sveikos kepejeles atnesu parodyti torciuka, sorry uz foto tokia berysio biski vidus rafaelo su juodojo misko biskvitais, dengtas mmg
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 01 12, 16:29)
sveikos kepejeles atnesu parodyti torciuka, sorry uz foto tokia berysio biski vidus rafaelo su juodojo misko biskvitais, dengtas mmg
kaip man gražu tokie spalvoti tortai Tik va apačios kraštus reikėjo kažkaip pridengt - ar burbuliukais masės, ar aisingo lašais
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 17:19)
ale kaina tai padėk dieve Tai maž pasidaryt galima, yra receptukų nemažai, tai už tiek išeis gal 10kg.
QUOTE(laimiene @ 2011 01 12, 17:22)
kad ir kokia tai mase, visvien neverta tokiu pinigu. galima puikiu masiu pasigaminti namie uz 10 kartu mazesne kaina
Labai aciu. Man kazkaip baisu paciai. Bet jei sakot, tai reikes imt ir pabandyt
O dazai is ten geri? Verta pirkt?
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 01 12, 17:29)
Koks grazus ir linksmas torciukas
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 12, 16:37)
Labai aciu. Man kazkaip baisu paciai. Bet jei sakot, tai reikes imt ir pabandyt
Dažai tai geri Pažiūrėk dar čia - kulinarijosmenas.visiems.lt
o kaip dazai is cia?
http://www.panemunes...ai/skysti-dazai
o gal vieks neuzsisakinejo nes baisingas dazu kiekis? (1kg )
http://www.panemunes...ai/skysti-dazai
o gal vieks neuzsisakinejo nes baisingas dazu kiekis? (1kg )
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 12, 13:32)
dar pasidariau pora extra formeliu telieka ismokti daryt gelytes
tuoj nebereikės is uzusienio uzsisakinėt turėsim kas vietoj padaro
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 15:26)
Juk ne kiekvienas turi laiko skaityt kelias ar keliasdešimt temų atgal
o tai tipo senbuves turi turėt laiko sėdėt ir atsakinėt į ta patį klausimą tūkstantajį kartą jei jau domiesi tuo tai ir skaitai... aš pati perskaičiau visas temas prieš pradedama kept... aišku, klausimų po šiai dienai kyla, bet... aš suprantu kad lengviausia viską ant lėkštutės gaut bet nu įdėkim ir pačios pastangų...
QUOTE(DONRA @ 2011 01 12, 15:50)
ant mano satalo siandien stovi ( kelias dienas pavelaves del pasto)- issvajota dovana- raudonas kitchen aid mikseriukas negaliu aliu atitraukti
galvoju... juodai ar baltai pavydžiu
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 01 12, 16:29)
koks linksmuolis
ačiū už gerą žodį pelenei
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 17:08)
galvoju... juodai ar baltai pavydžiu
koks linksmuolis
nu blyn jau kelinta cia apsta kascia per stebuklas?
QUOTE(laimiene @ 2011 01 11, 23:51)
nu ir as kokia minute bandziau suprasti ta torta
as kai po dvieju vaiku ir yra ka idet, tai net nesusimasciau kad cia dupse, iskart krutine akyse pasirode
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 17:32)
kaip man gražu tokie spalvoti tortai Tik va apačios kraštus reikėjo kažkaip pridengt - ar burbuliukais masės, ar aisingo lašais
aj man kazkaip graziau kai nera ten tu dzibuku apacioje, siaip jei jau labai nelygiai buciau krastus uzkaisioju tai buciau dejus, siaip uzkamciau pakankamai gerai, cia gal sitas vienas kampas matosi nekoks, bet visur kitur lygiai uzsikamse, tai ir nedejau nieko
aciu uz pagyras
Jetus kokia sirsalyne
Senai seku sia tema,mokausi,kepu sau,draugams,jei nebuciau cia uzsukus,tikrai nekepciau.Labai gaila,kad nebematau profiu tortuku,beveik niekada nekomentuoju,bet nuosirdziai zaviuosi ju sugebejimu,fantazija ir kruopstumu,issisaugau man patikusius ir daznai pasiziuriu,zinau,kad niekada nesugebesiu tokiu padaryti,bet sakau,nors pasigrozesiu.
Akvilyte-man tavo tortai
Noriu paklausti,gal kam teko naudoti si marcipana?Nusipirkau pamacius parduotuvej,bet su anglu prastai,o issiverciau su google,nu nesamone juoda,noreciau zinoti ar tinka lipdymui,kiek istengiau suprast,tai lyg tais maisant su aisingu(icing) yra imanoma.bet noretusi zinoti tiksliai,nes nesinori pinigu metyti i bala.
Papildyta:
pakelis 250 gr,raso,kad uztenka apdengti 18cm tortui(7cm aukscio)
Senai seku sia tema,mokausi,kepu sau,draugams,jei nebuciau cia uzsukus,tikrai nekepciau.Labai gaila,kad nebematau profiu tortuku,beveik niekada nekomentuoju,bet nuosirdziai zaviuosi ju sugebejimu,fantazija ir kruopstumu,issisaugau man patikusius ir daznai pasiziuriu,zinau,kad niekada nesugebesiu tokiu padaryti,bet sakau,nors pasigrozesiu.
Akvilyte-man tavo tortai
Noriu paklausti,gal kam teko naudoti si marcipana?Nusipirkau pamacius parduotuvej,bet su anglu prastai,o issiverciau su google,nu nesamone juoda,noreciau zinoti ar tinka lipdymui,kiek istengiau suprast,tai lyg tais maisant su aisingu(icing) yra imanoma.bet noretusi zinoti tiksliai,nes nesinori pinigu metyti i bala.
Papildyta:
pakelis 250 gr,raso,kad uztenka apdengti 18cm tortui(7cm aukscio)
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 17:08)
o tai tipo senbuves turi turėt laiko sėdėt ir atsakinėt į ta patį klausimą tūkstantajį kartą jei jau domiesi tuo tai ir skaitai... aš pati perskaičiau visas temas prieš pradedama kept... aišku, klausimų po šiai dienai kyla, bet... aš suprantu kad lengviausia viską ant lėkštutės gaut bet nu įdėkim ir pačios pastangų...
va sėdžiu ir galvoju - ar ilgiau trunka perskaityt kelias temas ieškant atsakymo (ir aišku tikintis, kad reikalingas atsakymas bus rastas ir vis gi neprireiks klausti vis tik), ar parašyti žinančiai kelis sakinius Man rodos skirtingai suprantam laiko vertę Ir po tokių atsakymų kažkaip nedrąsu jau ir klausti būtų ko nors
Sakyčiau pačios tą širšalynę ir padarot, nes neduok die kas nors antrą kartą užduos tą patį klausimą, tai bus išvadinta nesidominčia tingine