Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

jei jau korsetas, tai man sitoks labiau patiktu
user posted image
toki noreciau kada nors padaryti
user posted image
arba sitoks
http://alternativeca...hp/cakes/belle/
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 20:17)
Kas gi ta pirma zinute skaito... biggrin.gif

skaito skaito,tik tarp tų ne į temą žinučių pasiklydau tarp temų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 21:17)
Kas gi ta pirma zinute skaito... biggrin.gif

as skaiciau tongue.gif pirma karta prabegom, o antra - pasigilinus ir visad vyrui aiskinu, kad tortai turi but skanus, o grazus privalo. Jis manim netiki, svarbu skanus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 20:08)
bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta 

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

nebeskanu čia skaityt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 sausio 2011 - 20:42

tai del kuokeliu pakartosiu klausima kur ju galima nusipirkti skirtu lelijom ar zibutem nes randu tik apvalius burbuliukus gal imesit kas nuoroda pati daryti nemoku o ir prisiruosti reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 22:08)
user posted image
čia ne mano, bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta 

che che.. gerai, kad ne Tavo, Olesta ax.gif .

o dabar dar atidžiau pažėkit į šitą tortą. Jame yra klaida, nebent ten stringų raudonas lopelis matosi lotuliukas.gif

taigi visi korsetų surišimai nuo bambos pamažu, seksualiai platėja į viršų. O šiam torte eina atvirkščiai. Dėl to ir atrodo, kad tai užpakalis kyšo iš po nėrinių.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 11, 21:01)
taigi visi korsetų surišimai nuo bambos pamažu, seksualiai platėja į viršų. O šiam torte eina atvirkščiai. Dėl to ir atrodo, kad tai užpakalis kyšo iš po nėrinių.

va šitą ir aš galvojau ir taip ir anaip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki merginos,

Turiu klausimėlį, kokio dydžio tortą galima apdengti su MMG mase kurios receptas duotas viršutinėje temoje?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 11, 21:01)
che che.. gerai, kad ne Tavo, Olesta  ax.gif .

o dabar dar atidžiau pažėkit į šitą tortą. Jame yra klaida, nebent ten stringų raudonas lopelis matosi  lotuliukas.gif

hahaha, naitai, padarei ta pacia klaida kaip ir as - pagalvojai, kad cia uzpakalis.. o cia, pasirodo, krutine ! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 19:40)
ačiū, dangiuk, už įvertinimą wub.gif alia bet tačiau... jei reikia patarimo kreipkis per až, arba skype, vistiek, tų patarimų niekas neskaito schmoll.gif

kai aš mokiausi kepti, perskaičiau beveik visas temas po n kartų, ir tik kai jau visai aklavietėj atsidurdavau, kreipdavausi pagalbos cool.gif

kad gyvatynas čia...

Mokėsiu susirast, kai prisireiks drinks_cheers.gif

Nu taip kai kada einama lengviausiu keliu drinks_cheers.gif

eik jau, eik jau - sliekų ferma geriausiu atveju cool.gif

Atsakyti
o jei po 2 vaikų gimdymo (.)(.) - baseto ausys, manai tie platėjantys šniūrai viršuj ką beparištų, čia kuo aukštyn, tuo suveržtyn, iki tiek kad vyzdžiai susiaurėtų lotuliukas.gif viskas čia ok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2011 01 11, 22:20)
Sveiki merginos,

Turiu klausimėlį, kokio dydžio tortą galima apdengti su MMG mase kurios receptas duotas viršutinėje temoje?

man užtenka dviems tortams 23cm atrodo g.gif reikia pamatuoti jei reikia labai tiksliai blush2.gif
Atsakyti