Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

daividija,2011 01 13, 17:30]
Idesiu dar viena pastiliazo recepta,as visada darau pagal si recepta:

Ši masė tortų dengimui ar figūrėlių lipdymui
Atsakyti
na ka,rodau savo 13-tos dienos snikersa-nevykeli biggrin.gif
mmg,sokoladas
user posted image
kazin kada mano idejos taps realybe,nes kolkas tai sugalvota buna vienaip,o gaunasi visai kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Mulatux, labai grazu, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 14, 03:42)
Po Kalėdų daug ko nėra , patarčiau palaukti truputi , nes kas iš to jei pusės negausite , užsakant prekes jie nesako , kad nėra to ar ano ....ateina siuntinys , tik tada pamatai , kad šnipštas .

Aš galiu ir palaukti, man nedega labai, svarbu, kad gaučiau 4u.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 11:12)
na ka,rodau savo 13-tos dienos snikersa-nevykeli  biggrin.gif
mmg,sokoladas

kazin kada mano idejos taps realybe,nes kolkas tai sugalvota buna vienaip,o gaunasi visai kitaip  biggrin.gif

man gražus thumbup.gif wub.gif
O kaip tokią formą išraitot?

Man pagal pirminę idėją gavosi tik meškiukas doh.gif lotuliukas.gif Daugiau visi gaunąsi kas gaunąsi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As naujoke tortu kepime ir ypac puosime blush2.gif
Vakar dariau sokolado mase rozems daryti, taciau man ji trupa gabaliukais verysad.gif Gal galit pagelbeti kame reikalas: ar sokoladas prastas - dejau Tik Tau kepiniams, ar medaus per daug dejau - dejau 1 sauksta ant 100 gr. sokolado naturalaus medaus doh.gif
Bandysiu siandien vel daryt... Pagelbekit, nes noreciau kad gautusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangiuke @ 2011 01 14, 12:22)
Mulatux, labai grazu, saunuole thumbup.gif

QUOTE(aize @ 2011 01 14, 12:25)
O kaip tokią formą išraitot?

aciu,mergaites
o forma tai is kartono issikirpau ir iskeptus biskvitus apipjoviau.likuti dukryte sunaikino biggrin.gif
o va su padengimu tai katastrofa buvo.pirma karta taip nervinausi smile.gif nes ta siauraji gala buvo sudetinga graziai padengti,plyso man toj vietoj,tai su sokoladu graziai uzmaskavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 11:12)

Kodėl nevykėlis? Visai vykęs thumbup.gif Neperkrautas, toks valgomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 01 14, 12:32)
Labukas  4u.gif 
As naujoke tortu kepime ir ypac puosime  blush2.gif
Vakar dariau sokolado mase rozems daryti, taciau man ji trupa gabaliukais  verysad.gif  Gal galit pagelbeti kame reikalas: ar sokoladas prastas - dejau Tik Tau kepiniams, ar medaus per daug dejau - dejau 1 sauksta ant 100 gr. sokolado naturalaus medaus  doh.gif
Bandysiu siandien vel daryt... Pagelbekit, nes noreciau kad gautusi  4u.gif

priežastį matau tik vieną - perkaitinot šokoladą... baltą šokoladą tirtipu šilto vandens vonelėje, o juodą ant garų...
Papildyta:
QUOTE(mulatux @ 2011 01 14, 12:12)
mmg,sokoladas

o man labai gražus, toks mielas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 14, 11:54)
priežastį matau tik vieną - perkaitinot šokoladą... baltą šokoladą tirtipu šilto vandens vonelėje, o juodą ant garų...

Tai čia kai juodą tirpinat, tai indas su šokoladuu nesiliečia su karštu vandeniu? Ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 12:56)
Tai čia kai juodą tirpinat, tai indas su šokoladuu nesiliečia su karštu vandeniu? Ar kaip? blush2.gif

geriau kad nesiliestų. Apskritai, paskutiniu metu šokoladą tirpinu tiek juodą, tiek baltą taip: sutarkuoju burokine tarka (arba su peiliu susmulkinu) į dubenį, jį dedu į šilto vandens vonelę ir pamažu ištirpsta. man geriau taip pažaisti, kokia minute ilgiau trunka, bet rezultatas 100 proc., kad viskas gerai bus
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 14, 12:01)
geriau kad nesiliestų. Apskritai, paskutiniu metu šokoladą tirpinu tiek juodą, tiek baltą taip: sutarkuoju burokine tarka (arba su peiliu susmulkinu) į dubenį, jį dedu į šilto vandens vonelę ir pamažu ištirpsta. man geriau taip pažaisti, kokia minute ilgiau trunka, bet rezultatas  100 proc., kad viskas gerai bus

Vat supratau savo klaidą, ačiū 4u.gif Čia neseniai tvorelę dariau, tai uždėjau tą šokoladą ant karšto vandens vonelės ir kor atsikirpau juostą, jis jau buvo ištirpęs thumbup.gif Minkštas, nekarštas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 01 14, 12:41)
Kodėl nevykėlis? Visai vykęs  thumbup.gif Neperkrautas, toks valgomas  smile.gif

ai,jau anksciau rasiau,kad labai vargau su juo.ir biskvitas ne toks gavosi ir riesutus sudeginau ir šarlotes truko ir mmg mazoka buvo,kuri dar ir plyšo, ir šokoladinė mase ne tokia gavosi... zodziu biggrin.gif
betkokiu atveju,kad ir ne idealus,bet skonis vistiek dieviškas wub.gif
Atsakyti