Laba diena,Su Naujais metais visas kepėjėles!Lai šie metai būna geresni,šiltesni,darbingesni,turtingesni meile,nuoširdumu,gerumu,sveikata ir laime!
Turiu kelis tortukus nieko ypatingo,bet kai nekeliat nei viena,tai galvoju sumesiu aš
Negriukas,grietinėlė,vyšnios,likerismšokoladinis glaistas ir cukrinės masės figūrėlės.
Ia.-rafaelo,IIa.-vaisinis. šokoladinis glaistas,pastilažinės snaigės ir raidės.
Labai atsiprašau už klaidas,kad netilo į vieną eilutę žodis,bet negi man jį reikėjo nukąsti...perkėliau skiemenimis ir visi suprato,kad ten parašyta.
Medaus tortukas,dengtas cukrine mase;
Rafaleo,paprastutis...
Jogurtinis su vaisiais.puoštas grietinėle,tik kažkodėl pasileido ji man ir dzibukai nedailiai atrodė.
Medaus tortukas,šokoladinės rožės ir cukrinė masė.Nelanai vykęs mano nuomone,sutrūkinėjo cukrinė masė,tai toks,suskirdęs,kaip nuo sausros gavosi....
Medaus tortas,cukrinė masė,pastilažinės gėlytės ir raidės.
Medaus tortas,trupinukai,šokoladas,cukrinės masės kaklaraištis.
Jogurtinis su varške,persikais ir vyšniom."Šarlot" kremo žolytė, marcipaninis meškius.
Medaus tortukas,cukrinė masė,cukrinės masės Tomas,šarlot kremo žolytė.
Na va...viskas Atsiduodu Jūsų teismui
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 19:07)
Cukrus atitinka gramai mililitrus.. na tiek kiek gramu, tiek mililitru.
labai aciu.ryt bandysiu beze gamintis
QUOTE(red69 @ 2011 01 11, 19:17)
Turiu kelis tortukus nieko ypatingo,bet kai nekeliat nei viena,tai galvoju sumesiu aš
kaip graziai pasidarbuota
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 17:31)
čia tuoj visos išsilakstys, tai žemė ne tikra, tai šaknys neauga ant tortų, tai tonas ne tas, tai atsakymas nelaiku, kažkaip siaurai čia paliko
sutinku Olestut , geriau rinktis ten , kur taves laukia ar ne? kur tavo darbeliais, patarimais dziagiasi, kur draugiskai elgiasi
QUOTE(meduolytee @ 2011 01 11, 18:30)
sutinku Olestut , geriau rinktis ten , kur taves laukia ar ne? kur tavo darbeliais, patarimais dziagiasi, kur draugiskai elgiasi
nurodykit tą vietą,nes jaučiu,kad žinot kur visos pasidėjo
red69 seilės net susikaupė
QUOTE(red69 @ 2011 01 11, 18:17)
Laba diena,Su Naujais metais visas kepėjėles!Lai šie metai būna geresni,šiltesni,darbingesni,turtingesni meile,nuoširdumu,gerumu,sveikata ir laime!
Negriukas,grietinėlė,vyšnios,likerismšokoladinis glaistas ir cukrinės masės figūrėlės.
Labai atsiprašau už klaidas,kad netilo į vieną eilutę žodis,bet negi man jį reikėjo nukąsti...perkėliau skiemenimis ir visi suprato,kad ten parašyta.
Rafaleo,paprastutis...
Jogurtinis su vaisiais.puoštas grietinėle,tik kažkodėl pasileido ji man ir dzibukai nedailiai atrodė.
Medaus tortukas,šokoladinės rožės ir cukrinė masė.Nelanai vykęs mano nuomone,sutrūkinėjo cukrinė masė,tai toks,suskirdęs,kaip nuo sausros gavosi....
Jogurtinis su varške,persikais ir vyšniom."Šarlot" kremo žolytė, marcipaninis meškius.
