Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Įdedu savo vieną pasirodyt šiek tiek mažiau matytą 4u.gif

Turėjo būti panašus į hamerį, o gavosi, kas gavosi 4u.gif

Rafaelo, mmg 4u.gif

user posted image
Atsakyti

nu,puiki Tavo masinyte thumbup.gif as kazkaip nesiryztu dengti kokia nors mase schmoll.gif dar nepasitikiu taip svo jegom g.gif su beze kitas dalykas thumbup.gif gali visus trukumus uzspakliuoti tongue.gif

Atsakyti
Aš va tortuką kaip tik meistrauju, tai bandysiu dengti pastiliažu (tikiuosi išeis, nes kartą jau sėkmingai šiukšlinėn važiavo doh.gif ). Ir darysiu pastiliažo lipdymui, tai irgi tikiuosi apsieisiu su mažiau nervų, nes labai jau greit jis džiūna ir trupėt pradeda doh.gif
Gal turit patarimų kokių blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 14:01)
Aš va tortuką kaip tik meistrauju, tai bandysiu dengti pastiliažu (tikiuosi išeis, nes kartą jau sėkmingai šiukšlinėn važiavo doh.gif ). Ir darysiu pastiliažo lipdymui, tai irgi tikiuosi apsieisiu su mažiau nervų, nes labai jau greit jis džiūna ir trupėt pradeda doh.gif
Gal turit patarimų kokių blush2.gif  4u.gif

aš pastiliazui niekada nesudedu tiek krakmolo kiek rašo,dedu ir žiūriu,gaunasi gerai,lipdyk sau,denk sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 01 14, 13:02)
aš pastiliazui niekada nesudedu tiek krakmolo kiek rašo,dedu ir žiūriu,gaunasi gerai,lipdyk  sau,denk sau rolleyes.gif

o vat batukų ir dengimo neišeitų padaryt? g.gif Dabar dėl jų specialiai reik tą lipdymo pastiliažą daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 01 14, 13:11)

nu ir gerai gavosi thumbup.gif
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 14:01)
labai jau greit jis džiūna ir trupėt pradeda doh.gif
Gal turit patarimų kokių blush2.gif  4u.gif

kol viena dali lipdai,kita laikyk uzdengta plevele.o jei vistiek pazdiuna,labai trumpam idek i mikrobange ax.gif tik labai trumpam,nes kitaip istrauksi skysta kose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 14:05)
o vat batukų ir dengimo neišeitų padaryt? g.gif Dabar dėl jų specialiai reik tą lipdymo pastiliažą daryt unsure.gif

manau išeitų smile.gif aš darau..aišku kai ką lipdai nelaikyk viso gabalo padėjus,atsignyk kiek reikia,o kitą suvyniok mirksiukas.gif
Atsakyti
išeina ir iš dengimo masės batukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 01 14, 13:21)
manau išeitų smile.gif aš darau..aišku kai ką lipdai nelaikyk viso gabalo padėjus,atsignyk kiek reikia,o kitą suvyniok mirksiukas.gif

Tada reikės pabandyti, jei aišku liks man to dengimo pastiliažo ir gausis jis man doh.gif lotuliukas.gif

Olesta, ačiū 4u.gif Bandysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 14 sausio 2011 - 13:37
gausis, nėra ten kam nesigauti 4u.gif

Pupainga, koks gerulis visureigis thumbup.gif man galėtum iškepti kokį nors, turėčiau nors su kuo važiuoti, grietinėle varomą kokį lotuliukas.gif o tai sububino mano mašiniuką, nebeturiu su kuo važinėti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 sausio 2011 - 13:42
o man tai nedaeina kaip ten tas batelis pagaminamas smile.gif padas,bato virsus dedasi ant kokio tai trafareto ir ten isdziuves igauna tam tikra batelio forma?o kaip kulnas daromas? pilnaviduris ryškiai turetu buti kazkaip islipdomas mastau.gif
bet kadangi dar siuo gaminiu nesidomejau,tai greiciausiai reikia paieskoti tam tikros temos ir rasiu atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
labas mergaites smile.gif fainas masiniukas ir dar tiuninguotas siek tiek biggrin.gif thumbup.gif as tai va padariau toki rimtesni darba (na man rimtesni smile.gif ) pavyko toli ne taip, kaip norejosi, bet pasirodau.. (pastebejau savo DIDZIULI trukuma, visai nemoku daryti kompozicijos ant torto doh.gif na bet viliuosi su praktika ateis toks sugebejimas rolleyes.gif ) tai va, kreivas sleivas, na bet mano biggrin.gif
user posted image
Atsakyti