Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 19:40)
....o dabar tai vienoj tai kitoj temoj pastebiu, kad ateina naujokė (nieko nenoriu įžeist, gink dieve), ir klausia to klausimo, apie kurį buvo kalbėta 10 lapų atgal. ir taip kiekvienoj temoj vis kartojasi tie patys klausimai. tai kokia prasmė rašyti viešai, jei tą atsakymą perskaitys tik tas vienas klausiantis asmuo doh.gif

niekaip nesuprasiu kodėl tai problema unsure.gif Na man pvz. tai ne problema, net jei manęs 100 kartų to paties klaustų toj pačioj temoj, vis tiek atsakau. Juk ne kiekvienas turi laiko skaityt kelias ar keliasdešimt temų atgal 4u.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 11, 23:53)
baikim ką, gyvenkim draugiškai, o tokių kam niekas neįtiks buvo ir bus,  blush2.gif , labai norėtusi,kad senbuvės nepaliktų "pirmokų "ant ledo  rolleyes.gif

Ir vis tiek nesuprantu, kodėl negalima rodyti paraše ką moki daryti 4u.gif Jei kam reikės užsisakyti, susiras ir taip, net parašo nereikės. Tik va tokiai mėgėjai kaip man nėra kur idėjų pasisemti, būdavo įlendi pas kurią albuman ir vualia, gal šitą pabandyti....
Nėra logikos jūsų šitoje taisyklėje. Ale jei jums gerai, tai ir kiti prisitaikys. Tik nereikia galvoti, kad kas kepė pagal užsakymus, tai jau nebekeps biggrin.gif Naivu....

QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 12, 09:36)
o as cia taip pagalvojau, kad nu gi baisiai grazu tie papuosti tortai, na bet kiek gi koloriju tie visi papuosimai ir taip jau labai koloringam geriui suteikia blink.gif   ojojojoj.... galvoju, kaip cia padarius, kad tuos tortus kept ir puost, bet nevalgyt g.gif

na kepu ir nevalgau, nebent gabaliuką paragavimui, kad žinot ką padariau lotuliukas.gif

Ačiū toms, kurios dar turi kantrybės padėt naujokam ir mėgėjams
4u.gif

Mano paskutinė lepioška biggrin.gif Dariau extra, tai nelabai patenkinta, ale nusprendžiau savo rašliavą papuošt pagal temą 4u.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 12 sausio 2011 - 15:40
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 16:26)
Ir vis tiek nesuprantu, kodėl negalima rodyti paraše ką moki daryti 4u.gif

aptarineti administracijos veiksmu taip pat negalima hihihi.gif

10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą).
Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).
----------------------------------------------------
mielas tortukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 12, 13:33)
nesipykstam, pasipuošiam ir maunam visos į balių  biggrin.gif

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 12, 14:32)
as dar pasidariau pora extra formeliu telieka ismokti daryt gelytes doh.gif

nu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 12, 15:38)
aptarineti administracijos veiksmu taip pat negalima  hihihi.gif

mielas tortukas  rolleyes.gif

čia retorinis klausimas į kurį atsakymo net nesitikiu biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
dvi dienas neuzsukau cia doh.gif tai siandien perskaiciau issiziojus......

Turiu siuo klausimu savo nuomone...bet neistarsiu nei zodelio doh.gif

Susilaikymas- dorybe lotuliukas.gif geriau nusisypsoti ir kepti toliau...juk tai toks malonumas. Tik pasakysiu viena, tik del sito forumo as pradejau kepti.Galeciau dekoti ir dekoti tom mergaitem 4u.gif

Meduolytee, aciu tau uz sveikinima.....nu bet i tas gelytes ziurejau o mintyse galvojau, kaip jas is cukraus suraityti...liga lotuliukas.gif tai cia turbut su tokia mintim ir buvo, kad kada nors tokias padaryti......isimeciau nuotraukyte pas save- bus siekiamybe mirksiukas.gif

ant mano satalo siandien stovi ( kelias dienas pavelaves del pasto)- issvajota dovana- raudonas kitchen aid mikseriukas wub.gif negaliu aliu atitraukti

oi bandysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 16:26)
niekaip nesuprasiu kodėl tai problema unsure.gif Na man pvz. tai ne problema, net jei manęs 100 kartų to paties klaustų toj pačioj temoj, vis tiek atsakau.
Ačiū toms, kurios dar turi kantrybės padėt naujokam ir mėgėjams
4u.gif

Mano paskutinė lepioška biggrin.gif Dariau extra, tai nelabai patenkinta, ale nusprendžiau savo rašliavą papuošt pagal temą 4u.gif  biggrin.gif

Man kai naujokei, kai i ta pati klausima atsakyta pora kartu, net aiskiau. Nes kiekvienas atsako kitaip, antra karta irgi ne tais paciais zodziais.
Jei esi zinovas, tai aisku gali uzknist ta pati skaityt, bet kai zalias tai tik padeda ax.gif

O man grazus jusu tortas wub.gif
Atsakyti

DONDRA viska suraitysi- super geles darai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 12 sausio 2011 - 15:58
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 12, 15:52)
Man kai naujokei, kai i ta pati klausima atsakyta pora kartu, net aiskiau. Nes kiekvienas atsako kitaip, antra karta irgi ne tais paciais zodziais.
Jei esi zinovas, tai aisku gali uzknist ta  pati skaityt, bet kai zalias tai tik padeda ax.gif

O man grazus jusu tortas wub.gif

aišku suprantu, kad nervina tas pats per tą patį, bet jei žmogus klausia, tai gal neranda, nesupranta, nėra kada ieškoti... na maža kas. Bet ačiū toms, kurios turi kantrybės atsakyt ir 101-jį kartą 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 12, 15:50)
Laba diena 4u.gif
ant mano satalo siandien stovi ( kelias dienas pavelaves del pasto)- issvajota dovana- raudonas kitchen aid mikseriukas wub.gif  negaliu aliu atitraukti

oi bandysiu lotuliukas.gif

Is kur atkeliavo jei ne paslaptis. Pas mane jau beveik metai baltas stovi. Negaliu atsidziaugt wub.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kazkas kazka zino apie ta mase? http://www.sal2.puslapiai.lt/mases.htm

Ar ji gera? Ar lengva dengti torta, ar kazko jai truksta?rolleyes.gif Ar is tos lipdimui figureles galima lipdyt ar tik gelytes? Kiek ir kaip ja galima laikyt?

Esu zaliai, todel ir klausimai gali but kvaili blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2011 01 12, 17:02)
aišku suprantu, kad nervina tas pats per tą patį, bet jei žmogus klausia, tai gal neranda, nesupranta, nėra kada ieškoti... na maža kas. Bet ačiū toms, kurios turi kantrybės atsakyt ir 101-jį kartą 4u.gif

ačiū 4u.gif

LABAI DIIIIIIDELIS ACIU TOMS KAS ATSAKO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 12, 16:04)
Sveiki.

Ar ji gera? Ar lengva dengti torta, ar kazko jai truksta?rolleyes.gif  Ar is tos lipdimui figureles galima lipdyt ar tik gelytes? Kiek ir kaip ja galima laikyt?

ale kaina tai padėk dieve blink.gif Tai maž pasidaryt galima, yra receptukų nemažai, tai už tiek išeis gal 10kg. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 12, 16:04)
Sveiki.

kad ir kokia tai mase, visvien neverta tokiu pinigu. galima puikiu masiu pasigaminti namie uz 10 kartu mazesne kaina mirksiukas.gif
Atsakyti