Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2011 04 27, 21:28)
Tiesa, gal kas zinote vilniuje kokia zalia vietele? Kad butu medziai lapuociai, vanduo, zolyte. Taip tik atrodo kad visur aplink to pilna. O issitrauki aparata ir ner i ka nukreipti.

Belmonto parkas po skardziu biggrin.gif lavoniniu varliu keliu tikrai bus. Um Kernaveje zinau, bet ne Vln. Aj, cia pas mus uzmaciau sunis vedziojant labai jauku keliuka Verkiu parke kur dar pagalvojau, kad prie tinkamo rytinio apsvietimo dailiai fotkintusi smile.gif ir su vandeniu ir su kazkiek lapuociu, tik zolyte um db tokia erketa smile.gif

Atsakyti
Apie belmonta galvojau. Ten dar obelu sodas toks idomus. O po skardziu tai prie puskoriu atodangos? Is virsaus ta prasme ar palei upeli? Verkiu parkas man irgi netoli. Kiek giliau nuo kryziu kelio prie cidrono upelio yra kazkas. Bet miske dar itariu nezalia. Ten daubos tamsios. Be lapu ir netenka daug zavesio.
Atsakyti
sveiki smile.gif

chemija? g.gif visoj juostoj tu demiu

user posted image

is nepaminetu zaliu vietu:
Valakampiai
Zalieji ezerai
Markuciu parkas
Verkiu parkas is ivairiu galu (nuo Baltupiu, nuo Santaru, ir upe yra)

Atsakyti
Kur ryskinai? Labiausiai panasu i chemijos problemas, o jos buna ten, kur mazas ryskinimo apkrovimas arba nepatyre operatoriai ko nors nepadaro ar laiku nepakeicia. Man karta fabuose mazam minilabe apderge nuosedom visa juostele, bet taip, kad jokiu shopu nepataisytum.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 28, 06:17)
Kur ryskinai? Labiausiai panasu i chemijos problemas, o jos buna ten, kur mazas ryskinimo apkrovimas arba nepatyre operatoriai ko nors nepadaro ar laiku nepakeicia. Man karta fabuose mazam minilabe apderge nuosedom visa juostele, bet taip, kad jokiu shopu nepataisytum.

jau grįžai? smile.gif
paskaičiau blog'ą apie žolę. tą tikrą, kuri ant žemės, jei supranti, apie ką aš lotuliukas.gif

ši tema baiginėjasi, atidariau iš anksto naują su naudingomis nuorodomis, tai per kelias minutes dar galit rašyt čia, kuo papildyt. jei ne - kitoje temoje pildysim 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=730237
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 balandžio 2011 - 07:30
http://www.flickr.co...ina_petrosiene/
sudėjau atostogų foto, kam buvo įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 27, 22:30)
Apie belmonta galvojau. Ten dar obelu sodas toks idomus. O po skardziu tai prie puskoriu atodangos? Is virsaus ta prasme ar palei upeli? Verkiu parkas man irgi netoli. Kiek giliau nuo kryziu kelio prie cidrono upelio yra kazkas. Bet miske dar itariu nezalia. Ten daubos tamsios. Be lapu ir netenka daug zavesio.

Ten toks 'suninis' takelis dailus yra, pastatyti masina reikia prie pirmos aiksteles kai nusuki nuo pagrindinio kelio vaziuojant i ta vieta kur vaikstai palei upeli. Nuo pagrindinio kelio gal kokie 400 m, po kaire statai automobili ir eini i miskus vel i kaire, ne desiniau smile.gif . Ten kringeliais vingeliais daug tiltuku visokiu, prieini prie gelezinkelio, tada leidziasi kalniukais, siaip dailu, is ten iseini i ta kelia palei upeli. O gamta tai visur dabar tokia pat smile.gif sodriu spalvu nelabai, bet ryte saulei tekant grazu buna. Ryte ir sodas graziai atrodo kai seseliai ilgi, dabar ypac, kai zole zalia o jie tokie stagaruoti be lapu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2011 04 27, 22:41)

minilabe ryskino? Man zirmunu Rimi Kodak'e pasitaiko siauras taip isryskina, su masina gal ju kazkas. Kitur kai ryskinu viskas ok. Cia kazkas su chemija, tikriausiai pasenusi ar nenaudojama daznai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare D.: 28 balandžio 2011 - 08:59
QUOTE(sayonara @ 2011 04 28, 08:08)
jau grįžai? smile.gif

jau grįžau. namuose sėdžiu, sergu. savotiška reabilitacija po atostogų.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 04 27, 22:28)
Sansara, ka penktadieni diena veiksi?  Suzaliavo teviske, kvieste kviecia nanometrais pasigalineti. Galvoju tuo paciu graflexa pravedinti, o tai jauciu nuo paskutinio sillwio vizito nepadariau juom nei kadro. Plokstelem greiciau rezultatas paaiskes, nei laukti kada visa juostele isfotkinti.

kadangi vyras turi ryt laisvą valstybės suteikiamą tėvadienį už mano du pagimdytus vaikus iki 12 metų, tai trauksim į šiaulius iš pat ryto. Jei nori, galiu perduoti kam nors tą filtrą, ar tau pačiam ir pasibandysi. smile.gif
perskaičiau tavo rašliavas. kol supratau, ko tu tos žolės baidaisi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2011 04 27, 22:41)

Chemija. Vienareiksmiai. Matosi nutekejimai.

QUOTE(sayonara @ 2011 04 28, 08:36)
http://www.flickr.co...ina_petrosiene/
sudėjau atostogų foto, kam buvo įdomu 4u.gif

Pagaliau. Jau maniau, kad reikes facebook'a tam tikslui kelt is numirusiu smile.gif Einu ziuret.
Atsakyti
Sayonara, o tai ačiū 4u.gif . Kad nepatingėjai tiek nuotraukų pridėti. Jau peržiūrėjau. Įdomi kelionė.

Papildyta:
Gaziulka, o čia kuris tavo fotikas taip piešia?
Atsakyti
aciu, matyt, kad chemija. 4u.gif

puriena, nu tai tu mamiyos neemei, tai as pagaliau sugebejau i ja pirma juostele ideti doh.gif ne Holga, ne Holga tongue.gif

kz nuotaikos nera mellow.gif nieko neatsitiko, jeigu ka.

isbandziau kz cia double expo su polaroidu - nezinojau to budo, kai iskerpi is senos foto vaizda, sukisi tamsoj atgal i kasete ir fotkini. pirma karta islenda iskirptas remelis, vaizdas gula ant sekancio kadro, o antra karta islenda tas pats kadras jau dvigubai eksponuotas. bet man kz nepatiko su tuo brangiu polaroidu eksperimentuot - ne visada pavyksta, nepasiteisino. nieko rodomo neturiu.

dar nekantriai laukiu skaidriu su remeliais is CEWE, nu bet ir ilgokai jie ten juos veza
Papildyta:
a, kudroj pastebejau tokia nauja (gal ji ir nenauja, bet tik dabar pamaciau) idomia funkcija "panasumas" - paspaudi, parodo, ar sutampa, ar skiriasi tavo ir kito vartotojo foto vertinimai, pasitikrinau su kai kuriais is jusu - su puriena labiausiai "deru" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 28 balandžio 2011 - 12:07