QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 19:40)
....o dabar tai vienoj tai kitoj temoj pastebiu, kad ateina naujokė (nieko nenoriu įžeist, gink dieve), ir klausia to klausimo, apie kurį buvo kalbėta 10 lapų atgal. ir taip kiekvienoj temoj vis kartojasi tie patys klausimai. tai kokia prasmė rašyti viešai, jei tą atsakymą perskaitys tik tas vienas klausiantis asmuo
niekaip nesuprasiu kodėl tai problema Na man pvz. tai ne problema, net jei manęs 100 kartų to paties klaustų toj pačioj temoj, vis tiek atsakau. Juk ne kiekvienas turi laiko skaityt kelias ar keliasdešimt temų atgal
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 11, 23:53)
baikim ką, gyvenkim draugiškai, o tokių kam niekas neįtiks buvo ir bus, , labai norėtusi,kad senbuvės nepaliktų "pirmokų "ant ledo
Ir vis tiek nesuprantu, kodėl negalima rodyti paraše ką moki daryti Jei kam reikės užsisakyti, susiras ir taip, net parašo nereikės. Tik va tokiai mėgėjai kaip man nėra kur idėjų pasisemti, būdavo įlendi pas kurią albuman ir vualia, gal šitą pabandyti....
Nėra logikos jūsų šitoje taisyklėje. Ale jei jums gerai, tai ir kiti prisitaikys. Tik nereikia galvoti, kad kas kepė pagal užsakymus, tai jau nebekeps Naivu....
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 12, 09:36)
o as cia taip pagalvojau, kad nu gi baisiai grazu tie papuosti tortai, na bet kiek gi koloriju tie visi papuosimai ir taip jau labai koloringam geriui suteikia ojojojoj.... galvoju, kaip cia padarius, kad tuos tortus kept ir puost, bet nevalgyt
na kepu ir nevalgau, nebent gabaliuką paragavimui, kad žinot ką padariau
Ačiū toms, kurios dar turi kantrybės padėt naujokam ir mėgėjams
Mano paskutinė lepioška Dariau extra, tai nelabai patenkinta, ale nusprendžiau savo rašliavą papuošt pagal temą