Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 18:16)
jei jau pasiryšit pirkti elektronines, tai imkitės, kad svertų iki 10 kg  4u.gif

o man uztektu ir iki 2kg.didesni torta buvau uzkelus ant svarstykliu,kuriomis pati sveriuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 18:57)
nepamirštam, kad ir padėklai turi savo svorį, o jei vestuvinis trijų aukštų tai tas 5 kg prapuola, nebent svarstyti atskirus aukštus, bet su galutiniu papuošimu vis tiek svorio nežinosit  smile.gif

pritariu Olestai mirksiukas.gif dariau 2 aukstu,o,kiek svere ir nezinojau rolleyes.gif bet,nelengvas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 13, 17:58)
o man uztektu ir iki 2kg.didesni torta buvau uzkelus ant svarstykliu,kuriomis pati sveriuosi  biggrin.gif

as irgi lotuliukas.gif ,pirma pati pasisveriau,po to pasiemus torta,atlikus paprastus matematinius veiksmus nesunku apskaiciuot thumbup.gif
Gavau svarstykles elektronines banke uz taskus,tai labai dziaugiuosi blush2.gif ,sveria iki 3kg,bet man uzteks ,manau.
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 13, 19:28)
as irgi  lotuliukas.gif ,pirma pati pasisveriau,po to pasiemus torta,atlikus paprastus matematinius veiksmus nesunku apskaiciuot  thumbup.gif

o be savo svorio nesvera torto? mano tortas buvo 2,3kg,tai nereikejo nieko minusuoti-uzdejau ji ant svarstykliu viena pati
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 13, 18:30)
o be savo svorio nesvera torto? mano tortas buvo 2,3kg,tai nereikejo nieko minusuoti-uzdejau ji ant svarstykliu viena pati

ne,iki3-4kg,kazkaip neuzfiksuoja svorio,matyt,busiu isderinus su savo svoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 13, 19:33)
ne,iki3-4kg,kazkaip neuzfiksuoja svorio,matyt,busiu isderinus su savo svoriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

po keliu menesiu tortu kepimo ir as savasias isderinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites gal dar kas galetut padeti isversti si sakini-mix 50% marzipan with 50% icing to create a softer marzipan to model with.
Atsakyti
ar galiu ,siandien ryte sutepta snikersa, si vakara padengti mmg ar geriau,kad iki rytojaus susistovetu?
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 13, 19:44)
Mergaites gal dar kas galetut padeti isversti si sakini-mix 50% marzipan with 50% icing to create a softer marzipan to model with.

sumaisyk 50% marcipano su 50% aisingo(cia snekama apie pirktini aisinga dengimui ar lipdymui, kaip pirkai marcipana taip ir aisingo mase parsiduoda) isgauti minkstese mase modeliavimui su....
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 13, 19:01)
sumaisyk 50% marcipano su 50% aisingo(cia snekama apie pirktini aisinga dengimui ar lipdymui, kaip  pirkai marcipana taip ir aisingo mase parsiduoda) isgauti minkstese mase modeliavimui su....

taip ir maniau,bet,kai dar kas nors patvirtina ,tai jautiesi uztikrintas,labai labai dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 18:16)
jei jau pasiryšit pirkti elektronines, tai imkitės, kad svertų iki 10 kg  4u.gif

aš tokių neradau arba labai brangiai kainuodavo
Papildyta:
QUOTE(mulatux @ 2011 01 13, 19:57)
ar galiu ,siandien ryte sutepta snikersa, si vakara padengti mmg ar geriau,kad iki rytojaus susistovetu?

aš tikrai puoščiaau jei man reiktų smile.gif jis nuo ryto tikrai apsistovėjęs, ir aš eisiu puošti per pietus teptą rafaelo ir jogurtinį. nes ryt neturėsiu kada smile.gif tad kaip išeina taip ir darau
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 13, 20:32)
aš tikrai puoščiaau jei man reiktų smile.gif jis nuo ryto tikrai apsistovėjęs, ir aš eisiu puošti per pietus teptą rafaelo ir jogurtinį.  nes ryt neturėsiu kada smile.gif tad kaip išeina taip ir darau

aciu.taip ir darysiu smile.gif
Atsakyti