Cipciuk malonu kad grįžote
aš vėl su kvailu klausimu
matau, kad perkat cukraus pudrą Dansuker (aš irgi tokią perku masėms daryt), o jeigu susimalus cukrų kavamale? Taip nedaro niekas? Įdomu dėl ko perkat gatavą? Ar baisu, kad neliktų didelių gabaliukų bemalant?
matau, kad perkat cukraus pudrą Dansuker (aš irgi tokią perku masėms daryt), o jeigu susimalus cukrų kavamale? Taip nedaro niekas? Įdomu dėl ko perkat gatavą? Ar baisu, kad neliktų didelių gabaliukų bemalant?
Merginos ar dar darot benrdus užsakymus ? Man labai reikia drugelių ir žolytės antgaliuko Ar kas galit pakonsultuot kaip kas
QUOTE(shrekiuke @ 2011 01 13, 21:39)
Merginos ar dar darot benrdus užsakymus ? Man labai reikia drugelių ir žolytės antgaliuko Ar kas galit pakonsultuot kaip kas
Antgaliu ir man reiktu
QUOTE(Cosette @ 2011 01 13, 20:36)
aš vėl su kvailu klausimu
taip smulkiai nesumalsi ,vis tiek bus didesniu gabaliuku,kurie veliau matysis padarytoje maseje...
QUOTE(Solen @ 2011 01 13, 22:08)
taip smulkiai nesumalsi ,vis tiek bus didesniu gabaliuku,kurie veliau matysis padarytoje maseje...
susimala kuo puikiausiai, tik cukraus ne po daug reikia malt iskart, po kokius tris saukstus, bent jau man sumala liux, kaip miltai, jokiu gabaliuku
Oj pasijuoksiu - sėdžiu tortų temą konspektuoju, bac matau ir mano parašas užbanintas iki šiol nepastebėjau nu toooooooooooks juokas paimė va tau ir daryk žmogus gera... Tarp kitko žvilgterėjau į tą įspėjimą su nurodytom parašų taisyklėm tai pasirodo ir blogų parašuose turėt negalima, specialiai perėjau per kelias temas - akivaizdu kad kai kurios lygesnės už lygias ir joms galima.... rankdarbių nuotraukas galima turėt, o tortų ne... suprask kaip nori
Cipciuk, sveika sugrįžus net akyse šviesiau patapo jus pamačius
Cipciuk, sveika sugrįžus net akyse šviesiau patapo jus pamačius
QUOTE(shrekiuke @ 2011 01 13, 20:39)
Ir aš jungčiausi
su blogais parasu turi ir daug zmogeliuku
Prie užsakymo ir aš jungčiausi, jei tik bus ko man reikia
QUOTE(aize @ 2011 01 14, 02:15)
Po Kalėdų daug ko nėra , patarčiau palaukti truputi , nes kas iš to jei pusės negausite , užsakant prekes jie nesako , kad nėra to ar ano ....ateina siuntinys , tik tada pamatai , kad šnipštas .