Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

sraigyte,labai gražios gėlės wub.gif
Atsakyti
sraigyte,labai grazios gelytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 13:44)
o man tai nedaeina kaip ten tas batelis pagaminamas  smile.gif  padas,bato virsus dedasi ant kokio tai trafareto ir ten isdziuves igauna tam tikra batelio forma?o kaip kulnas daromas? pilnaviduris ryškiai turetu buti kazkaip islipdomas  mastau.gif
bet kadangi dar siuo gaminiu nesidomejau,tai greiciausiai reikia paieskoti tam tikros temos ir rasiu atsakyma  biggrin.gif

aš čia vaikiškus batukus darysiu, iki "basanoškių" dar teks pasipraktikuoti biggrin.gif

smile.gif+2011 01 14, 13:50-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2011 01 14, 13:50)
las tai va padariau toki rimtesni darba (na man rimtesni smile.gif ) pavyko toli ne taip, kaip norejosi, bet pasirodau.. (pastebejau savo DIDZIULI trukuma, visai nemoku daryti kompozicijos ant torto doh.gif na bet viliuosi su praktika ateis toks sugebejimas rolleyes.gif ) tai va, kreivas sleivas, na bet mano  biggrin.gif

Labai gražios man gėlės tamsiai pakraščiukais thumbup.gif wub.gif Tik gal norėtūsi ant tokio mažiuko tortuko mažiau lapelių ir mažesnių gėlių, nes užgožia visą tortuką blush2.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Atnešu ir aš , vidurnakčio darbą , visą naktį anūkytė klykė , nežinojom ką daryti doh.gif , tai protarpiais prišokdavau prie torto , protarpiais prie jos ....gavosi , kas gavosi .

Tema : boružės ramunių pievoje ( taip puoš vaikų kambarį ) , ir prašymas , tik pastelinės spalvos .

Medutis su spalvota žele , pastilažas ( mano ) , ramunės , drugeliai , boružės - cukraus pudra + želatina ( mano masė ) , kas žalia , modeliavimo masė ( MINORDIJOS ) .

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 14:22)
Medutis su spalvota žele , pastilažas ( mano ) , ramunės , drugeliai , boružės - cukraus pudra + želatina ( mano masė ) , kas žalia , modeliavimo masė ( MINORDIJOS ) .

Man va tokie labiausiai patinka - švelnūs, lengvi, šilti.... Čia ta masė cukraus pudra-želatina, tai papuošimų temoj kaip vadinąsi, cukrinė? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 14 sausio 2011 - 14:25
Geras humeris. Mano vaikas tokiu vasara prie namu vazineja, irgi geltonas lotuliukas.gif

smile.gif+2011 01 14, 14:50-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2011 01 14, 14:50)

Labai grazios tos dideles geles wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 15:22)

Labai vasariskas tortas. Truksta zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

noriu vasaroooos..! cry.gif
labai grazus,siltas tortukas
Atsakyti
cipciuk..labai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas dienas  smile.gif

Tema : boružės ramunių pievoje ( taip puoš vaikų kambarį ) , ir prašymas , tik pastelinės spalvos .

Cipciuk, be zodziu bigsmile.gif bigsmile.gif Turbut pats graziausias ir subtiliausias tortas, koki esu macius 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 sausio 2011 - 15:16
pupainga, rimtas toks hameris gavos super thumbup.gif thumbup.gif
sraigyte, labai gražios gėlytės wub.gif šaunuolė
Cipciuk, nuooostabi ramunių pievelė wub.gif ištikro taaaip vasara pakvipo wub.gif
Atsakyti
Cipciuk,pasakiskai grazus tortas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 14:22)
Tema : boružės ramunių pievoje

wub.gif kaip skaniai-gražu wub.gif
Atsakyti