Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

aha, pažiūrėjau, taiko 45 proc iki sausio 30 d.

gal žinai, ar jie priima spausdinti iš sukarpytų juostų ir nekelia kainos? ir kaip vyksta žymėjimas kurias foto daryti? aš tai primityviai ant sliverio pažymėjau kadro nr ties tuo kadru, kurį noriu padaryti.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 01 25, 08:43)
aha, pažiūrėjau, taiko 45 proc iki sausio 30 d.

gal žinai, ar jie priima spausdinti iš sukarpytų juostų ir nekelia kainos? ir kaip vyksta žymėjimas kurias foto daryti? aš tai primityviai ant sliverio pažymėjau kadro nr ties tuo kadru, kurį noriu padaryti.

man rodos jie spausdina iš visko nekeldami kainos. ant sliverio pažymėjus jiems tinka.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 01 24, 19:44)
ko tau tas ps vis taip svarbu?

smile.gif mes su drauge randam graziu nuotrauku ir aiskinames kaip padaryta mirksiukas.gif Todel ir aiskinuosi, kas kaip daro nuotraukas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Rico, gavau tavo juostelę mirksiukas.gif
Tai dabar turėsiu skubėti pabaigti kelis fotike esančius kitos juostelės kadrus, ir neužtempiant per ilgai griebsiu tavąją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 01 25, 15:38)
Rico, gavau tavo juostelę  mirksiukas.gif
Tai dabar turėsiu skubėti pabaigti kelis fotike esančius kitos juostelės kadrus, ir neužtempiant per ilgai griebsiu tavąją  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Jau norejau klausti ar neatejo, ilgiau sikart ejo ax.gif

Atsakyti
kur perkat skaidriu remelius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 25, 14:56)
smile.gif mes su drauge randam graziu nuotrauku ir aiskinames kaip padaryta  mirksiukas.gif Todel ir aiskinuosi, kas kaip daro nuotraukas  ax.gif  4u.gif

ir kokios isvados? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 01 26, 11:20)
kur perkat skaidriu remelius? smile.gif

štai kur klausimas.... ebejui pirkau kartą, dabar juozapavičiaus g. užsakiau prieš naujuosius. laukiu. tik nebandyk pasielgti kaip su vonelėmis iš zdančiaus kromelio mirksiukas.gif aš 200 vnt užsakiau, jei daugiau neatveš - pasidalinsiu iki kito užsakymo.
Atsakyti
biggrin.gif tu juos rezervuok normaliai ir ne del manes jaudinkis, o del paties kromelio, kad kitiems neprastumtu smile.gif
p.s. ryskalai taves laukia ir verkia smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 01 26, 13:05)
štai kur klausimas.... ebejui pirkau kartą, dabar juozapavičiaus g. užsakiau prieš naujuosius. laukiu. tik nebandyk pasielgti kaip su vonelėmis iš zdančiaus kromelio mirksiukas.gif  aš 200 vnt užsakiau, jei daugiau neatveš - pasidalinsiu iki kito užsakymo.

Atsakyti
o, klausimą turiu. Juozapavičiaus g. chemiją parduoda? konrečiai domina fiksažas.
tingiu iki fototechnikos trenktis.
Atsakyti
andriuška, duok savo blog'o pilną srautą, o ne įžangą, plyyyyz smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 01 26, 12:15)
biggrin.gif tu juos rezervuok normaliai ir ne del manes jaudinkis, o del paties kromelio, kad kitiems neprastumtu smile.gif
[

buvau kromelyje. užsakė 500 vnt, tai kad mumi užteks. dar kartą primygtinai paprašiau, kad paskambintų, kai tik gaus. laukia šią ir kitą savaitę prekių. mažu atveš. tau kiek paimti? dar dėl skaidirų. sillwio ryškinosi cewe 7 juostas, nežinau ar spėjo jas apžiūrėti ir ar turi pastabų. bet išryškino gal per savaitę su trupučiu ir juostos kaina 8,99 Lt. tai kad kas dar nemėgino skaidrės, tai rekomenduoju. tiesa reiks luktelėti kol juozapavičiaus kromelis užsiveš, bo šiandien matyt paskutinę paėmiau (sensia už 12 lt).
ryškalus pamenu. vat kai važiuosiu rėmelių paimti, tai pervažiuosiu į kitą krantą ir atlėksiu iki tavęs, jei palauksi dar kažkiek. jei rėmeliai neatkeliaus pe kitą savaitę, tai pažadu, kad atvažiuosiu.

QUOTE(sayonara @ 2011 01 26, 12:17)
o, klausimą turiu. Juozapavičiaus g. chemiją parduoda? konrečiai domina fiksažas.
tingiu iki fototechnikos trenktis.

ne. chemijos ten niekuomet nebuvo (bent jau nuo mano lankymosi pradžios). fiksažo varyk į zdančiaus kromelį (bet pastatyti ten a/m be šansų), arba rašyk Doviliui į fotofanus ir tarkis. juk centre esi, gal jis važiuos pro šalį ir pametės fiksažo. tuo pačiu gal juostelėm susigundysi.

dėl blogo nelabai supratau, bet šiandien kažką ten meistravau blink.gif , tai bandysiu atmeistrauti atgal.
Papildyta:
dabar gerai?
Atsakyti