Retai čia parašau, bet vis stebiu gėriuosi tortais. Ir labai džiaugiuosi matydama Cipciuką,vėl sugrįžusią į mūsų būrį. Tikiuosi, kad daugiau nebepradingsit.
QUOTE(JET @ 2011 01 13, 13:16)
Retai čia parašau, bet vis stebiu gėriuosi tortais. Ir labai džiaugiuosi matydama Cipciuką,vėl sugrįžusią į mūsų būrį. Tikiuosi, kad daugiau nebepradingsit.
Aš niekur nebuvau dingusi , na gal kartais trumpam , stebėjau kaip mokotės , stengiatės .
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 22:23)
Bandau dar karta ikelti marcipano foto ,labai noretusi jusu nuomones apie ji,nes,jei tinka tikrai lipdymui,nusipirkciau dar
Rasukas, tiks jis figureliu lipdymui, tik jis toks lipnus siek tiek, tai as rankas siek tiek krakmolu susivilgau ir tada lipdau, bet labai plonu geliu lapeliu tikrai nenulipdysi - si mase daugiau tinka pigurelems (ne gelems).
Taciau as perku White, ne Gold, nes dazau kitomis spalvomis. Aisku tas white nera akinanciai baltas toks daugiau naturalios odos spalvos, bet ir ne geltonas
Labai smagu matyti Cipciuką
Merginos, kaip lipdot pvz. drugelius prie mase dento torto šono? Visos maistinių klijų turit? Nes šiek tiek didesnis drugelis su želatina nelimpa, čiuožia man žemyn. O aisingas irgi nelaiko Nes kai kuriuose tortuose tokie dideli drugiai ant šono prilipinti
Merginos, kaip lipdot pvz. drugelius prie mase dento torto šono? Visos maistinių klijų turit? Nes šiek tiek didesnis drugelis su želatina nelimpa, čiuožia man žemyn. O aisingas irgi nelaiko Nes kai kuriuose tortuose tokie dideli drugiai ant šono prilipinti
Laba diena ir as lenkiu savo galva malonu matyti sugrizusia Cipsiuk daug ko is tavo pasakojimu ismokau aciu tau
O del lipimo tai anksciau rase kad mmg maza gabaliuka sumaiso lig su degtines lasiuku ir pasidaro puikus klijai jei neklystu
O del lipimo tai anksciau rase kad mmg maza gabaliuka sumaiso lig su degtines lasiuku ir pasidaro puikus klijai jei neklystu
kokio dydzio antgali naudojat zolytei daryti? maža 10mm.,ar dideli 15mm.?
As kaupiuosi geliu ant vieluciu ir pirmo aukstakulnio lipdymui itariu gausis totalus s...
QUOTE(pupainga @ 2011 01 13, 13:54)
na ,as tik aisingu klijuoju visus papuosimus ant torto, viskas laiko. Gal per skysta pasidarote
Reikia dvieju spalu MMG vienam tortui. Kaip geriau daryt, ar dvi mases, ar balta dazyt
QUOTE(Bossi @ 2011 01 13, 15:05)
As kaupiuosi geliu ant vieluciu ir pirmo aukstakulnio lipdymui itariu gausis totalus s...
kodel nesigaus?kiek maciau,tavo abi rankos auga is ten,is kur ir turi augti-viska spavyks
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 13, 15:16)
Reikia dvieju spalu MMG vienam tortui. Kaip geriau daryt, ar dvi mases, ar balta dazyt
as pasidarau mmg,pasidalinu i tiek daliu,kiek reikes spalvu ir tiesiog balta pasilieku,o kitas dazau kaip tik noriu
Gal galetumete pasakyti kuri mase labiausiai tinka geliu darymui,iki siol darydavau is cukrines mases,dabar noriu ideti tos tralialia gumos,tai nezinau ar gerai butu deti i cukrine mase
QUOTE(pupainga @ 2011 01 13, 13:54)
aisingu klijuoju drugelius prie tortų šonų...
Papildyta:
QUOTE(ausreka @ 2011 01 13, 14:21)
Gal galetumete pasakyti kuri mase labiausiai tinka geliu darymui,iki siol darydavau is cukrines mases,dabar noriu ideti tos tralialia gumos,tai nezinau ar gerai butu deti i cukrine mase
į pastiliažą lipdymui įdėjus gum tralia lia gaunasi fantastiška masė gėlių gamybai, nors ir pats pastiliažas lipdymui be priedų gana geras dalykas tik nepamirštam, kad masę su tralialia brandinam parą, tada ji šilkinė, kaip kūdikio dupsė