Įdedu savo vieną pasirodyt šiek tiek mažiau matytą
Turėjo būti panašus į hamerį, o gavosi, kas gavosi
Rafaelo, mmg
nu,puiki Tavo masinyte as kazkaip nesiryztu dengti kokia nors mase dar nepasitikiu taip svo jegom su beze kitas dalykas gali visus trukumus uzspakliuoti
Aš va tortuką kaip tik meistrauju, tai bandysiu dengti pastiliažu (tikiuosi išeis, nes kartą jau sėkmingai šiukšlinėn važiavo ). Ir darysiu pastiliažo lipdymui, tai irgi tikiuosi apsieisiu su mažiau nervų, nes labai jau greit jis džiūna ir trupėt pradeda
Gal turit patarimų kokių
Gal turit patarimų kokių
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 14:01)
Aš va tortuką kaip tik meistrauju, tai bandysiu dengti pastiliažu (tikiuosi išeis, nes kartą jau sėkmingai šiukšlinėn važiavo ). Ir darysiu pastiliažo lipdymui, tai irgi tikiuosi apsieisiu su mažiau nervų, nes labai jau greit jis džiūna ir trupėt pradeda
Gal turit patarimų kokių
Gal turit patarimų kokių
aš pastiliazui niekada nesudedu tiek krakmolo kiek rašo,dedu ir žiūriu,gaunasi gerai,lipdyk sau,denk sau
QUOTE(adriu @ 2011 01 14, 13:02)
aš pastiliazui niekada nesudedu tiek krakmolo kiek rašo,dedu ir žiūriu,gaunasi gerai,lipdyk sau,denk sau
o vat batukų ir dengimo neišeitų padaryt? Dabar dėl jų specialiai reik tą lipdymo pastiliažą daryt
QUOTE(pupainga @ 2011 01 14, 13:11)
nu ir gerai gavosi
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 14:01)
kol viena dali lipdai,kita laikyk uzdengta plevele.o jei vistiek pazdiuna,labai trumpam idek i mikrobange tik labai trumpam,nes kitaip istrauksi skysta kose
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 14:05)
o vat batukų ir dengimo neišeitų padaryt? Dabar dėl jų specialiai reik tą lipdymo pastiliažą daryt
manau išeitų aš darau..aišku kai ką lipdai nelaikyk viso gabalo padėjus,atsignyk kiek reikia,o kitą suvyniok
išeina ir iš dengimo masės batukai
QUOTE(adriu @ 2011 01 14, 13:21)
manau išeitų aš darau..aišku kai ką lipdai nelaikyk viso gabalo padėjus,atsignyk kiek reikia,o kitą suvyniok
Tada reikės pabandyti, jei aišku liks man to dengimo pastiliažo ir gausis jis man
Olesta, ačiū Bandysiu
gausis, nėra ten kam nesigauti
Pupainga, koks gerulis visureigis man galėtum iškepti kokį nors, turėčiau nors su kuo važiuoti, grietinėle varomą kokį o tai sububino mano mašiniuką, nebeturiu su kuo važinėti
Pupainga, koks gerulis visureigis man galėtum iškepti kokį nors, turėčiau nors su kuo važiuoti, grietinėle varomą kokį o tai sububino mano mašiniuką, nebeturiu su kuo važinėti
o man tai nedaeina kaip ten tas batelis pagaminamas padas,bato virsus dedasi ant kokio tai trafareto ir ten isdziuves igauna tam tikra batelio forma?o kaip kulnas daromas? pilnaviduris ryškiai turetu buti kazkaip islipdomas
bet kadangi dar siuo gaminiu nesidomejau,tai greiciausiai reikia paieskoti tam tikros temos ir rasiu atsakyma
bet kadangi dar siuo gaminiu nesidomejau,tai greiciausiai reikia paieskoti tam tikros temos ir rasiu atsakyma
labas mergaites fainas masiniukas ir dar tiuninguotas siek tiek as tai va padariau toki rimtesni darba (na man rimtesni ) pavyko toli ne taip, kaip norejosi, bet pasirodau.. (pastebejau savo DIDZIULI trukuma, visai nemoku daryti kompozicijos ant torto na bet viliuosi su praktika ateis toks sugebejimas ) tai va, kreivas sleivas, na bet mano