimi ir negailit laiko žalioms naujokėms. Ir darbeliai nuostabūs Jūsų,yra į ką pažiūrėti ir iš ko idėjų pasisemti,nors iki Jūsų šedevrų dar taip toli,bet vistiek,po truputį tobulėjam
Sraigyte,gražios gėlės,aš kažkaip su gėlėm bijau prasidėti,man rodos nesugebėsiu,nors turiu visą Wilton gaminimo kompletuką su knygele,bet baiminuosi kad neturėsiu kantrybės pradėjusi...
Pupainga,gražus hameris
Na,o Cipsiuko tortukai,kaip visada iš koto verčiantys
Atnešiau tortuką,kažkodėl atbulomis rankomis jį šiandien dekoravau,bet rezultatu likau patenkinta
Rafaelo biskvitai,varškės kremas su persikais.
cukrinė masė.
Papildyta:
O gal galėtumėte parašyti,kaip vadinasi tas specalus lakas?
Ačiū.
Labai smagu,kad Cipsiukas Grįžo
Mano nuomone,tai Moteris turinti auksines rankas ir tokią pat didelę auksinę širdį.Paprašius patarimo,labai greitai jo sulaukiau,kaip ir iš Asseni bei Kirbės,Ačiū Jums labai,kad dalinatės savo patirtimi ir negailit laiko žalioms naujokėms. Ir darbeliai nuostabūs Jūsų,yra į ką pažiūrėti ir iš ko idėjų pasisemti,nors iki Jūsų šedevrų dar taip toli,bet vistiek,po truputį tobulėjam
Sraigyte,gražios gėlės,aš kažkaip su gėlėm bijau prasidėti,man rodos nesugebėsiu,nors turiu visą Wilton gaminimo kompletuką su knygele,bet baiminuosi kad neturėsiu kantrybės pradėjusi...
Pupainga,gražus hameris
Na,o Cipsiuko tortukai,kaip visada iš koto verčiantys
Atnešiau tortuką,kažkodėl atbulomis rankomis jį šiandien dekoravau,bet rezultatu likau patenkinta
Rafaelo biskvitai,varškės kremas su persikais.
cukrinė masė.
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 16:35)
O gal galėtumėte parašyti,kaip vadinasi tas specalus lakas?
Ačiū.
kiek ziuriu,turbut tik antra mergaite parode tortuka,dengta ne mmg,o cukrine mase.taip graziai blizga tikrai reikes isbandyti
Red69,man nuostabus HellowKitty tortas...ir spalvytes ir lygutelis kaip stiklas....labai gražu....šaunuole....
Cipciuk,puiku,nuostabu,švelvu,gražu......ka daugiau ir bepridursi.....
Sraigyte,puikios geles,tik tu mažesniu gal nereikejo ta tamsia spalva apvedžiot.....
Pupainga,gražus mašiniukas.....
Cipciuk,puiku,nuostabu,švelvu,gražu......ka daugiau ir bepridursi.....
Sraigyte,puikios geles,tik tu mažesniu gal nereikejo ta tamsia spalva apvedžiot.....
Pupainga,gražus mašiniukas.....
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 18:23)
kiek ziuriu,turbut tik antra mergaite parode tortuka,dengta ne mmg,o cukrine mase.taip graziai blizga tikrai reikes isbandyti
Raudono perlo dezodorantas tai duoda , arba purkšti skysti perlo dažai .
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 18:23)
blizga ne pati mase,o todel kad apipurkšta spec blizgučiais.....na pati kepejele atsakys,kaip dare,bet nei viena mase pati neblizga,kad ir kokia darytumet.....
Red, negaliu savo akimis patiket, kokie siandien grazus tortai ikelti
QUOTE(likta @ 2011 01 14, 05:13)
Ši masė tortų dengimui ar figūrėlių lipdymui
Cia lipdymui...