Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 11:14)
Tai spec. vielutės gėlių puokščių ( o ir ne tik) darymui , jų yra surbitone pirkti , įvairių storių , spalvų .

Jos aptrauktos labai plonu popierėliu , manau tortui nepakenks , tiesiog susmeigiamos jau pagamintos žvaigždutės , balionėliai ,gėlytės tiesiog į tortuką .

galvojau mausiu ant makaronų arba rasiu kokių sesės floristės vielučių smile.gif
bet man įdomu pačios tos žvaigždutės (arba apskritimai gal bus pas mane) g.gif galvoju MMG pauošus išspaust jas ir kol dar minkštos - perkišt tą pagaliuką ir laukt kol sustengs. Tik ar tiks MMG? (nelabai noriu tos lipdymo tešlos minkyt vien dėl šitų papuošimų, nes pernai priminkiau, dar kažkas nepavyko, o lipdyt nelabai ką moku, tai, žodžiu, gavosi š doh.gif priminkiau kažkokių besmegenių, kurių nepanaudojau vis tiek)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 13 sausio 2011 - 11:21
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 12:14)
Tai spec. vielutės gėlių puokščių ( o ir ne tik) darymui , jų yra surbitone pirkti , įvairių storių , spalvų .

Jos aptrauktos labai plonu popierėliu , manau tortui nepakenks , tiesiog susmeigiamos jau pagamintos žvaigždutės , balionėliai ,gėlytės tiesiog į tortuką .

as kiek ne i tema, bet sitoje temoje besilankydama jau 3 menesius, tiek apie Cypciuka girdejau, o kitose temose visur jis is seniau buvo vis minimas, kad taaaaaaip malonu matyti TA zmogu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 13, 11:20)
as kiek ne i tema, bet sitoje temoje besilankydama jau 3 menesius, tiek apie Cypciuka girdejau, o kitose temose visur jis is seniau buvo vis minimas, kad taaaaaaip malonu matyti TA zmogu thumbup.gif  4u.gif

Abipusis 4u.gif .

Aš tuos papuošimus darau iš savo masės gėlėms ( pudra + želatina ) , jie lengvesni kai išdžiūna ( per valandą ) , o ir masės darausi spurgos dydžio , jei daug nereikia .
Atsakyti
nieko neatsitiks grietinėlei, jei ją džibuosiu ant napoleono, pertepto plikytu-rududu kremu, trup. trintų uogų? būčiau šarlote aptepusi, turėjau šaldiklyje, bet kažkaip ji prasmirdo (nors ir buvo atrodo sandariai uždaryta) nuo stintų... mane pykina tas kvapas iš tolo... kitos normos nenoriu gamintis, nes nesunaudosiu visos, tada vėl dar prasmirs....
Atsakyti
cipciukas parėjo clap.gif clap_1.gif
tikiuos su visam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 11:44)
nieko neatsitiks grietinėlei, jei ją džibuosiu ant napoleono, pertepto plikytu-rududu kremu, trup. trintų uogų? būčiau šarlote aptepusi, turėjau šaldiklyje, bet kažkaip ji prasmirdo (nors ir buvo atrodo sandariai uždaryta) nuo stintų... mane pykina tas kvapas iš tolo... kitos normos nenoriu gamintis, nes nesunaudosiu visos, tada vėl dar prasmirs....

Tikrai nieko nenutiks , jei ja puoši , ir jei valgysi ne po keliatos parų .

QUOTE(adriu @ 2011 01 13, 11:45)
cipciukas parėjo clap.gif  clap_1.gif

Bus matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 12:48)
Tikrai nieko nenutiks , jei ja puoši , ir jei valgysi ne po keliatos parų .

ačiū labai good.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 13, 11:51)
ačiū labai  good.gif

Kad tik mačytų ....stenkis , kad kremas ( virtas ) nesiliestų su rūgščiom trintom uogom , problemos nebus .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 13:16)
Kad tik mačytų ....stenkis , kad kremas ( virtas ) nesiliestų su rūgščiom trintom uogom , problemos nebus .

jau viskas senai susilietė, kai tepiau tortą, uogas trintas drabsčiau ant užtepto kremo, ant kas antro lakšto doh.gif bet aš optimistė, tortas tvirtas toks, gal ok bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 01 13, 12:45)
cipciukas parėjo clap.gif  clap_1.gif

reikia buti gerom ir neisgasdinti zmogaus visokiom nesamonem,kas dejosi cia neperseniausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 13, 12:41)
reikia buti gerom ir neisgasdinti zmogaus  visokiom nesamonem,kas dejosi cia neperseniausiai smile.gif

Nesamones galima perskaityti ir patylėti ....dar galima jų nei neskaityti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 13 sausio 2011 - 13:05
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 12:43)
Abipusis  4u.gif .

Aš tuos papuošimus darau iš savo masės gėlėms ( pudra + želatina ) , jie lengvesni kai išdžiūna ( per valandą ) , o ir masės darausi spurgos dydžio , jei daug nereikia .

jetau kas sugrįžo, kaip malonu be gali 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
cosette jei turi likusios mmg tai aišku tiks, aš tai tą vielutę pridedu pvz pri žvaigžutės ir kitoj pusėj prilipdau su masės gabaliukų, kad vielutė laikytųsi, ir padedu džiūti, jei iš vakaro padarai ant rytojaus tikrai viskas gerai būna
Atsakyti