Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2011 01 10, 12:51)
o tu kur gyveni?

Airijoj
Atsakyti
klausykit,ka darau netaip..? uzdengus torta mmg,apkamšant apacia,man visada siektiek islenda šarlote.ar perdaug stengiuosi mase pakišti,ar šarlotė mano bloga ar dar kas?
Atsakyti
pazystamas i Airija veza Klaipedos duona-tai uz kepaliuka gauna 10eu smile.gif tai bent kainos doh.gif
Atsakyti
Labas visoms tortu puosejoms. Megstu kepti tortus tik nemoku ju puoste,todel siais metais uzsibreziau tiksla tai ismokti. jau antra savaite studijuoju jusu pasisakymus ir groziuosi tortais. Gal but daug ko ismokau teoriskai,bet atejo laikas bandyt ir praktiskai. todel turiu klausima: kepu meduti noriu padengti ji isingu, ar virsutini lapa uztepti grietine ir pabarstyti trupiniais tada deti isinga ar netepti ( nes skaiciau jog isingas gali tirpti nuo dregmes ( jei netepti kaip tada su sonais,nes juk siek tiek grietines prabega) o gal as visai netinkama puosimo buda renkuosi??? Aciu
Atsakyti
nu nezinau koks kvailys moka uz ta duona tokius pinigus blink.gif , parduotuveje gali nusipirkt sv. keptos uz 2.5euro, o kitiem jai ka siuncia artimieji tai i siuntinuka ideda.
Ai bet cia jau ne i tema, persiprasau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tortai superiniai,aš dabar valentino dienai kažkokį naminį norėčiau pasigaminti ax.gif

čia mano Naujametinis ax.gif net gėda tai tik nuorodas sudėsiu blush2.gif
Rafaelo svajonė
grožio jokio,bet koks skonis wub.gif

QUOTE(keno @ 2011 01 10, 12:36)
pazystamas i Airija veza Klaipedos duona-tai uz kepaliuka gauna 10eu smile.gif tai bent kainos doh.gif

gal 10lt,ne E g.gif
Atsakyti
sveiki DONRA , labai grazus jusu tortas.gal darote pagal uzsakymus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linava911: 10 sausio 2011 - 13:32
QUOTE(*M* @ 2011 01 10, 14:23)
tortai superiniai,aš dabar valentino dienai kažkokį naminį norėčiau pasigaminti  ax.gif

čia mano Naujametinis ax.gif net gėda tai tik nuorodas sudėsiu  blush2.gif
Rafaelo svajonė
grožio jokio,bet koks skonis  wub.gif
gal 10lt,ne E  g.gif

galejai ir ikelti, labai skaniai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
nu,tikrau nepersiklausiau biggrin.gif sake,kad 10 euru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 10, 13:40)
galejai ir ikelti, labai skaniai atrodo biggrin.gif

tik žinot kokią klaidą padariau jį darydama blush2.gif kai padariau perskaičiau dar sykį receptą ir žiū blink.gif grietinėlės reikėjo,o aš grietinę dėjau doh.gif tai jaučiu nuo grietinėlės dar puresnis būtų buvęs bigsmile.gif ir sulaistymui apie pusę litro man tikrai nereikėjo schmoll.gif stiklinė max g.gif
bet jaučiu aš čia ne toj temoj išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Olestos varskinis gaivumelis(be zeliuku.su persikais)
mmg,aisingas
user posted image user posted image
Atsakyti
*M* toks grazus reikejo deti fotke, o ne nuoroda thumbup.gif:
Atsakyti