sraigyte,labai gražios gėlės
sraigyte,labai grazios gelytes
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 13:44)
o man tai nedaeina kaip ten tas batelis pagaminamas padas,bato virsus dedasi ant kokio tai trafareto ir ten isdziuves igauna tam tikra batelio forma?o kaip kulnas daromas? pilnaviduris ryškiai turetu buti kazkaip islipdomas
bet kadangi dar siuo gaminiu nesidomejau,tai greiciausiai reikia paieskoti tam tikros temos ir rasiu atsakyma
bet kadangi dar siuo gaminiu nesidomejau,tai greiciausiai reikia paieskoti tam tikros temos ir rasiu atsakyma
aš čia vaikiškus batukus darysiu, iki "basanoškių" dar teks pasipraktikuoti
+2011 01 14, 13:50-->
QUOTE(sraigyte @ 2011 01 14, 13:50)
las tai va padariau toki rimtesni darba (na man rimtesni ) pavyko toli ne taip, kaip norejosi, bet pasirodau.. (pastebejau savo DIDZIULI trukuma, visai nemoku daryti kompozicijos ant torto na bet viliuosi su praktika ateis toks sugebejimas ) tai va, kreivas sleivas, na bet mano
Labai gražios man gėlės tamsiai pakraščiukais Tik gal norėtūsi ant tokio mažiuko tortuko mažiau lapelių ir mažesnių gėlių, nes užgožia visą tortuką
Labas dienas
Atnešu ir aš , vidurnakčio darbą , visą naktį anūkytė klykė , nežinojom ką daryti , tai protarpiais prišokdavau prie torto , protarpiais prie jos ....gavosi , kas gavosi .
Tema : boružės ramunių pievoje ( taip puoš vaikų kambarį ) , ir prašymas , tik pastelinės spalvos .
Medutis su spalvota žele , pastilažas ( mano ) , ramunės , drugeliai , boružės - cukraus pudra + želatina ( mano masė ) , kas žalia , modeliavimo masė ( MINORDIJOS ) .
Atnešu ir aš , vidurnakčio darbą , visą naktį anūkytė klykė , nežinojom ką daryti , tai protarpiais prišokdavau prie torto , protarpiais prie jos ....gavosi , kas gavosi .
Tema : boružės ramunių pievoje ( taip puoš vaikų kambarį ) , ir prašymas , tik pastelinės spalvos .
Medutis su spalvota žele , pastilažas ( mano ) , ramunės , drugeliai , boružės - cukraus pudra + želatina ( mano masė ) , kas žalia , modeliavimo masė ( MINORDIJOS ) .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 14:22)
Man va tokie labiausiai patinka - švelnūs, lengvi, šilti.... Čia ta masė cukraus pudra-želatina, tai papuošimų temoj kaip vadinąsi, cukrinė?
Geras humeris. Mano vaikas tokiu vasara prie namu vazineja, irgi geltonas
+2011 01 14, 14:50-->
Labai grazios tos dideles geles
Labai vasariskas tortas. Truksta zodziu
+2011 01 14, 14:50-->
QUOTE(sraigyte @ 2011 01 14, 14:50)
Labai grazios tos dideles geles
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 15:22)
Labai vasariskas tortas. Truksta zodziu
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 15:22)
noriu vasaroooos..!
labai grazus,siltas tortukas