Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bossi @ 2011 01 12, 23:08)
Akvilyte, barbe-pelene tobula 4u.gif
Rasuko grazus darbai, o svarbiausia kiek daug biggrin.gif
Ziu ziu, saunuole  4u.gif
lotuliukas.gif 16 kg per menesi cia mazai  lotuliukas.gif

eik tu sau pavarei blink.gif biggrin.gif
man patinka Spyglio2 biskvitas,i kuri ieina tik 2š miltu rolleyes.gif
Atsakyti
ir,jei tinka lipdymui,kaip atrodo maisytas su icing?ar cia tas pats aisingas turi buti-baltymas,rugstele ir pudra?ar kazkas specialaus?nu pasimetus as
Atsakyti
tinka jis lipdymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 12, 20:54)
kg pudros Prome kainavo 4,79 lt, dabar 5,85  cool.gif  Dan sukerio aš jau ir išvaizdą pamiršus  rolleyes.gif nes iš vis prabangos prekė  blush2.gif

u lala doh.gif tikiuos baze nepasibrangins labai unsure.gif

QUOTE(Bossi @ 2011 01 12, 22:08)
kad be reikalo nenupirko malsenos maiso 25 kg kilas butu isejes po lita su centais tik  lotuliukas.gif

rimtai malsenos taip papigiaj gaunas g.gif nes aš į kauno grūdus skambinaus, tai ne ka pigiau nei pardėj gaunas.. nu pigiau, bet vistiek virš dviejų litų g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 23:04)
u lala  doh.gif  tikiuos baze nepasibrangins labai  unsure.gif
rimtai malsenos taip papigiaj gaunas  g.gif  nes aš į kauno grūdus skambinaus, tai ne ka pigiau nei pardėj gaunas.. nu pigiau, bet vistiek virš dviejų litų  g.gif

As miltus sanitexe perku po 1,50 lt, maisuose po 25 kg.
Atsakyti
ačiū mergytės 4u.gif kai nedirbau galėjau ir išsamiau aiškinti, bet pastaruoju metu labai laiko stinga viskam, tortams taip pat, labai noriu griliažinio torto, ale pristingu minutės jam pagaminti, o dar sergantys kiškiai namie neleidžia prašapti iki parduotuvės ir t.t. problema ant problemos užlipusios, bet pagal galimybes kiek galiu tiek atsakau... blush2.gif tiek čia, tiek az, tiek skypu, tiek telefonu rolleyes.gif
Atsakyti
miskouoga, lietuviškus čia taip g.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 01 12, 23:28)
labai noriu griliažinio torto,

tiek čia, tiek az, tiek skypu, tiek telefonu  rolleyes.gif

aš jau buvau susiruošus jį kept, bet kai pasigilinau į sudėtį tai totali kcal bomba pasirodė ir atsisakiau tos mienties.. nors ka ten tas gramas kitas plius būtų pasimetęs tarp mano rinkelių cool.gif nu gal kadanors biggrin.gif

aš pamenu jau užpernai per kalėdas parašiau tau į až dėl pastiliažo.. ir buvo kažkas nerealaus kai toks profas eme ir atsakė... nerealu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 13, 00:04)
u lala  doh.gif  tikiuos baze nepasibrangins labai  unsure.gif
rimtai malsenos taip papigiaj gaunas  g.gif  nes aš į kauno grūdus skambinaus, tai ne ka pigiau nei pardėj gaunas.. nu pigiau, bet vistiek virš dviejų litų  g.gif

aha tas kur buna zaliuose pokuose

QUOTE(miskouoga @ 2011 01 13, 00:20)
As miltus sanitexe perku po 1,50 lt, maisuose po 25 kg.

butent ten pat ir as ziurejau thumbup.gif tikrai liuks iseina
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 17:24)
prašom parodyti kur ir kada jos patarimais dalinosi ir savo tortus rodė???? bigsmile.gif  visos išsilakstė smile.gif

.......... prieš pusantrų metų , netgi prieš metus .....

O išsilakstė dėl to , kad saldumynai jau ne tie , koki buvo tada ..... dabar jie pikti , pavydūs , nėra atvirumo , paslaptys visokios slypi ..... atšalo tema , o gaila .....

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 04:08)
.......... prieš pusantrų metų , netgi prieš metus .....

O išsilakstė dėl to , kad saldumynai jau ne tie , koki buvo tada ..... dabar jie pikti , pavydūs  , nėra atvirumo , paslaptys visokios slypi .....  atšalo tema , o gaila .....

verysad.gif verysad.gif gaila
Atsakyti
labas rytas,

Noriu sūnaus gimtadieniui puošt tortą su tokiais styrančiais pagaliukais, t.y. kaip čia maždaug:
user posted image

noriu paklaust, ar MMG sukietės tiek, kad jie ten laikytųsi, ar reikia minkyt būtent jiems tą lipdymo tešlą?

Dėkoju iš anksto už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Tai spec. vielutės gėlių puokščių ( o ir ne tik) darymui , jų yra surbitone pirkti , įvairių storių , spalvų .

Jos aptrauktos labai plonu popierėliu , manau tortui nepakenks , tiesiog susmeigiamos jau pagamintos žvaigždutės , balionėliai ,gėlytės tiesiog į tortuką .

Atsakyti