Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

sveikos kepejeles 4u.gif atnesu parodyti torciuka, sorry uz foto tokia berysio biski blush2.gif vidus rafaelo su juodojo misko biskvitais, dengtas mmg smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 01 12, 16:29)
sveikos kepejeles 4u.gif  atnesu parodyti torciuka, sorry uz foto tokia berysio biski blush2.gif  vidus rafaelo su juodojo misko biskvitais, dengtas mmg smile.gif

thumbup.gif kaip man gražu tokie spalvoti tortai thumbup.gif Tik va apačios kraštus reikėjo kažkaip pridengt - ar burbuliukais masės, ar aisingo lašais g.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 17:19)
ale kaina tai padėk dieve blink.gif Tai maž pasidaryt galima, yra receptukų nemažai, tai už tiek išeis gal 10kg. 4u.gif  biggrin.gif
QUOTE(laimiene @ 2011 01 12, 17:22)
kad ir kokia tai mase, visvien neverta tokiu pinigu. galima puikiu masiu pasigaminti namie uz 10 kartu mazesne kaina  mirksiukas.gif

Labai aciu. Man kazkaip baisu paciai. Bet jei sakot, tai reikes imt ir pabandyt doh.gif
O dazai is ten geri? Verta pirkt? ax.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 01 12, 17:29)

Koks grazus ir linksmas torciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 12, 16:37)
Labai aciu. Man kazkaip baisu paciai. Bet jei sakot, tai reikes imt ir pabandyt doh.gif
O dazai is ten geri? Verta pirkt? ax.gif

4u.gif
Dažai tai geri mirksiukas.gif Pažiūrėk dar čia - kulinarijosmenas.visiems.lt
Atsakyti
o kaip dazai is cia?
http://www.panemunes...ai/skysti-dazai
o gal vieks neuzsisakinejo nes baisingas dazu kiekis? (1kg doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 12, 13:32)
dar pasidariau pora extra formeliu telieka ismokti daryt gelytes doh.gif

tuoj nebereikės is uzusienio uzsisakinėt bigsmile.gif turėsim kas vietoj padaro lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(aize @ 2011 01 12, 15:26)
Juk ne kiekvienas turi laiko skaityt kelias ar keliasdešimt temų atgal

o tai tipo senbuves turi turėt laiko sėdėt ir atsakinėt į ta patį klausimą tūkstantajį kartą blink.gif jei jau domiesi tuo tai ir skaitai... aš pati perskaičiau visas temas prieš pradedama kept... aišku, klausimų po šiai dienai kyla, bet... aš suprantu kad lengviausia viską ant lėkštutės gaut bet nu įdėkim ir pačios pastangų... unsure.gif

QUOTE(DONRA @ 2011 01 12, 15:50)
ant mano satalo siandien stovi ( kelias dienas pavelaves del pasto)- issvajota dovana- raudonas kitchen aid mikseriukas wub.gif  negaliu aliu atitraukti

galvoju... juodai ar baltai pavydžiu lotuliukas.gif blush2.gif

koks linksmuolis bigsmile.gif

ačiū už gerą žodį pelenei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 17:08)

galvoju... juodai ar baltai pavydžiu  lotuliukas.gif  blush2.gif
koks linksmuolis  bigsmile.gif

nu blyn jau kelinta cia apsta biggrin.gif kascia per stebuklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 11, 23:51)
nu ir as kokia minute bandziau suprasti ta torta  doh.gif

as kai po dvieju vaiku ir yra ka idet, tai net nesusimasciau kad cia dupse, iskart krutine akyse pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles 4u.gif  atnesu parodyti torciuka, sorry uz foto tokia berysio biski blush2.gif  vidus rafaelo su juodojo misko biskvitais, dengtas mmg smile.gif
user posted image

labai nuotakingas thumbup.gif ir vaikiškas, ir kitoks drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 17:32)
thumbup.gif kaip man gražu tokie spalvoti tortai thumbup.gif Tik va apačios kraštus reikėjo kažkaip pridengt - ar burbuliukais masės, ar aisingo lašais g.gif

aj man kazkaip graziau kai nera ten tu dzibuku apacioje, siaip jei jau labai nelygiai buciau krastus uzkaisioju tai buciau dejus, siaip uzkamciau pakankamai gerai, cia gal sitas vienas kampas matosi nekoks, bet visur kitur lygiai uzsikamse, tai ir nedejau nieko blush2.gif ax.gif

aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Jetus kokia sirsalyne doh.gif
Senai seku sia tema,mokausi,kepu sau,draugams,jei nebuciau cia uzsukus,tikrai nekepciau.Labai gaila,kad nebematau profiu tortuku,beveik niekada nekomentuoju,bet nuosirdziai zaviuosi ju sugebejimu,fantazija ir kruopstumu,issisaugau man patikusius ir daznai pasiziuriu,zinau,kad niekada nesugebesiu tokiu padaryti,bet sakau,nors pasigrozesiu.
Akvilyte-man tavo tortai wub.gif
Noriu paklausti,gal kam teko naudoti si marcipana?Nusipirkau pamacius parduotuvej,bet su anglu prastai,o issiverciau su google,nu nesamone juoda,noreciau zinoti ar tinka lipdymui,kiek istengiau suprast,tai lyg tais maisant su aisingu(icing) yra imanoma.bet noretusi zinoti tiksliai,nes nesinori pinigu metyti i bala.

user posted image
Papildyta:
pakelis 250 gr,raso,kad uztenka apdengti 18cm tortui(7cm aukscio)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 17:08)
o tai tipo senbuves turi turėt laiko sėdėt ir atsakinėt į ta patį klausimą tūkstantajį kartą  blink.gif  jei jau domiesi tuo tai ir skaitai... aš pati perskaičiau visas temas prieš pradedama kept... aišku, klausimų po šiai dienai kyla, bet... aš suprantu kad lengviausia viską ant lėkštutės gaut bet nu įdėkim ir pačios pastangų...  unsure.gif

va sėdžiu ir galvoju - ar ilgiau trunka perskaityt kelias temas ieškant atsakymo (ir aišku tikintis, kad reikalingas atsakymas bus rastas ir vis gi neprireiks klausti vis tik), ar parašyti žinančiai kelis sakinius g.gif Man rodos skirtingai suprantam laiko vertę 4u.gif Ir po tokių atsakymų kažkaip nedrąsu jau ir klausti būtų ko nors doh.gif

Sakyčiau pačios tą širšalynę ir padarot, nes neduok die kas nors antrą kartą užduos tą patį klausimą, tai bus išvadinta nesidominčia tingine doh.gif
Atsakyti