Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

pasigirsiu blush2.gif
štai kokių gėlyčių nusilipdžiau iš šokolado.. man tai labai mmm wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 14:38)
pasigirsiu  blush2.gif
štai kokių gėlyčių nusilipdžiau iš šokolado.. man tai labai mmm  wub.gif

user posted image

jezau, koks grozis.. kokiais dazais cia dazei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 01 13, 14:54)
Labai smagu matyti Cipciuką wub.gif

Merginos, kaip lipdot pvz. drugelius prie mase dento torto šono? Visos maistinių klijų turit? Nes šiek tiek didesnis drugelis su želatina nelimpa, čiuožia man žemyn. O aisingas irgi nelaiko g.gif  Nes kai kuriuose tortuose tokie dideli drugiai ant šono prilipinti 4u.gif

aų tai visada su aisingu priklijuoju ir man laiko smile.gif
Papildyta:
nu jau rožių grožis pasakiškas, nuostabi spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 13, 15:49)
jezau, koks grozis.. kokiais dazais cia dazei? smile.gif

ačiū biggrin.gif čia tie paprasti, americolor, spalva berods electric green smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 15:38)
pasigirsiu  blush2.gif

be galo grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 15:38)
pasigirsiu  blush2.gif

labai labai grazios ir svarbiausia sokoladines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 15:30)
aisingu klijuoju drugelius prie tortų šonų...
Papildyta:

į pastiliažą lipdymui įdėjus gum tralia lia gaunasi fantastiška masė gėlių gamybai, nors ir pats pastiliažas lipdymui be priedų gana geras dalykas  4u.gif tik nepamirštam, kad masę su tralialia brandinam parą, tada ji šilkinė, kaip kūdikio dupsė  wub.gif

yra pastilazas pagal Cipciuka,Asseni irDaividija(cia 125g gliukozes,kiek suprantu-skystos,jos neturint ar galim kuo pakeisti) apie kuri raset blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausreka: 13 sausio 2011 - 15:15
jezus aš tiek daug nežinau blush2.gif aš naudoju vienintelį Cipciukėlio pastiliažą lipdymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 16:41)
jezus aš tiek daug nežinau  blush2.gif  aš naudoju vienintelį Cipciukėlio pastiliažą lipdymui  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Ačiu mergaitės už atsakymus aciuks.gif Ant viršaus lipinu, bet nepagalvojau, kad aisingas ir ant šonų laikys doh.gif Tundra, ne kitaip blush2.gif

simisimi bigsmile.gif Eina sau, kokios gražios, ir dar šokoladinės bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gum tralia lia hihihi.gif geras pavadinimas,labai linksma guma? hihihi.gif is tikruju net nzn kas tai per daiktas,ir su kuo valgomas flirt.gif Lt jos yra? birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 13, 13:46)
Rasukas, tiks jis figureliu lipdymui, tik jis toks lipnus siek tiek, tai as rankas siek tiek krakmolu susivilgau ir tada lipdau, bet labai plonu geliu lapeliu tikrai nenulipdysi - si mase daugiau tinka pigurelems (ne gelems).
Taciau as perku White, ne Gold, nes  dazau kitomis spalvomis. Aisku tas white nera akinanciai baltas toks daugiau naturalios odos spalvos, bet ir ne geltonas smile.gif

as nusipirkau irgi du,ant vieno raso -gold,ant kito-natural,na pabandysiu kokiu baubu palipdyt,labai noriu dukrelei ant torto kokia undinele ar kazka padaryt.Bet pirmiau reikia pasipraktikuot doh.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 14:38)
pasigirsiu  blush2.gif

nu kokios grazios rozes wub.gif,ir spalva nuostabi,saunuole 4u.gif

CIPCIUKAS-tikiuosi dazniau apsilankysit,jusu patarimu truksta.
Atsakyti