jei jau korsetas, tai man sitoks labiau patiktu
toki noreciau kada nors padaryti
arba sitoks
http://alternativeca...hp/cakes/belle/
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 20:17)
Kas gi ta pirma zinute skaito...
skaito skaito,tik tarp tų ne į temą žinučių pasiklydau tarp temų
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 21:17)
Kas gi ta pirma zinute skaito...
as skaiciau pirma karta prabegom, o antra - pasigilinus ir visad vyrui aiskinu, kad tortai turi but skanus, o grazus privalo. Jis manim netiki, svarbu skanus
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 20:08)
bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta
nebeskanu čia skaityt...
tai del kuokeliu pakartosiu klausima kur ju galima nusipirkti skirtu lelijom ar zibutem nes randu tik apvalius burbuliukus gal imesit kas nuoroda pati daryti nemoku o ir prisiruosti reik
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 22:08)
che che.. gerai, kad ne Tavo, Olesta .
o dabar dar atidžiau pažėkit į šitą tortą. Jame yra klaida, nebent ten stringų raudonas lopelis matosi
taigi visi korsetų surišimai nuo bambos pamažu, seksualiai platėja į viršų. O šiam torte eina atvirkščiai. Dėl to ir atrodo, kad tai užpakalis kyšo iš po nėrinių.
QUOTE(naitas @ 2011 01 11, 21:01)
taigi visi korsetų surišimai nuo bambos pamažu, seksualiai platėja į viršų. O šiam torte eina atvirkščiai. Dėl to ir atrodo, kad tai užpakalis kyšo iš po nėrinių.
va šitą ir aš galvojau ir taip ir anaip
Sveiki merginos,
Turiu klausimėlį, kokio dydžio tortą galima apdengti su MMG mase kurios receptas duotas viršutinėje temoje?
Turiu klausimėlį, kokio dydžio tortą galima apdengti su MMG mase kurios receptas duotas viršutinėje temoje?
QUOTE(naitas @ 2011 01 11, 21:01)
che che.. gerai, kad ne Tavo, Olesta .
o dabar dar atidžiau pažėkit į šitą tortą. Jame yra klaida, nebent ten stringų raudonas lopelis matosi
hahaha, naitai, padarei ta pacia klaida kaip ir as - pagalvojai, kad cia uzpakalis.. o cia, pasirodo, krutine !
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 19:40)
ačiū, dangiuk, už įvertinimą alia bet tačiau... jei reikia patarimo kreipkis per až, arba skype, vistiek, tų patarimų niekas neskaito
kai aš mokiausi kepti, perskaičiau beveik visas temas po n kartų, ir tik kai jau visai aklavietėj atsidurdavau, kreipdavausi pagalbos
kad gyvatynas čia...
kai aš mokiausi kepti, perskaičiau beveik visas temas po n kartų, ir tik kai jau visai aklavietėj atsidurdavau, kreipdavausi pagalbos
kad gyvatynas čia...
Mokėsiu susirast, kai prisireiks
Nu taip kai kada einama lengviausiu keliu
eik jau, eik jau - sliekų ferma geriausiu atveju
o jei po 2 vaikų gimdymo (.)(.) - baseto ausys, manai tie platėjantys šniūrai viršuj ką beparištų, čia kuo aukštyn, tuo suveržtyn, iki tiek kad vyzdžiai susiaurėtų viskas čia ok
QUOTE(Kastinga @ 2011 01 11, 22:20)
Sveiki merginos,
man užtenka dviems tortams 23cm atrodo reikia pamatuoti jei reikia labai tiksliai