na vat kol turiu laiko imesiu kaip pasidaryti krepselius keksiukams.kadangi jie biskis brangiai kainuoja uz 12apie 5-10 svaru,tad sugalvojau kaip padaryti paciai,grazu ir lengva.
reikes serveteliu popieriniu,ju manu visur yra prikti.(gal net keliu spalvu buna)
ishkerpame apskritima
atmatuojame kiek reikes keksiukui,mano keskiukas ima 4 apvalumus bet kirpau 5 nes klijuoti patogiau
klijavau lipnia juostele,bet manau kad galima ir klijais,juk jis nesilies su keksiuku.
vat cia matosi kur lipni juostele is isores
ir su keksiuku vidui beliko papuoshti
Genialu kas paprasta. Ačiū!!!
šaunus išradimas ir tortas puikus kaip last minute taškas com, labai dailu
JŪs man parodykite nors viename rusaičių forume va tokius barnius ir blevyzgas kaip pas mus...nu nemokam mes taip šnekėtis nors Tu ką...
JŪs man parodykite nors viename rusaičių forume va tokius barnius ir blevyzgas kaip pas mus...nu nemokam mes taip šnekėtis nors Tu ką...
Tšššššššššššššššš
QUOTE(Olesta @ 2011 01 12, 08:55)
šaunus išradimas ir tortas puikus kaip last minute taškas com, labai dailu
Lietuviai yra lietuviai... ko cia noret... rietis, pavydet ir dziaugtis kito nelaime
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 12, 09:06)
Lietuviai yra lietuviai... ko cia noret... rietis, pavydet ir dziaugtis kito nelaime
Lietuviais esame mes gimęęęęę bent kelioms temoms šį rytą tą patį pritaikyčiau, reikmenų temoj tris kartus rašiau sakinį ir tris kartus susilaikiau, tuščia to burnojimo, kažkaip nesinori taip pat atrodyti ... Cipciukas labai laiku iš čia išnešė puantus, aš tik dabar ją pradedu suprasti...
o as cia taip pagalvojau, kad nu gi baisiai grazu tie papuosti tortai, na bet kiek gi koloriju tie visi papuosimai ir taip jau labai koloringam geriui suteikia ojojojoj.... galvoju, kaip cia padarius, kad tuos tortus kept ir puost, bet nevalgyt
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 12, 00:35)
man reikia ir mergaitei kita savaite tortuka padaryt, kadangi igudziu mazai turiu , galvociau ka panasaus daryt o klausimelis, dengtas tortas grietinele?
nu labai subtilus ir laabai grazus
del pykciu nu va as ir paskaitau ir nesuprantu kam gi pyktis o pykstanciu yra ir ne tik naujokiu, bet aiskus dazniausiai kas uzbega ir dingsta.O jau patyrusios kepejeles, nu jus saunuoles o mes kas norim tikrai ismokti tai mokinsimes nesvarbu kiek tai truks, aiskus manau kam tikrai ta tema rupi yra perskaite senas temas ir ne karta( as ir tai dariau), sekama toliau tema kasdien, bet kol skaitai viskas aisku, bet daug ir uzsimirsta tehniniu dalyku, del to nepykit jai mes perklausinejam
QUOTE(Milux @ 2011 01 12, 11:03)
kol skaitai viskas aisku, bet daug ir uzsimirsta tehniniu dalyku, del to nepykit jai mes perklausinejam
o taip.pvz mano atmintis,tai padek dieve po nestumo kazkur ja pameciau temos perskaitytos,bet kai reikia kazka kepti,klausimu milijonas
Vaidulteee, aciu. Geras dalykas bus ateiciai
Palaikom pora dienu lieziuvius uz dantu ir neliks kabliuku ka nors rasyti. Liks tik daug tortu
Palaikom pora dienu lieziuvius uz dantu ir neliks kabliuku ka nors rasyti. Liks tik daug tortu