Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Idesiu dar viena pastiliazo recepta,as visada darau pagal si recepta:
15g zelatinos,
60ml vandens,
30ml gliukozes(nebandziau,bet gal galima pakeisti dirbtiniu medum),
450g cukraus pudros,
truputis kukuruzu krakmolo,krakmolo deti labai nedaug,ne sjis dziovina mase.
zelatina uzpilti vandeniu ir isbrinkinti apie 5min,
istatyti dubeni i verdanti vandenti ir kaitinti,kol zelatina istirps,sudeti gliukoze.
Cukraus pudra persijoti ir ten supilti zelatinini torpala,isminkyti,jei truks dar ideti cukraus pudros,krakmolo deti tik suformojant teslos gabala.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2011 01 13, 17:30)
Idesiu dar viena pastiliazo recepta,as visada darau pagal si recepta:
15g zelatinos,
60ml vandens,
30ml gliukozes(nebandziau,bet gal galima pakeisti dirbtiniu medum),
450g cukraus pudros,
truputis kukuruzu krakmolo,krakmolo deti labai nedaug,ne sjis dziovina mase.
zelatina uzpilti vandeniu ir isbrinkinti apie 5min,
istatyti dubeni i verdanti vandenti ir kaitinti,kol zelatina istirps,sudeti gliukoze.
Cukraus pudra persijoti ir ten supilti zelatinini torpala,isminkyti,jei truks dar ideti cukraus pudros,krakmolo deti tik suformojant teslos gabala.

na,kaip man pasverti 15gr zelatinos? karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 01 13, 17:34)

tai kupinas sriubinis šaukštas (kalbu apie tą stambesnę želatiną, ne tą smulkią) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 01 13, 16:34)

Svarstyklėmis , jų yra pirkti įvairių , ir ne labai brangių , labai palengvins jums darbus .

O jei turite nedidelį pokiuką , dalinkite į tiek dalių , kol gausite norimus gramus ... aišku sunku , jei 0.5 kg. bet įmanoma ....per puse - tą pusė dar per pusė , ir dar ...ir dar .....žaidimas , bet išeities kitos nėra biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 16:39)
tai kupinas sriubinis šaukštas (kalbu apie tą stambesnę želatiną, ne tą smulkią)  4u.gif

Želatinos yra begalės smulkumo - stambumo , kiekviena svers kitaip ( šaukšte ) .
Atsakyti
domejausi svarstyklemis,tik kad kaina doh.gif bet,galvoju vistiek teks pirkti biggrin.gif
aciu cypciuk uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 01 13, 16:51)
domejausi svarstyklemis,tik kad kaina  doh.gif bet,galvoju vistiek teks pirkti biggrin.gif
aciu cypciuk uz ats 4u.gif

O tu dirstelk IKI parduotuvėje , didesnėje ....esu mačiusi , neblogas , ir kaina neskaudžiai kando , jei nesumeluosiu mažiau 50litų , elektroninės , tai pigu .
Atsakyti
aš svarstykles labai fainas seniuose pirkau gal 40lt mokėjau, elektroninės sveria iki 5kg. ir gali ml rodyt vandens ir pieno. firma SENSOR, bet esu tikrai patenkinta
Atsakyti
jei jau pasiryšit pirkti elektronines, tai imkitės, kad svertų iki 10 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 11:43)
Aš tuos papuošimus darau iš savo masės gėlėms ( pudra + želatina ) , jie lengvesni kai išdžiūna ( per valandą ) , o ir masės darausi spurgos dydžio , jei daug nereikia .

dėkoju, ieškosiu kaip ją pagamint. Labai smagu, kad Jūs jau čia, bus kur akis paganyt rolleyes.gif

QUOTE(zuliaska @ 2011 01 13, 13:06)
cosette jei turi likusios mmg tai aišku tiks, aš tai tą vielutę pridedu pvz pri žvaigžutės ir kitoj pusėj prilipdau su masės gabaliukų, kad vielutė laikytųsi, ir padedu džiūti, jei iš vakaro padarai ant rytojaus tikrai viskas gerai būna

ačiū. Gal tada bandysiu iš jos g.gif

aš pirkau elektronines praietą žiemą per SM, kaip tik šitoj temoj kažkas buvo nuorodą įmetęs rolleyes.gif tai neatsidžiaugiu iki šiol. O šiuo metu galima maximos lipdukus rinkt ir už juos svarstykles pirkt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 17:16)
jei jau pasiryšit pirkti elektronines, tai imkitės, kad svertų iki 10 kg  4u.gif

Ne visom tokių reikia , buičiai pakanka ir 5 kg. svorio ..... o kai kam ir 15 kg . neužtenka rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 18:16)
jei jau pasiryšit pirkti elektronines, tai imkitės, kad svertų iki 10 kg  4u.gif

vat ir as manau turetu tiek sverti, arba tada uztenka iki 2. Tai arba produktus sversit, arba ir tortus galesit pasverti
Atsakyti
nepamirštam, kad ir padėklai turi savo svorį, o jei vestuvinis trijų aukštų tai tas 5 kg prapuola, nebent svarstyti atskirus aukštus, bet su galutiniu papuošimu vis tiek svorio nežinosit smile.gif
Atsakyti