Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 12, 21:45)
O va miltai, tai pabrango biggrin.gif

ania? nepastebėjau g.gif perku tiesiai iš malsenos dideliais maišais smile.gif tai kaina ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 12, 20:47)
ania? nepastebėjau g.gif perku tiesiai iš malsenos dideliais maišais smile.gif tai kaina ta pati smile.gif

Reiktu ir man kokio maiso biggrin.gif pardej zaliam pakeli dabar 4,89 lt, buvo 4,48 lt.
Atsakyti
kg pudros Prome kainavo 4,79 lt, dabar 5,85 cool.gif Dan sukerio aš jau ir išvaizdą pamiršus rolleyes.gif nes iš vis prabangos prekė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 12, 20:54)
kg pudros Prome kainavo 4,79 lt, dabar 5,85  cool.gif  Dan sukerio aš jau ir išvaizdą pamiršus  rolleyes.gif nes iš vis prabangos prekė  blush2.gif

Kai ner pigiau, gerai ir Dan Sucker.
Atsakyti
tai,kad miltu labai ilgam uztenka.kiek ten ju i ta biskvita tereikia.o va cukraus pudra tai eina..!
siuo metu,regis,maximoj sokoladui akcija,jei ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 18:35)
Ir dar noriu parodyti,kad tikrai kepu  biggrin.gif ,visos idejos kopijuotos ir ne per geriausiai,bet man labai patinka,gaila,kad nelabai yra kur praktikuotis,nes juk ne kasdien gimtadieniai  doh.gif

user posted image
dovana draugei-Napoleonas is vaikystes
maskarpones su braskemis

beveik visi dengti MMG arba puosti grietinele.

labai grazios tavo melynos rozes.. ir spalva ir forma.. smile.gif
Atsakyti
Man miltai eina kaip ant mieliu... o sokolado jau pirkau tongue.gif tasku, kur pigiau, nerandu, tai viska perku pardej biggrin.gif
Atsakyti
Rasukas, kiek daug tortu bigsmile.gif Isties tokie naminiai tortai smile.gif

O va marcipano foto man kazkodel nerodo, tai negaliu pasakyti kas ten per marcipanas. Bet jei raso, kad tinka lipdymui, tai vadinasi tinka. As neseniai pirkau marcipana Sainsbury parduotuveje ir is jo dariau figureles - isties likau labai patenkinta, manau, kad ateitje tik is jo ir lipdysiu wink.gif
Atsakyti
Ei merginos, nebeprigenu temos doh.gif biski atsitraukiau ir vel ziuriu kiek puslapiu privaryta blink.gif

Miksiuka ( taip as ji pavadinau) vyras kazkur is cia uzsake, atejo lietuvisku pastu....tai buvo dovana tai neklausinejau, nei is kur , nei uz kiek schmoll.gif
Ir jau isbandziau thumbup.gif mygom suplakiau biskvita su obuoliukais....labai greit ir gerai ismaise...dabar skanaujam drinks_cheers.gif

miskouoga, bet turbut as tavo mikseri buvau isikelus pas save ( nes is sio forumo tikrai) ir pasirasius -" mano svajoniu mikseris" wub.gif

Ogi svajones turi savybe pildytis thumbup.gif jeeeegele
Atsakyti
Akvilyte, barbe-pelene tobula 4u.gif
Rasuko grazus darbai, o svarbiausia kiek daug biggrin.gif
Ziu ziu, saunuole 4u.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 12, 22:01)
tai,kad miltu labai ilgam uztenka.kiek ten ju i ta biskvita tereikia.o va cukraus pudra tai eina..!
siuo metu,regis,maximoj sokoladui akcija,jei ka  rolleyes.gif

lotuliukas.gif 16 kg per menesi cia mazai lotuliukas.gif , vyras verkia, kad be reikalo nenupirko malsenos maiso 25 kg kilas butu isejes po lita su centais tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 18:59)
   Noriu paklausti,gal kam teko naudoti si marcipana?Nusipirkau pamacius parduotuvej,bet su anglu prastai,o issiverciau su google,nu nesamone juoda,noreciau zinoti ar tinka lipdymui,kiek istengiau suprast,tai lyg tais maisant su aisingu(icing) yra imanoma.bet noretusi zinoti tiksliai,nes nesinori pinigu metyti i bala.

Man ir nerodo tavo nuotraukos, as is Tesco esu bandzius, lipdymui tinka thumbup.gif
Va as ir prisidedu prie DIDELIO ACIU OLESTAI uz kantrybe ir issamius atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 12 sausio 2011 - 22:13
Bandau dar karta ikelti marcipano foto blush2.gif ,labai noretusi jusu nuomones apie ji,nes,jei tinka tikrai lipdymui,nusipirkciau dar
user posted image
Labai aciu uz gerus zodzius mano lepioskoms biggrin.gif ,cia vos ne visu metu darbai,aisku,buvo dar keli,bet is tu,kur net grietinele neaptepi,nes suvalgo anksciau lotuliukas.gif ,labai noreciau ismokt lipdyt kokias figureles,kaip tik mazosios gimtadienis,noretusi ka grazaus padaryt.
Atsakyti