Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Laba ryta gal galit pasakyti ar yra kuokeliu pirkti butent lelijom ar zibutem nes as kazkaip randu tik burbuliukus i viduri.imeskit nuoroda jei kas zino
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 11, 02:06)
Milux,jai tu darysi gelytes is to icingo tai nedek i saldytuva,padek taip kur kambari sausai,jos tau suketes jau kita diena ir laikys forma thumbup.gif
o del tu milteliu tai pirkau TYLO powder spec tortu parduptuveje parekomendavo vietoj gum tragacanth,sake daro ta pati darba.
tai jo iberiu mazduag 1 a sauksteli i 250gr mases ir tada kociajsi labai labai plonai ir kai darau gelytes lapelius galima iki permatamumo padaryti.na super ir daiktas.
stebukliukas13 grazus abu tortukai,saunuole mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif reiks pabandyti taip, ir tu milteliu reiks nusipirkt isbandyt jau uzmaciau kur galesiu ju isigyti
Atsakyti
nu jo komercija nereali doh.gif idomu tik kas cia taip nusprende doh.gif

ten buvo internetinis albumas su tortu nuotraukom.......

na bet supratau, kodel kai kuriu profiu cia nebera doh.gif

trint netrinsiu ispejimo....tiesiog rodysiuos kitur ir tiek
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 11, 10:49)
na bet supratau, kodel kai kuriu profiu cia nebera doh.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif būtent dėl to sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 11 sausio 2011 - 12:14
Sveiki,gal kas turit uzsipirke gum tragacanth ir galetumete truputi perleist ax.gif
Atsakyti
As cia ne visai i tema, bet....

DONDRAI - auksiniu ranku turetojai noriu palinketi labai geru metu JUBILIEJAUS PROGA 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rueta @ 2011 01 11, 09:59)
Laba ryta gal galit pasakyti ar yra kuokeliu pirkti butent lelijom ar zibutem nes as kazkaip randu tik burbuliukus i viduri.imeskit nuoroda jei kas zino

nzn ir as kur ju butu gauti, bet ant tu kuokeliu uzdedu truputeli masytes cukrynes ir suformuoju a"la kuokelius lelijom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2011 01 11, 12:10)

as irgi sutinku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Retai cia vaidenasi superiniai auksarankiu tortai tongue.gif
Atsakyti
merginos nezadat atnaujinti savo piosybos irankiu ar papildyt ax.gif . Mielai prisideciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 11, 11:49)
trint netrinsiu ispejimo....tiesiog rodysiuos kitur ir tiek

pasisakyk kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 11, 10:49)
nu jo komercija nereali doh.gif  idomu tik kas cia taip nusprende doh.gif

ten buvo internetinis albumas su tortu nuotraukom.......

mano supratimu, komercija būtų, jei būtų su kainomis g.gif

Maniškį irgi padabino panašus užrašas, nors buvau susikėlus šimtalapius, mezginius, t.y. viską, kuo gyvenu, be jokio siekio siūlyt ir parduot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 01 11, 13:10)

doh.gif kuo toliau tuo labiau seimininkai sau leidzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ju teise oant koki 100 lt max per menesi daryti ka nori cool.gif as ir savo svetaineje seimininkauju lotuliukas.gif

Kuokie dar kuokeliai, kokie gum tralialia, kokie irankiai lotuliukas.gif schmoll.gif negalima sitoje temoje, cia bus komercija lotuliukas.gif
Atsakyti
įsiterpsiu,kad nebūtų improvizacijų, maistu prekiauti forume draudžiama tą turbūt visos žinot, ir žinot dėl ko Rasma jau viską paaiškino, tai nesikartosiu . Na būkim biednos , bet teisingos jei paraše tobuli darbai ir tortų maždaug apie 60 ir daugiau natūralu,kad viena šeima tiek suvalgyti nelabai gali biggrin.gif . Toliau, jei norite turėti albumą su savo dirbiniais, tai kelkit į profilį, bet va svarbu paburnoti, ir vis tie paraše laikyti ax.gif O , profių lankosi ir ne viena thumbup.gif ir patarimų padalina, ir savo šedevrų parodo, Ačiū joms, nes ir aš su abiem kairėm rankom pradėjau kepti tortus, nors pastaruoju metu tik trupinukai man geriausia išeina lotuliukas.gif , todėl savo keverzonių ne tik nelaikau paraše, bet ir į profilį nekeliu, nes man dėl jų dar nėra ko girtis .
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 11, 17:41)
Na būkim biednos , bet teisingos jei profilyje tobuli darbai ir tortų maždaug apie 60 ir daugiau natūralu,kad viena šeima tiek suvalgyti nelabai gali  :

blush2.gif na bukim, bet gali. Ar manot, kad nuo kaledu iki vakar mano seima negalejo suvalgyti 5 tortu blush2.gif tai jei sukelia per metus gaunasi ir daugiau. As dabar mokausi ir kepu visiems kas papraso blush2.gif o praso ir vyro sesuo, ir sesuras ir pusesere. tai jau ka komercija?
Atsakyti