pasigirsiu
štai kokių gėlyčių nusilipdžiau iš šokolado.. man tai labai mmm
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 14:38)
jezau, koks grozis.. kokiais dazais cia dazei?
QUOTE(pupainga @ 2011 01 13, 14:54)
Labai smagu matyti Cipciuką
Merginos, kaip lipdot pvz. drugelius prie mase dento torto šono? Visos maistinių klijų turit? Nes šiek tiek didesnis drugelis su želatina nelimpa, čiuožia man žemyn. O aisingas irgi nelaiko Nes kai kuriuose tortuose tokie dideli drugiai ant šono prilipinti
Merginos, kaip lipdot pvz. drugelius prie mase dento torto šono? Visos maistinių klijų turit? Nes šiek tiek didesnis drugelis su želatina nelimpa, čiuožia man žemyn. O aisingas irgi nelaiko Nes kai kuriuose tortuose tokie dideli drugiai ant šono prilipinti
aų tai visada su aisingu priklijuoju ir man laiko
Papildyta:
nu jau rožių grožis pasakiškas, nuostabi spalva
QUOTE(kice @ 2011 01 13, 15:49)
jezau, koks grozis.. kokiais dazais cia dazei?
ačiū čia tie paprasti, americolor, spalva berods electric green
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 15:38)
pasigirsiu
be galo grazu
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 15:38)
pasigirsiu
labai labai grazios ir svarbiausia sokoladines
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 15:30)
aisingu klijuoju drugelius prie tortų šonų...
Papildyta:
į pastiliažą lipdymui įdėjus gum tralia lia gaunasi fantastiška masė gėlių gamybai, nors ir pats pastiliažas lipdymui be priedų gana geras dalykas tik nepamirštam, kad masę su tralialia brandinam parą, tada ji šilkinė, kaip kūdikio dupsė
Papildyta:
į pastiliažą lipdymui įdėjus gum tralia lia gaunasi fantastiška masė gėlių gamybai, nors ir pats pastiliažas lipdymui be priedų gana geras dalykas tik nepamirštam, kad masę su tralialia brandinam parą, tada ji šilkinė, kaip kūdikio dupsė
yra pastilazas pagal Cipciuka,Asseni irDaividija(cia 125g gliukozes,kiek suprantu-skystos,jos neturint ar galim kuo pakeisti) apie kuri raset
jezus aš tiek daug nežinau aš naudoju vienintelį Cipciukėlio pastiliažą lipdymui
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 16:41)
jezus aš tiek daug nežinau aš naudoju vienintelį Cipciukėlio pastiliažą lipdymui
Ačiu mergaitės už atsakymus Ant viršaus lipinu, bet nepagalvojau, kad aisingas ir ant šonų laikys Tundra, ne kitaip
simisimi Eina sau, kokios gražios, ir dar šokoladinės
simisimi Eina sau, kokios gražios, ir dar šokoladinės
gum tralia lia geras pavadinimas,labai linksma guma? is tikruju net nzn kas tai per daiktas,ir su kuo valgomas Lt jos yra?
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 13, 13:46)
Rasukas, tiks jis figureliu lipdymui, tik jis toks lipnus siek tiek, tai as rankas siek tiek krakmolu susivilgau ir tada lipdau, bet labai plonu geliu lapeliu tikrai nenulipdysi - si mase daugiau tinka pigurelems (ne gelems).
Taciau as perku White, ne Gold, nes dazau kitomis spalvomis. Aisku tas white nera akinanciai baltas toks daugiau naturalios odos spalvos, bet ir ne geltonas
Taciau as perku White, ne Gold, nes dazau kitomis spalvomis. Aisku tas white nera akinanciai baltas toks daugiau naturalios odos spalvos, bet ir ne geltonas
as nusipirkau irgi du,ant vieno raso -gold,ant kito-natural,na pabandysiu kokiu baubu palipdyt,labai noriu dukrelei ant torto kokia undinele ar kazka padaryt.Bet pirmiau reikia pasipraktikuot
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 14:38)
nu kokios grazios rozes ,ir spalva nuostabi,saunuole
CIPCIUKAS-tikiuosi dazniau apsilankysit,jusu patarimu truksta.