Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk malonu kad grįžote 4u.gif
Atsakyti
aš vėl su kvailu klausimu ax.gif
matau, kad perkat cukraus pudrą Dansuker (aš irgi tokią perku masėms daryt), o jeigu susimalus cukrų kavamale? Taip nedaro niekas? Įdomu dėl ko perkat gatavą? Ar baisu, kad neliktų didelių gabaliukų bemalant? g.gif
4u.gif
Atsakyti
Merginos ar dar darot benrdus užsakymus ? Man labai reikia drugelių ir žolytės antgaliuko smile.gif Ar kas galit pakonsultuot kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 01 13, 21:39)
Merginos ar dar darot benrdus užsakymus ? Man labai reikia drugelių ir žolytės antgaliuko smile.gif Ar kas galit pakonsultuot kaip kas smile.gif

Antgaliu ir man reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 01 13, 20:36)
aš vėl su kvailu klausimu  ax.gif 
matau, kad perkat cukraus pudrą Dansuker (aš irgi tokią perku masėms daryt), o jeigu susimalus cukrų kavamale? Taip nedaro niekas? Įdomu dėl ko perkat gatavą? Ar baisu, kad neliktų didelių gabaliukų bemalant?  g.gif
4u.gif

taip smulkiai nesumalsi schmoll.gif ,vis tiek bus didesniu gabaliuku,kurie veliau matysis padarytoje maseje...
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 01 13, 22:08)
taip smulkiai nesumalsi schmoll.gif ,vis tiek bus didesniu gabaliuku,kurie veliau matysis padarytoje maseje...

susimala kuo puikiausiai, tik cukraus ne po daug reikia malt iskart, po kokius tris saukstus, bent jau man sumala liux, kaip miltai, jokiu gabaliuku thumbup.gif
Atsakyti
Oj pasijuoksiu - sėdžiu tortų temą konspektuoju, bac matau ir mano parašas užbanintas iki šiol nepastebėjau bigsmile.gif nu toooooooooooks juokas paimė user posted image va tau ir daryk žmogus gera... Tarp kitko žvilgterėjau į tą įspėjimą su nurodytom parašų taisyklėm tai pasirodo ir blogų parašuose turėt negalima, specialiai perėjau per kelias temas - akivaizdu kad kai kurios lygesnės už lygias ir joms galima.... rankdarbių nuotraukas galima turėt, o tortų ne... suprask kaip nori rolleyes.gif

Cipciuk, sveika sugrįžus bigsmile.gif net akyse šviesiau patapo jus pamačius wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 13 sausio 2011 - 22:27
QUOTE(shrekiuke @ 2011 01 13, 20:39)

Ir aš jungčiausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 13, 23:14)
Ir aš jungčiausi  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
su blogais parasu turi ir daug zmogeliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 14 sausio 2011 - 01:35
Prie užsakymo ir aš jungčiausi, jei tik bus ko man reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 02:15)
Prie užsakymo ir aš jungčiausi, jei tik bus ko man reikia 4u.gif

Po Kalėdų daug ko nėra , patarčiau palaukti truputi , nes kas iš to jei pusės negausite , užsakant prekes jie nesako , kad nėra to ar ano ....ateina siuntinys , tik tada pamatai , kad šnipštas .
Atsakyti