Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 11, 23:40)
man užtenka dviems tortams 23cm atrodo  g.gif  reikia pamatuoti jei reikia labai tiksliai  blush2.gif

Labai ąčiū už atsakymą 4u.gif , nereikia labai tiksliai, nes jai Jums užteko dviems 23cm tortukams, vadinasi man irgi užteks.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 11, 22:01)
che che.. gerai, kad ne Tavo, Olesta  ax.gif .

o dabar dar atidžiau pažėkit į šitą tortą. Jame yra klaida, nebent ten stringų raudonas lopelis matosi  lotuliukas.gif

taigi visi korsetų surišimai nuo bambos pamažu, seksualiai platėja į viršų. O šiam torte eina atvirkščiai. Dėl to ir atrodo, kad tai užpakalis kyšo iš po nėrinių.

man ir gryn uzpakaliukas biggrin.gif nu o del surisimu, gal truputi nescia tai ant pilvuko reikia taip nesuverzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 20:08)
user posted image
čia ne mano, bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta  blush2.gif  lotuliukas.gif o idėja nebloga  tongue.gif  Valentinkė gi artėja  wub.gif

nu ir as kokia minute bandziau suprasti ta torta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 11, 23:51)
nu ir as kokia minute bandziau suprasti ta torta  doh.gif

butu uzpakalis su stringais,eitu ne 2juosteles i sonus,o 1 per viduri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 11, 22:23)
hahaha, naitai, padarei ta pacia klaida kaip ir as - pagalvojai, kad cia uzpakalis.. o cia, pasirodo, krutine !  lotuliukas.gif

nu geras pagalvojot čia užpakalis, pradėjau naito komentarą skaityt ir nagrinėti, gal nebesuprantu kur krūtinė smile.gif bet aš teisingai supratau smile.gif liuks tortas smile.gif
Atsakyti
tortas last minute taskas com doh.gif
skambina man drauges dukrtytes vakar vakare sako ar galite musu mamai tortuka ishkepti,siurprizo.klausiu:kada?atsakymas rytoj doh.gif lotuliukas.gif
na vat ka spejau ta padariau ,dar prie torto kepiau keksiukus,nes jai jei labai patinka smile.gif
user posted image
user posted image
jai reikia po to ikelsiu kaip padaryti tuos poperiukus aplink keksiuksu,grazu,paprasta ir lengva smile.gif
a dar kalusymas o kur kitos kepejelios buriasi?jai nepaslaptis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 12, 00:35)
tortas last minute taskas com  doh.gif

Ojej wub.gif wub.gif , tiesiog genialu - paprasta, be galo gražu ir labai valgoma thumbup.gif
Atsakyti
Vaidulyteeee, labai liuks gavosi thumbup.gif ir butinai ikelk kaip padaryti tuos krepselius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 19:40)
až, arba skype, vistiek, tų patarimų niekas neskaito schmoll.gif
kai aš mokiausi kepti, perskaičiau beveik visas temas po n kartų, ir tik kai jau visai aklavietėj atsidurdavau, kreipdavausi pagalbos cool.gif

o dėlto, kad čia profės nesilanko... kad gyvatynas čia... ir tą erzeliną sukelia ne senbuvės, o naujokės su sliekų ieškojimu ne ten kur reikia verysad.gif čia visada buvo mielai priimamos norinčios išmokti, visada mielai visos patardavo ir padėdavo, bet atsiranda gi gyvačių, kurioms niekas neįtinka, ir tada tos,kurios turėtų kuruoti šią temą - išsilaksto verysad.gif
pritariu meduolytei - geriau bendrauti su tom, kurios yra nuoširdžios, kurių kritika konstruktyvi, o patarimai yra tikri patarimai - ne drabstymas purvais wub.gif

skaito skaito 4u.gif , ir aš skačiau, bet kuo daugiau skaičiau, tuo daugiau nežinau doh.gif
baikim ką, gyvenkim draugiškai, o tokių kam niekas neįtiks buvo ir bus, blush2.gif , labai norėtusi,kad senbuvės nepaliktų "pirmokų "ant ledo rolleyes.gif
QUOTE(meduolytee @ 2011 01 11, 20:12)
olialia koks biustas  smile.gif

galvojau ,kad ne biustas, bet pasirodo biustas biggrin.gif
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 11, 20:42)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

nebeskanu čia skaityt...

4u.gif padarykim, kad būtų skanu ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar nepazeisiu temos taisykliu (dar karta perskaiciau pirma puslapi smile.gif) bet radau interneto platybese idomiai papuosta torta, man labi grazus. Beda, neikertu kas noreta pavaizdouti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 12, 00:59)
Nezinau ar nepazeisiu temos taisykliu (dar karta perskaiciau pirma puslapi smile.gif) bet radau interneto platybese idomiai papuosta torta, man labi grazus. Beda, neikertu kas noreta pavaizdouti  g.gif

palei mane kazkokie alia krikstynu marskineliai ant totuko numesti (kiek zinau vakaruos megsta krikstynom daryti tokius alia marskinelius) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 12, 01:10)
palei mane kazkokie alia krikstynu marskineliai ant totuko numesti (kiek zinau vakaruos megsta krikstynom daryti tokius alia marskinelius) ax.gif

bigsmile.gif oi kokia faina ideja, deje neturiu tokiu irankiu, kad isbandyti unsure.gif
Atsakyti