Rafaleo,paprastutis...
nu saunuole, desimt balu
red69 seilės net susikaupė
[/quote]
QUOTE(meduolytee @ 2011 01 11, 17:35)
nu saunuole, desimt balu
Ačiū,merginos
tiesa,kiek matau,dauguma tortu dengia mmg arba kokia sokoladine mase,beze... o yra kas dengiat cipciuko cukrine mase? kaip ji? tiek man,tiek vyrui mmg visgi ne itin patinka mastau bandyti kazka kita
va cia tai padirbeta is sirdies. Liuks red69
QUOTE(mulatux @ 2011 01 11, 20:14)
tiesa,kiek matau,dauguma tortu dengia mmg arba kokia sokoladine mase,beze... o yra kas dengiat cipciuko cukrine mase? kaip ji? tiek man,tiek vyrui mmg visgi ne itin patinka mastau bandyti kazka kita
cipciuko mase bent jau man per daug trapi, as nuo jos pradejau, zinok mmg geriau, tik tu nepabijok rugsteles ideti truputi, ases, kiek zinau dar ir aromto biski deda ai dar man visai patiko kai gliukozes pritrukau sirupa virti tiesiog is cukraus, ten jau rugsteles privalu deti, kad sirupas nesusoktu i kristaliukus. netycia as mase net tokia kremine spalva padaziau pirma kart darydama su cukraus sirupu, tiesiog ta sirupa ilgiau pakaitinau ir jis man oranzinis sviesiai pasidare, tai ir mase tokia grazi buvo
QUOTE(mulatux @ 2011 01 11, 19:14)
Manot kita mase bus skaniau? ta pati cukraus pudra man asmeniskai skaniausia dengta grietinele, trupiniais arba sokoladu.
red69 tikrai 10 balu
Mulatux, forume yra tema techniniai receptu dalykai ar panasiai, tai pirmam lape surasyta kiek ml atitinka gramu, kiek stiklineje, kiek saukste ir daug kitko.
Baikim apie ta super grazu vestuvini torta, ten gi as pirma leptelejau apie orchidejas. Nieko blogo nenorejau, o kose kokia uzviriau. Vis geda isgirdus
As gavau atsakymus i visus savo klausimus jei ne sitoj, ta bendroje temoje ir tikrai labai padejo. O kad nesigauna superiniai, tai nenuostabu. Ir kaire, ir pradzia
Mulatux, forume yra tema techniniai receptu dalykai ar panasiai, tai pirmam lape surasyta kiek ml atitinka gramu, kiek stiklineje, kiek saukste ir daug kitko.
Baikim apie ta super grazu vestuvini torta, ten gi as pirma leptelejau apie orchidejas. Nieko blogo nenorejau, o kose kokia uzviriau. Vis geda isgirdus
As gavau atsakymus i visus savo klausimus jei ne sitoj, ta bendroje temoje ir tikrai labai padejo. O kad nesigauna superiniai, tai nenuostabu. Ir kaire, ir pradzia
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 11, 19:15)
ačiū, dangiuk, už įvertinimą alia bet tačiau... jei reikia patarimo kreipkis per až, arba skype, vistiek, tų patarimų niekas neskaito
kai aš mokiausi kepti, perskaičiau beveik visas temas po n kartų, ir tik kai jau visai aklavietėj atsidurdavau, kreipdavausi pagalbos o dabar tai vienoj tai kitoj temoj pastebiu, kad ateina naujokė (nieko nenoriu įžeist, gink dieve), ir klausia to klausimo, apie kurį buvo kalbėta 10 lapų atgal. ir taip kiekvienoj temoj vis kartojasi tie patys klausimai. tai kokia prasmė rašyti viešai, jei tą atsakymą perskaitys tik tas vienas klausiantis asmuo
o dėlto, kad čia profės nesilanko... kad gyvatynas čia... ir tą erzeliną sukelia ne senbuvės, o naujokės su sliekų ieškojimu ne ten kur reikia čia visada buvo mielai priimamos norinčios išmokti, visada mielai visos patardavo ir padėdavo, bet atsiranda gi gyvačių, kurioms niekas neįtinka, ir tada tos,kurios turėtų kuruoti šią temą - išsilaksto
pritariu meduolytei - geriau bendrauti su tom, kurios yra nuoširdžios, kurių kritika konstruktyvi, o patarimai yra tikri patarimai - ne drabstymas purvais