Ir dar noriu parodyti,kad tikrai kepu ,visos idejos kopijuotos ir ne per geriausiai,bet man labai patinka,gaila,kad nelabai yra kur praktikuotis,nes juk ne kasdien gimtadieniai
dziovintu vaisiu
dziovintu vaisiu
paprastutis medaus
Cipciuko medaus ir aciu Olestai-idejau pjaustytu konservuotu persiku ir smulkiai pjaustytos zeles-nepaprasto skanumo tortas,5,5kg,buvo sunaikintas per vakara 10 zmoniu.
dovana draugei-Napoleonas is vaikystes
vysninis gaivumelis
Rafaelo(vieningai isbrokuotas visos seimos)
sokoladinis su karameliniu ir aguoniniu kremu
maskarpones su braskemis
beveik visi dengti MMG arba puosti grietinele.
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 18:35)
Rafaelo(vieningai isbrokuotas visos seimos)
kodėl?
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 12, 18:39)
kodėl?
netiko skonis,man paciai buvo toks nieko,bet irgi neypatingas,vyras nuveze draugui paragaut,tai sake skanesnio nebuvo dar valges,tad kiek zmoniu tiek nuomoniu.
truputi ne į temą bet laabai skanu rafaelo su kuršėnų vyniotinio biskvitu,tik taip ir kepu
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 18:42)
netiko skonis,man paciai buvo toks nieko,bet irgi neypatingas,vyras nuveze draugui paragaut,tai sake skanesnio nebuvo dar valges,tad kiek zmoniu tiek nuomoniu.
cia kas kaip megsta. maniskis irgi sake nelabai - "kam tu pjuvenu pripylei", mat jis kokoso nemegsta.
o siaip saunuole kiek prikepus
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 18:17)
Man rodos skirtingai suprantam laiko vertę
nes neduok die kas nors antrą kartą užduos tą patį klausimą, tai bus išvadinta nesidominčia tingine
nes neduok die kas nors antrą kartą užduos tą patį klausimą, tai bus išvadinta nesidominčia tingine
man rodos per daug vertinam savo laika o apie kito nepagalvojam
as tai zaviuosi olesta kai ji praktiskai niekada nepatingi atsakyti ir dar taip issamiai...
ne apie tai kalba.. o apie tai kad dabar merginos nepasivargina net einamosios temos perskaityt
viskas baigiu
Rasukas, niam kokie valgomi tortai
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 20:09)
man rodos per daug vertinam savo laika o apie kito nepagalvojam
as tai zaviuosi olesta kai ji praktiskai niekada nepatingi atsakyti ir dar taip issamiai...
ne apie tai kalba.. o apie tai kad dabar merginos nepasivargina net einamosios temos perskaityt
viskas baigiu
viskas baigiu
būtent
Vat jai didžiausias AČIŪ, nes tikrai niekada nepatingės atsakyti ar nepasiūlys paskaityti temos atgal
čia jau kita kalba tada
akvilyte, po kiekvienu tavo žodžiu galėčiau pasirašyti
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 20:31)
būtent
Vat jai didžiausias AČIŪ, nes tikrai niekada nepatingės atsakyti ar nepasiūlys paskaityti temos atgal
čia jau kita kalba tada
čia jau kita kalba tada
Norejau rasyt, bet kaip sakant....
pagaliau šitam kieme šventė, maladiec Rasukas, pavarei už visas ir žinai,. labai gražu ir labai valgomai viskas, vėl brangus cukraus pudrai ir profės grįš prie natūralistinių tortų
QUOTE(Olesta @ 2011 01 12, 20:40)
pagaliau šitam kieme šventė, maladiec Rasukas, pavarei už visas ir žinai,. labai gražu ir labai valgomai viskas, vėl brangus cukraus pudrai ir profės grįš prie natūralistinių tortų
Pabrango??? Kad as lyg pirkau po 3,99, kaip visad, isskyrus akcija. O va miltai, tai pabrango