Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 11, 23:35)

a dar kalusymas o kur kitos kepejelios buriasi?jai nepaslaptis? unsure.gif

nieksnesako, paslaptis matyt biggrin.gif

QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 12, 09:36)
galvoju, kaip cia padarius, kad tuos tortus kept ir puost, bet nevalgyt g.gif

neimanoma, va ir as pareiskiau seimynai kad po svenciu nebekepsiu,nes neimanoma neparagaut iskepus schmoll.gif ir ka? nepraejus ne savaitei mano brangiausias parveza du indelius grietineles doh.gif sakau, dar syki parvesi neprasomas - sumusiu sviesta i vsio schmoll.gif

mulatux, gerasbeze, dar stovi biggrin.gif
Atsakyti
merginos-prasau patarimo-kur kaune nusipirkti maiseli su angaliais,sake yra kazkur ozeskienes gatvej parde konditeriam,ar tikrai?? ax.gif
ups,pasedejau biski ilgiau prie neto-radau internetiniu pardziu,dabar jau ieskosiu atidziau smile.gif paskui klausiu,beje-jus nuostabios-as jumi skaitau skaitau,ir neatsizaviu,aciu uz temukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umede: 12 sausio 2011 - 11:59
QUOTE(umede @ 2011 01 12, 11:50)
merginos-prasau patarimo-kur kaune nusipirkti maiseli su angaliais,sake yra kazkur ozeskienes gatvej parde konditeriam,ar tikrai??  ax.gif

Gertrudos g. cia
Atsakyti
nesipykstam, pasipuošiam ir maunam visos į balių biggrin.gif

user posted image

labai šokoladinis tortas ir mmg biggrin.gif
Atsakyti
aš su akvilyte varau,kad jau ji tokia pasipuošus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte, kokia dama bigsmile.gif O spalvytės kokios wub.gif negaliu atitraukti akių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 12 sausio 2011 - 13:01
kooookia pelene!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
milux pas mane dengtas sviestiniu sarlot kremu + ipyliau istripintos stiprios kavos,su sokoladinias biskvitas tortas super gavosi,bet gali ir grietinele dengti,bet kokiu kremu.tik gelytes ant grietineles tirpsta jai ilgaiu pastovi.
akvilyte wau kokia lelyte,as irgi tokios noriu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
as dar pasidariau pora extra formeliu telieka ismokti daryt gelytes doh.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=laimiene,2011 01 12, 12:31]
nieksnesako, paslaptis matyt biggrin.gif
zinai kad negalima sakyti kito forumo pavadinimo dabar iejau taisykliu pasiskaityti perzvelk ir pamatysi
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 12, 13:32)
milux pas mane dengtas sviestiniu sarlot kremu + ipyliau istripintos stiprios kavos,su sokoladinias biskvitas tortas super gavosi,bet gali ir grietinele dengti,bet kokiu kremu.tik gelytes ant grietineles tirpsta jai ilgaiu pastovi.
akvilyte wau kokia lelyte,as irgi tokios noriu thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
as dar pasidariau pora extra formeliu telieka ismokti daryt gelytes doh.gif
user posted image

oho kiek privyniojai bigsmile.gif man drugelio reikia rolleyes.gif o kazin kaip spaudziasi? gi vistiek lankstosi
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 12, 15:14)
oho kiek privyniojai  bigsmile.gif man drugelio reikia  rolleyes.gif o kazin kaip spaudziasi? gi vistiek lankstosi

nesilanksto (as rasiau kad ir pasidariau) ax.gif .... tas pats kaip su imbieriniu sausainiu formelem, nuo lankstymosi ta jo forma sulaiko ax.gif

kas link samadielnu pricindalu, tai man tetis padare sirdutes formele, reiks isbandyt ax.gif
Atsakyti
Akvilyte- nuostabi Pelene. Kiekienos mazos mergaites svajone wub.gif
Atsakyti