kažkaip nerimstat ir į atlapus puolat .....man nesinori aiškintis prieš jus ar ką kitą, negalima tai negalima,
na perėjau per šią temą , radau savo favoričių pasisakymus mielai dalinasi patarimais , ačiū Jums ,gaila Cypciuko , kad neapsilanko
QUOTE(kirbe @ 2011 01 07, 19:03)
na tikiu ,kad nesupyks,nes nuodeme butu slepti toky torta nuo musu akiu......
QUOTE(naitas @ 2011 01 07, 20:44)
ne, ne taip. Tiesiog reikia DARYTI. Ir viskas. Tada ateis patirtis.
Ne visi vestuviniai tortai privalo būti kataloginiai. Gi ne visiems reikia
piarinio torto.
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 13:39)
viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu
ir tikroviška
šaunuolė, kad stengiesi
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 13:43)
Sveikos,
Donra - labai, labai...
O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.
Snickersas ir MMG.
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 09, 12:53)
geras
manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros
baisiai norėčiau tokį padaryt
viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas
QUOTE(Olesta @ 2011 01 10, 23:00)
marcipanas lengviau kočiojasi jei jį kočioji tarp dviejų kepimo popieriaus lapų, arba dedi gabaliuką marcipano ant lapo ir užlenki kitą to paties lapo kampą pridengiant marcipaną, paimti ir pakočioti, lapą nukeli, o marcipanas lieka lygus ir plonas
maniškiai
maniškių tiek tėra ir jokių naujovių neiškepiau, kad verta būtų čia dėt
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 11, 17:24)
prašom parodyti kur ir kada jos patarimais dalinosi ir savo tortus rodė????
visos išsilakstė
o ,kad tortų mažiau rodo forumas nekaltas, tas neuždrausta , jos matyt pačios taip nusprendė, bet savo patarimų nešykšti, Olesta neapsikentusi mano klausimų net až parašė su išsamiais paaiškinimais
, todėl nepaverskim turgumi šios temos ir nepulkim "ne po delu" ok,
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 17:31)
čia tuoj visos išsilakstys, tai žemė ne tikra, tai šaknys neauga ant tortų, tai tonas ne tas, tai atsakymas nelaiku, kažkaip siaurai čia paliko
sutinku, bet ar ne mes pačios kaltos, kad jau bendrauti nebemokam, o tik priekaištauti
o šaknys turi augti ant žemės , o kaip kitai
: tortas be šaknų ne tortas
Papildyta:
va ir Jolka apačioj matau
, apsilanko ir mūsų profės