Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 20:36)
Manot kita mase bus skaniau?  biggrin.gif ta pati cukraus pudra  lotuliukas.gif man asmeniskai skaniausia dengta grietinele, trupiniais arba sokoladu.

kazkodel tikejausi,kad bus skaniau biggrin.gif
as sasmeniskai irgi dauguma tortu dengciau sokoladu,bet papuosimas jau ne tas ax.gif
QUOTE(Bossi @ 2011 01 11, 20:39)
Mulatux, forume yra tema techniniai receptu dalykai ar panasiai, tai pirmam lape surasyta kiek ml atitinka gramu, kiek stiklineje, kiek saukste ir daug kitko.

jo?nesu macius tokios temos.reikes pasidairyti
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 20:40)
... kad gyvatynas čia...

oho kaip riebiai blink.gif
Atsakyti
ai tiek tos persigalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 11 sausio 2011 - 19:58
Ar jus baiksit cia rietis viena karta! Ateina kokia diena, ir bac, reikia pasikoliot viena kitai. Kaip velniu apsestos biggrin.gif Kas cia riebaus? Zodis gyvatynas? biggrin.gif Jus riebiai nenorekit isgirst geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 20:55)
Ar jus baiksit cia rietis viena karta! Ateina kokia diena, ir bac, reikia pasikoliot viena kitai. Kaip velniu apsestos biggrin.gif Kas cia riebaus? Zodis gyvatynas? biggrin.gif Jus riebiai nenorekit isgirst geriau  lotuliukas.gif

net i kalendoriu ilindau-nugi ne pilnatis dar biggrin.gif
o "riebiai" man tiesiog is Spyglio pasirode,nes zinau ja kiek kitokia rolleyes.gif
Atsakyti
dar nepilnatis atrodo doh.gif o jau kazkokios nesamones.... ir ne tin sioje temoje doh.gif
Atsakyti
user posted image
čia ne mano, bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta blush2.gif lotuliukas.gif o idėja nebloga tongue.gif Valentinkė gi artėja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 11 sausio 2011 - 20:09
Pritariu Spygliui thumbup.gif .

Aciu vienai super forumietei, kur vel subure saunias senbuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 11 sausio 2011 - 20:12
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 20:08)
čia ne mano, bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta  blush2.gif  lotuliukas.gif o idėja nebloga  tongue.gif  Valentinkė gi artėja  wub.gif

čia krūtinė ar rūra lotuliukas.gif lotuliukas.gif man su mažium klausimas pakilo blush2.gif

čia kaip puošti techniniai klausimai ar įdėjoms?
įdomu kokius Valentinui darysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 20:08)
user posted image
čia ne mano, bet man čia toj temoj paveiksliukų trūksta  blush2.gif  lotuliukas.gif o idėja nebloga  tongue.gif  Valentinkė gi artėja  wub.gif

olialia koks biustas smile.gif
Atsakyti
Man Valentino diena - eiline diena biggrin.gif nesiruosiu jokiu tortu daryt savo seimai biggrin.gif meiles diena pas mus - kiekviena diena tongue.gif
Atsakyti
šita tema mano supratimu turėtų būti techninėms subtilybėms, naujų papuošimų įdėjų platinimui, na jos esmė pirmoje temos žinutėje labai išsamiai parašyta yra...jeigu ieškote papuošimų idėjos, tam yra SOS tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 20:13)
šita tema mano supratimu turėtų būti techninėms subtilybėms, naujų papuošimų įdėjų platinimui, na jos esmė pirmoje temos žinutėje labai išsamiai parašyta yra...jeigu ieškote papuošimų idėjos, tam yra SOS tema  4u.gif

Kas gi ta pirma zinute skaito... biggrin.gif
Atsakyti