Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bossi @ 2011 01 11, 16:44)
blush2.gif na bukim, bet gali. Ar manot, kad nuo kaledu iki vakar mano seima negalejo suvalgyti 5 tortu  blush2.gif tai jei sukelia per metus gaunasi ir daugiau. As dabar mokausi ir kepu visiems kas papraso  blush2.gif o praso ir vyro sesuo, ir sesuras ir pusesere. tai jau ka komercija?

aš nemanau nieko mirksiukas.gif , na jei labai leisiuosi į diskusija tai čia taip ir susikivirčyti galima . Yra forumo taisyklės, jų reikia laikytis. galimybė pasipuikuoti yra profilyje skiltis jūsų asmeninis puslapis, bet mes visi norime elgtis kaip mums patogu. Na negalima tai negalima,o šiame skyrelyje noriu lankytis kaip narė, kuri nemoka , bet stengiasi kepti tortus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 11, 17:48)
aš nemanau nieko  mirksiukas.gif , na jei labai leisiuosi į diskusija tai čia taip ir susikivirčyti galima . Yra forumo taisyklės, jų reikia laikytis. galimybė pasipuikuoti yra profilyje skiltis jūsų asmeninis puslapis, bet mes visi norime elgtis kaip mums patogu. Na negalima tai negalima,o šiame skyrelyje noriu lankytis kaip narė, kuri nemoka , bet stengiasi kepti tortus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
Na kepam , puosiam ir plepam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 11, 17:41)
O , profių lankosi ir ne viena  thumbup.gif  padaliir patarimųna, ir savo šedevrų parodo,

prašom parodyti kur ir kada jos patarimais dalinosi ir savo tortus rodė???? bigsmile.gif visos išsilakstė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 11, 11:49)

trint netrinsiu ispejimo....tiesiog rodysiuos kitur ir tiek

O kur ax.gif
Atsakyti
čia tuoj visos išsilakstys, tai žemė ne tikra, tai šaknys neauga ant tortų, tai tonas ne tas, tai atsakymas nelaiku, kažkaip siaurai čia paliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 18:31)
čia tuoj visos išsilakstys, tai žemė ne tikra, tai šaknys neauga ant tortų, tai tonas ne tas, tai atsakymas nelaiku, kažkaip siaurai čia paliko  verysad.gif

drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
kažkaip nerimstat ir į atlapus puolat .....man nesinori aiškintis prieš jus ar ką kitą, negalima tai negalima, 4u.gif
na perėjau per šią temą , radau savo favoričių pasisakymus mielai dalinasi patarimais , ačiū Jums ,gaila Cypciuko , kad neapsilanko blush2.gif
QUOTE(kirbe @ 2011 01 07, 19:03)
na tikiu ,kad nesupyks,nes nuodeme butu slepti toky torta nuo musu akiu...... mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2011 01 07, 20:44)
ne, ne taip. Tiesiog reikia DARYTI. Ir viskas. Tada ateis patirtis.
topsecret.gif Ne visi vestuviniai tortai privalo būti kataloginiai. Gi ne visiems reikia piarinio torto.

QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 13:39)
viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu wub.gif ir tikroviška  4u.gif  šaunuolė, kad stengiesi  4u.gif

QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 13:43)
Sveikos,

Donra - labai, labai...  thumbup.gif

O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.
Snickersas ir MMG.
user posted image

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 09, 12:53)
geras  biggrin.gif  manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros  biggrin.gif  baisiai norėčiau tokį padaryt  biggrin.gif

viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas  ax.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 01 10, 23:00)
marcipanas lengviau kočiojasi jei jį kočioji tarp dviejų kepimo popieriaus lapų, arba dedi gabaliuką marcipano ant lapo ir užlenki kitą to paties lapo kampą pridengiant marcipaną, paimti ir pakočioti, lapą nukeli, o marcipanas lieka lygus ir plonas  4u.gif
maniškiai  g.gif  maniškių tiek tėra ir jokių naujovių neiškepiau, kad verta būtų čia dėt  blush2.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 17:24)
prašom parodyti kur ir kada jos patarimais dalinosi ir savo tortus rodė???? bigsmile.gif  visos išsilakstė smile.gif

o ,kad tortų mažiau rodo forumas nekaltas, tas neuždrausta , jos matyt pačios taip nusprendė, bet savo patarimų nešykšti, Olesta neapsikentusi mano klausimų net až parašė su išsamiais paaiškinimais blush2.gif , todėl nepaverskim turgumi šios temos ir nepulkim "ne po delu" ok, mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 17:31)
čia tuoj visos išsilakstys, tai žemė ne tikra, tai šaknys neauga ant tortų, tai tonas ne tas, tai atsakymas nelaiku, kažkaip siaurai čia paliko  verysad.gif

sutinku, bet ar ne mes pačios kaltos, kad jau bendrauti nebemokam, o tik priekaištauti 4u.gif

o šaknys turi augti ant žemės , o kaip kitai umn.gif: tortas be šaknų ne tortas lotuliukas.gif
Papildyta:
va ir Jolka apačioj matau ax.gif , apsilanko ir mūsų profės thumbup.gif
Atsakyti
kai pora psl atgal nėra profių tortų tai nors lepioškę ne taip baisu dėti lotuliukas.gif
Atsakyti
bukit zmones biggrin.gif kasnors parasykit ar 100gr cukraus atitinka mazdaug 50ml/4sriubinius saukstus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 11, 18:06)
bukit zmones  biggrin.gif  kasnors parasykit ar 100gr cukraus atitinka mazdaug 50ml/4sriubinius saukstus?  ax.gif

Cukrus atitinka gramai mililitrus.. na tiek kiek gramu, tiek mililitru.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 01 11, 16:07)
merginos nezadat atnaujinti savo piosybos irankiu ar papildyt ax.gif . Mielai prisideciau ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif blush2.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 11, 16:41)
  Na būkim biednos , bet teisingos jei paraše  tobuli darbai ir tortų maždaug apie 60 ir daugiau natūralu,kad viena šeima tiek suvalgyti nelabai gali  biggrin.gif .

Nu mažu ne vienu prisėdimu lapnojo? mirksiukas.gif

QUOTE(Bossi @ 2011 01 11, 16:44)
tai jei sukelia per metus gaunasi ir daugiau.

drinks_cheers.gif be to, man, pvz, labai lietuviškai buvo smagu pamatyti kažkada įlindus į Olestos darbus, kad jos pirmieji ne daug gražesni už mano pirmuosius.... matai, kaip žmogus tobulėja, atranda savo stilių drinks_cheers.gif

O dėl komercijos - remiantis skaičiaus logika tada ir iš forumo pvz naujametinius tortus trint reikėtų, nes viena šeima tiekos neva suvalgyt negali....
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 17:24)
prašom parodyti kur ir kada jos patarimais dalinosi ir savo tortus rodė???? bigsmile.gif  visos išsilakstė smile.gif

cit tik, pati jau pasiekei tiek, kad kitas pamokyt gali mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 17:31)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti