Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

O kaip žinoti ar užteks tarkim normos pastiliažo uždengti tortui? g.gif Man jis gavosi toks nemažas, darau a la knygą ir galvoju, ar man užteks g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif ..... ir aš taip noriu vasaros unsure.gif .... bet be tų 33 laipsnių karščio doh.gif .

-----------------------------------------------------------

Cukraus pudra , ir valdeny ištirpinta želatina , darau iš akies , turi gautis ne visai suminkyto ( pagal minkštumą ) plastilino konsistencijos masė , labai greitai džiūna , laikoma tik maišelyje , dirbti imama nediduką gabaliuką , kas lieka , vėl iminkote į masė , taip viskas susinaudoja .

Šita masė , be galo imli dažams , nekeičia jų atslapvio ( ką daro pastilažas ) , spalva išlieką ryški .
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 16:09)
O kaip žinoti ar užteks tarkim normos pastiliažo uždengti tortui? g.gif Man jis gavosi toks nemažas, darau a la knygą ir galvoju, ar man užteks g.gif

Iš pusės kg. pudros ...drąsiai , dar ir liks šiek tiek .
Atsakyti
aš po kelių nesėkmingų bandymų,prisijaukinau cukrinę masę thumbup.gif thumbup.gif super dabar darau irgi iš akies jau,plius minus kiek reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 12:12)
na ka,rodau savo 13-tos dienos snikersa-nevykeli  biggrin.gif

labai grazus, net nepagalvojau, kad apipjaustytas. Maniau tokioje formoje kepei 4u.gif

QUOTE(pupainga @ 2011 01 14, 13:11)
Įdedu  savo vieną pasirodyt šiek tiek mažiau matytą 4u.gif

masiniukas thumbup.gif 4u.gif

smile.gif+2011 01 14, 14:50-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2011 01 14, 14:50)
labas mergaites smile.gif

ten bijunai ar kas bet labai grazus tokie dideli ziedai bigsmile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 15:22)
Labas dienas  smile.gif

apie tokius tortus man pritruksta zodziu lotuliukas.gif tobulas, o ka pridurti thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas , ką tik baigiau ....toks irgi vasariškas ( matyt žmonėms sirgti nusibodo , nesulaukia vasaros ) .

Medutis be nieko ( prašė natūralaus ) , pastilažas , Cipciuko cukriniai papuošimai ( pudra - želatina ) , aisingas .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 16:27)
Dar vienas , ką tik baigiau ....toks irgi vasariškas ( matyt žmonėms sirgti nusibodo , nesulaukia vasaros ) .

Medutis be nieko ( prašė natūralaus ) , pastilažas , Cipciuko cukriniai papuošimai ( pudra - želatina ) , aisingas .

blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių....

Žiūriu apačioj džibukai, jie aisingo? Labai gražiai stovi, o man nelaiko unsure.gif Ir nesuprantu - ar ką negerai darau, ar dėl to kad jam nutįst yra galimybė (padėklas skylėtas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 17:27)

niekaip neisdrisciau jo prapjauti.laukciau pavasario-tada gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 16:30)

Žiūriu apačioj džibukai, jie aisingo? Labai gražiai stovi, o man nelaiko unsure.gif Ir nesuprantu - ar ką negerai darau, ar dėl to kad jam nutįst yra galimybė (padėklas skylėtas) g.gif

Dzibukams aisingas daromas kietesnis , ir tikrai nenutįs per mažą skylutę , jei jis ( dzibukas ) yra didesnis ) ...... kol nudžibuoji puse torto apačios , jis jau būna pradėjęs džiūti .
Atsakyti
Cypciuk, jau skecio ideja nusvilpsiu, tikrai pazadu.. nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 14, 16:50)
Cypciuk, jau skecio ideja nusvilpsiu, tikrai pazadu.. nerealus  wub.gif

Švilpk ..... ir , kad padarytum gražesnį user posted image....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 18:00)
Švilpk ..... ir , kad padarytum gražesnį user posted image....

lotuliukas.gif prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 14, 17:08)
lotuliukas.gif prajuokinot lotuliukas.gif

Turiu tokį bruožą ... tik ne visos supranta smile.gif .
Atsakyti