Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Ir dar noriu parodyti,kad tikrai kepu biggrin.gif ,visos idejos kopijuotos ir ne per geriausiai,bet man labai patinka,gaila,kad nelabai yra kur praktikuotis,nes juk ne kasdien gimtadieniai doh.gif
user posted image
dziovintu vaisiu
user posted image
dziovintu vaisiu
user posted image
paprastutis medaus
user posted image
Cipciuko medaus ir aciu Olestai-idejau pjaustytu konservuotu persiku ir smulkiai pjaustytos zeles-nepaprasto skanumo tortas,5,5kg,buvo sunaikintas per vakara 10 zmoniu.
user posted image
dovana draugei-Napoleonas is vaikystes
user posted image
vysninis gaivumelis
user posted image
Rafaelo(vieningai isbrokuotas visos seimos)
user posted image
sokoladinis su karameliniu ir aguoniniu kremu
user posted image
maskarpones su braskemis

beveik visi dengti MMG arba puosti grietinele.
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 18:35)
Rafaelo(vieningai isbrokuotas visos seimos)

kodėl?
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 12, 18:39)

netiko skonis,man paciai buvo toks nieko,bet irgi neypatingas,vyras nuveze draugui paragaut,tai sake skanesnio nebuvo dar valges,tad kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
truputi ne į temą bet laabai skanu rafaelo su kuršėnų vyniotinio biskvitu,tik taip ir kepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 01 12, 18:42)
netiko skonis,man paciai buvo toks nieko,bet irgi neypatingas,vyras nuveze draugui paragaut,tai sake skanesnio nebuvo dar valges,tad kiek zmoniu tiek nuomoniu.

cia kas kaip megsta. maniskis irgi sake nelabai - "kam tu pjuvenu pripylei", mat jis kokoso nemegsta.

o siaip saunuole kiek prikepus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 01 12, 18:39)

pas mus tas pats, nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 18:17)
Man rodos skirtingai suprantam laiko vertę 4u.gif

nes neduok die kas nors antrą kartą užduos tą patį klausimą, tai bus išvadinta nesidominčia tingine doh.gif

man rodos per daug vertinam savo laika o apie kito nepagalvojam cool.gif

as tai zaviuosi olesta kai ji praktiskai niekada nepatingi atsakyti wub.gif ir dar taip issamiai...

ne apie tai kalba.. o apie tai kad dabar merginos nepasivargina net einamosios temos perskaityt doh.gif

viskas baigiu biggrin.gif

Rasukas, niam kokie valgomi tortai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 12 sausio 2011 - 20:10
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 20:09)
man rodos per daug vertinam savo laika o apie kito nepagalvojam  cool.gif

as tai zaviuosi olesta kai ji praktiskai niekada nepatingi atsakyti  wub.gif ir dar taip issamiai...

ne apie tai kalba.. o apie tai kad dabar merginos nepasivargina net einamosios temos perskaityt  doh.gif

viskas baigiu  biggrin.gif

būtent tongue.gif

Vat jai didžiausias AČIŪ, nes tikrai niekada nepatingės atsakyti ar nepasiūlys paskaityti temos atgal 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif

čia jau kita kalba tada drinks_cheers.gif

4u.gif
Atsakyti
akvilyte, po kiekvienu tavo žodžiu galėčiau pasirašyti wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 20:31)
būtent tongue.gif

Vat jai didžiausias AČIŪ, nes tikrai niekada nepatingės atsakyti ar nepasiūlys paskaityti temos atgal 4u.gif  4u.gif  4u.gif  aciuks.gif

čia jau kita kalba tada drinks_cheers.gif

4u.gif

Norejau rasyt, bet kaip sakant....
Atsakyti
pagaliau šitam kieme šventė, maladiec Rasukas, pavarei už visas ir žinai,. labai gražu thumbup.gif ir labai valgomai viskas, vėl brangus cukraus pudrai ir profės grįš prie natūralistinių tortų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 12, 20:40)
pagaliau šitam kieme šventė, maladiec Rasukas, pavarei už visas ir žinai,. labai gražu  thumbup.gif ir labai valgomai viskas, vėl brangus cukraus pudrai ir profės grįš prie natūralistinių tortų  smile.gif

Pabrango??? Kad as lyg pirkau po 3,99, kaip visad, isskyrus akcija. O va miltai, tai pabrango biggrin.gif
Atsakyti